Milanisti
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2026
- Κριτικές
- 31
- Like
- 6.871
- Πόντοι
- 2.836
Καύλωσε και το ασανσέρ...!Καλησπέρα συγνώμη για την καθυστέρηση των μηνυμάτων
Μολις μοορεσω θα απαντήσω
Φιλακιαααα
![]()
Καύλωσε και το ασανσέρ...!Καλησπέρα συγνώμη για την καθυστέρηση των μηνυμάτων
Μολις μοορεσω θα απαντήσω
Φιλακιαααα
![]()
Καυλαααρεεεεεε , καλημεραΚαλημεραααα
![]()
Καλημέρα κουκλάκιΚαλημεραααα
![]()
Ελπίζω να πρόλαβες, προτού σε φορτώσει κανένας μαλάκας γιατρός με χάπια. Αν αρχίσεις χάπια για τον διαβήτη ή το αδυνάτισμα δεν τα σταματάς ποτέ. Ίσα ίσα πιο πιθανό είναι να σε φορτώσουν και με περισσότερα όσο περνάει ο καιρός.Διατροφή
Την οποία κάνουν περίπου οι διαβητικοί όχι τόσο αυστηρή
Έιχα προδιάθεση διαβήτη οπότε έπρεπε
Εκπληκτικό γλυφιτζουρακι!!!Καλημεραααα
![]()

Οχι δεν χρειάστηκαν χάπια ευτυχώςΕλπίζω να πρόλαβες, προτού σε φορτώσει κανένας μαλάκας γιατρός με χάπια. Αν αρχίσεις χάπια για τον διαβήτη ή το αδυνάτισμα δεν τα σταματάς ποτέ. Ίσα ίσα πιο πιθανό είναι να σε φορτώσουν και με περισσότερα όσο περνάει ο καιρός.
Κλειοοο! Ερωτηση τυπικη, το μασαζ το κανεις επιλεκτικα κατα την περιοδο σου οπως αναφερεις η το εχεις και σαν κανονικο προγραμμα τακτικα/ σκέφτεσαι να το βαλεις?Καλημεραααα ( θα προσπαθήσω σημερα να απαντήσω σε μηνύματα)
Μεχρι Τετάρτη θα ειμαι off
Θα κατσω να χαλαρώσω να γεμίσω μπαταρίες
Απο Πέμπτη ξεκινανε τα ραντεβού για μασαζ
Οποίος ενδιαφέρεται εννοείται να στείλει pm instagram-WhatsApp
Φιλακιαααα
![]()
![]()
Αν διαβάσεις προσεκτικά τα προγράμματα μουΚλειοοο! Ερωτηση τυπικη, το μασαζ το κανεις επιλεκτικα κατα την περιοδο σου οπως αναφερεις η το εχεις και σαν κανονικο προγραμμα τακτικα/ σκέφτεσαι να το βαλεις?
Εξακολουθείς να έχεις κορμάρα,αλλά μετά την απώλεια κιλών,μήπως να άλλαζες το nickname από Juicy Klio σε Slim Klio?Καλημεραααα
![]()
...νομιζω πιο ταιριαστο θα ηταν το Horny KlioΕξακολουθείς να έχεις κορμάρα,αλλά μετά την απώλεια κιλών,μήπως να άλλαζες το nickname από Juicy Klio σε Slim Klio?

Γιατί όχι και τα δύο, Slim_Horny_Klio?...νομιζω πιο ταιριαστο θα ηταν το Horny Klio![]()
μόνο Renault Klio μην το κάνει...νομιζω πιο ταιριαστο θα ηταν το Horny Klio![]()
Εγω σκέφτομαι να βάλω και ταυτότητα στο ινστα!!!Όσοι μου στέλνετε WhatsApp να με αποθηκεύετε για να μπορείτε να τσεκαρετε τα στορυ που ανεβάζω και εκεί
Αν δεν θέλετε για δικούς σας λόγους
Στο προφίλ μου στο WhatsApp έχω τον σύνδεσμο του Instagram αν θέλετε να με παρακολουθείτε εκεί (σχετικά με το Instagram
Επειδή δεν δέχομαι προφίλ χωρίς πρόσωπο (όσοι δεν έχετε δικές σας φωτογραφίες κ ενδιαφέρεστε να σας δεχτώ στείλτε μου μήνυμα για αποδοχή ενημερώνοντας με από πού με βρήκατε)