Νέα

Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (11 μέλη και 45 επισκέπτες)

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.077
Πόντοι
456

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.510
Πόντοι
1.336
αν ειναι αυτη η δικη σου φωτο εγω τωρα σου γραφω μεσα απο τη θαλαμιγο μου που ειναι δεμενη εξω απο τον αγιο μαρτινο στη καραιβικη!
Έχεις κάποιες αποδείξεις για το αντίθετο (δεν το ρωτάω ειρωνικά);

Γενικά εάν δεις ιστορικά τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει, δεν βλέπω κάποια τρομερή διάφορα μεταξύ τους.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.077
Πόντοι
456
Έχεις κάποιες αποδείξεις για το αντίθετο (δεν το ρωτάω ειρωνικά);

Γενικά εάν δεις ιστορικά τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει, δεν βλέπω κάποια τρομερή διάφορα μεταξύ τους.
δεν εχω δει καμια αλλη φωτο της εχω δει ομως τη συγκεκριμενη φωτο σε αλλο κανονικο προφιλ προ πολλου.ολοκληρη τη φωτο
δε δυναμαι τωρα να κανω τη ψακτικη να δειξω το εν λογο πραγματικο προφιλ αλλα εχει κ λαγωνικα καλυτερα απο μενα εδω περα
οταν θελουν

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.510
Πόντοι
1.336
δεν εχω δει καμια αλλη φωτο της εχω δει ομως τη συγκεκριμενη φωτο σε αλλο κανονικο προφιλ προ πολλου.ολοκληρη τη φωτο
δε δυναμαι τωρα να κανω τη ψακτικη να δειξω το εν λογο πραγματικο προφιλ αλλα εχει κ λαγωνικα καλυτερα απο μενα εδω περα
οταν θελουν
Γενικά επειδή όπως είπα, ο σωματότυπος στην φωτογραφία αυτή μοιάζει με όσες έχει ανεβάσει, δεν θεωρώ πως είναι άλλο το πρόσωπο μεταξύ των φωτογραφιών αυτων. Κι επειδή έχουμε λίγες γυναίκες (μη επαγγελματίες) στο σάιτ αυτό, καλό είναι αν δεν έχουμε αποδείξεις, να μην τις βάζουμε μονίμως να πρέπει να αποδεικνύουν ότι δεν είναι ελέφαντες.

Αν βέβαια κάποιος έχει σχετικά στοιχεία ότι η οποιαδήποτε μας δουλεύει, προφανώς και να την κάνει ρόμπα στο σάιτ.

Bill9191

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Like
316
Πόντοι
20
IMG_20250530_112001.jpg

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.510
Πόντοι
1.336
Αγαπητέ georgesunset, επειδή βλέπω πως είσαι αρκετά καινούργιος εδώ, θα πρότεινα να δείχνεις έναν κάποιο σεβασμό σε παλαιότερα μέλη, με μια παρουσία εδώ. Εκτός αν μπορείς να αποδείξεις την κατηγορία σου.

Εγγρ.
19 Ιουν 2025
Like
22
Πόντοι
0
Αγαπητέ georgesunset, επειδή βλέπω πως είσαι αρκετά καινούργιος εδώ, θα πρότεινα να δείχνεις έναν κάποιο σεβασμό σε παλαιότερα μέλη, με μια παρουσία εδώ. Εκτός αν μπορείς να αποδείξεις την κατηγορία σου.
Φυσικά και σέβομαι αγαπητέ δεν έχω σκοπό να θίξω κανέναν μα μου φάνηκε fake .αν ενοχλήθηκες με το παρντον

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.014
Πόντοι
3.556
Φυσικά και σέβομαι αγαπητέ δεν έχω σκοπό να θίξω κανέναν μα μου φάνηκε fake .αν ενοχλήθηκες με το παρντον
τυπε θέλει τρόπο σε αυτές τις περιπτώσεις. μην είσαι τόσο απότομος :woldman:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είμαι στη σωστή κατηγορία?
snake bite GIF

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.531
Πόντοι
12.756