Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
φιλαράκο μάλλον ποντάρισες σε άλογο κουτσό ,αλλά δεν πειράζει έμαθεςθελω να ενημερωσω οτι η μεγαλυτερη ψευτρα στο κινκυ ειναι η τσιγγανορουμανα Μαγια.ακομα και
για το υψος της λεει ψεματα.ενω ειναι 1.65 με το ζορι ,δηλωνει 1,75!!!μου εδωσε το τηλ της και φυσικα ποτε δε βγηκε εστω για ενα καφε,αν και χαλασα αρκετα λεφτα για παρτη της...τσαντιζεται οταν τη χουφτωνουν και πουλαει αερα κοπανιστο.ειναι και ρουφηχτρα αφου το ποτο των 20 η 40 η 60 κραταει την ιδια ωρα:ΟΧΤ πανω απο πεντε λεπτα!!ουτε γκομενα μου ειναι ,ουτε θα τη ξαναδω ποτε.απλως ενημερωνω για να μη πιαστουν και αλλοι μλκς οπως εγω...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΦΑ!!!!
Ρε συναγωνιστες η Ρωξανη (οχι η Ρωξανη που αναφερεται στις δυο τελευταιες κριτικες του ιδρυματος), Ρωσσιδα, πολυ αδυνατη, μελαχροινη, μοντελε, πρωην Λιντο, πρωην Αλκατραζ και μεχρι πριν κατι μηνες στο Κινκυ, εχουμε ιδεα που βρισκεται???
Σε ευχαριστω πολυ για το τιπ... Θα ερευνηθει... ;)μια με τετοια χαρακτηριστικα ειναι στο σταρ λαιβ.
Παλι LIDO δε δουλευει καθε μερα....Ρε συναγωνιστες η Ρωξανη (οχι η Ρωξανη που αναφερεται στις δυο τελευταιες κριτικες του ιδρυματος), Ρωσσιδα, πολυ αδυνατη, μελαχροινη, μοντελε, πρωην Λιντο, πρωην Αλκατραζ και μεχρι πριν κατι μηνες στο Κινκυ, εχουμε ιδεα που βρισκεται???
Μαλιστα. Ευχαριστω πολυ καυλα!Παλι LIDO δε δουλευει καθε μερα....
Η μαγδαλενα επεστρεψε τελικα η οχι....?Με την Ιβα, πρωην Ρασπουτιν κλπ μου μοιαζει. Εχω καιρο να την δω καπου...
εχω πληροφοριες οτι απο σημερα-αυριο και για ολο τον μηνα θα εμφανίσετε στο καταστημα η πορνσταρ Miss Iron!!! Δεν την ξερω και δεν ξερω τι ακριβως θα κανει στο καταστημα!!! θα πας ομως σιγουρα για ρεπορταζ! αν παει καποιος φιλος πριν απο εμενα ας μας ενημερωσει!!
παραθετω λινκ...

zola στα καρβουνα...
δουλεύει ακόμα;