Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4.779
- Πόντοι
- 8.585
VaVaVoum !μόνο Renault Klio μην το κάνει
VaVaVoum !μόνο Renault Klio μην το κάνει
Καταπληκτική απλά! Ελπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή και ν μετρήσω όλα σου τα τατουΚαλημεραααα ( θα προσπαθήσω σημερα να απαντήσω σε μηνύματα)
Μεχρι Τετάρτη θα ειμαι off
Θα κατσω να χαλαρώσω να γεμίσω μπαταρίες
Απο Πέμπτη ξεκινανε τα ραντεβού για μασαζ
Οποίος ενδιαφέρεται εννοείται να στείλει pm instagram-WhatsApp
Φιλακιαααα
![]()
![]()
Ας το πει Shorty_Klio αφού ό,τι πήρε πήρε.Γιατί όχι και τα δύο, Slim_Horny_Klio?
Δεν εχωΞέρει κανείς, αν η Κλειώ έχει και καμιά φίλη της που μπορεί να την φέρει μαζί της;
Οπότε θεςΚαταπληκτική απλά! Ελπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή και ν μετρήσω όλα σου τα τατου
ΣυμφωνώΑς το πει Shorty_Klio αφού ό,τι πήρε πήρε.
Ούτε εγώ έχω φίλους Κλειώ μουΔεν εχω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ή ακόμα καλύτερα Petite_Klio για να ακούγεται πιο σικάτο.Ας το πει Shorty_Klio αφού ό,τι πήρε πήρε.
Τίποτα δεν σας ξεφεύγει βλέπωΔεσποινίς... Πήγατε στο CGA;
Αφού λοιπόν δεν έχεις φίλη, βρες τα με το γραφείο και την έτερη συνάδελφο και ζήτα να σε βάλουν σε duo με την Αντριάνα. Θα κλείσουν ΟΛΑ ρε. Και το bou θα κλείσει, και τα προπο θα κλείσουν, και οι τράπεζες θα κλείσουν, και η ΔΕΗ θα κλείσει. Θα έχετε μια ουρά για ραντεβού, πιο μεγάλη από την ουρά που είχε ο Αντρέας πίσω από την νεκροφόρα. Όλες οι άλλες θα πάνε να γίνουν καλόγριες. Όλα τα μοναστήρια θηλέων θα γεμίσουν σιλικονόβυζο.Τίποτα δεν σας ξεφεύγει βλέπω
Τα μαθαίνετε πριν βγάλω την ανακοίνωση
Ναι ξεκινάω την επόμενη εβδομάδα
ΚαλημέραΑφού λοιπόν δεν έχεις φίλη, βρες τα με το γραφείο και την έτερη συνάδελφο και ζήτα να σε βάλουν σε duo με την Αντριάνα. Θα κλείσουν ΟΛΑ ρε. Και το bou θα κλείσει, και τα προπο θα κλείσουν, και οι τράπεζες θα κλείσουν, και η ΔΕΗ θα κλείσει. Θα έχετε μια ουρά για ραντεβού, πιο μεγάλη από την ουρά που είχε ο Αντρέας πίσω από την νεκροφόρα. Όλες οι άλλες θα πάνε να γίνουν καλόγριες. Όλα τα μοναστήρια θηλέων θα γεμίσουν σιλικονόβυζο.
Είμαι άσχετη εγώ δεν ξέρω από αυτάΗ Κλιο γλουγκλαρει τώρα να δει τι είναι τα προπο
άρα ήταν όντως πρωταπριλιά το άλλοΤίποτα δεν σας ξεφεύγει βλέπω
Τα μαθαίνετε πριν βγάλω την ανακοίνωση
Ναι ξεκινάω την επόμενη εβδομάδα
Χωρίς πλάκα πάντωςΚαλημέρα
Φοβερή ιδέα
Μια κοντή κ μια ψηλή στο κρεβάτι
Όνειρο
Δεν ήταν σχεδιασμένο μπέσαάρα ήταν όντως πρωταπριλιά το άλλο![]()

Που να ξέρεις.. αγέννητο ήσουνΕίμαι άσχετη εγώ δεν ξέρω από αυτά
Αυτά δεν τα έχω παίξει ποτέ
Παίζω με άλλα παιχνίδια εγώ![]()
Και έλεγα δεν θα εμφανιστεί σήμεραΌσο υπάρχει το σανό,,,, θα υπάρχουν και τα πρόβατα,,, καλημέρα!!!
Πόσο χρονών είστε εδώ μέσα τέλος πάντωνΠου να ξέρεις.. αγέννητο ήσουν
Η ηλικια ειναι ενας αριθμοςΠόσο χρονών είστε εδώ μέσα τέλος πάντων![]()