Σωστό είναι ή καυλα της στιγμήςΝαι ισχύει απλά στο στριπ έχεις την αίσθηση -ψευδαισθηση ότι έριξες μια γκόμενα σε κλαμπ και την γαμας επί τόπου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κinky Οpera
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 387K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
για μια ψηλή - θηρίο μελαχρινή με τα πολλά τατουάζ που κανει και σοου...εχουμε καμιά πληροφορία?
Θυμάσαι όνομα;
δεν το θυμάμαι..αλλα κανει σοου στην πιστα , και ειναι επιβλητική φυσιογνωμικά, χτυπαει στο ματι......εχει ενα μεγάλο τατου απο το λαιμο εως το στήθος, πολύ γυμνασμένη.Θυμάσαι όνομα;
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 2.913
- Πόντοι
- 456
Λες αυτή με τα μεγάλα σιλικονατα που κάνει το ένα live sex show ;για μια ψηλή - θηρίο μελαχρινή με τα πολλά τατουάζ που κανει και σοου...εχουμε καμιά πληροφορία?
Επίσης πέτυχα φάση από το live show της Ελληνίδας πορνοσταρ με το δονητη που πήρε παγάκια από μπροστινό τραπέζι και αφού τα ετριψε πάνω στο μουνί της, τα πήρε με τα μουνοζουμα και τα έριξε σε ποτήρια μέσα με ποτό!
ναι αυτη...........κανει τιποτε αυτη στο πριβε??????Λες αυτή με τα μεγάλα σιλικονατα που κάνει το ένα live sex show ;
Επίσης πέτυχα φάση από το live show της Ελληνίδας πορνοσταρ με το δονητη που πήρε παγάκια από μπροστινό τραπέζι και αφού τα ετριψε πάνω στο μουνί της, τα πήρε με τα μουνοζουμα και τα έριξε σε ποτήρια μέσα με ποτό!
Λες αυτή με τα μεγάλα σιλικονατα που κάνει το ένα live sex show ;
Καλή φάση
ΑΡΤΕΜΙΣ & ΡΑΦΑΕΛΑ ξερω εγω..........Ελληνίδες υπάρχουν;
για εμενα........αυτη που κανει το σοου με τα τατου.......η μονα λιζα.........και η μαρθαΠοια αξίζει περισσότερο από το μαγαζί;
για εμενα........αυτη που κανει το σοου με τα τατου.......η μονα λιζα.........και η μαρθα
Η γνωστή Μάρθα από Πολωνία;
ναι η γεροντομουνα........απο σωμα κρατιέται μια χαρά..πρόσωπο έσπασε πια.Η γνωστή Μάρθα από Πολωνία;
Πήγε κάποιος την Παρασκευή; Υπήρχε τίποτα καλό;ναι η γεροντομουνα........απο σωμα κρατιέται μια χαρά..πρόσωπο έσπασε πια.
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.504
- Πόντοι
- 4.420
Ναι, μπάτσοι)))Πήγε κάποιος την Παρασκευή; Υπήρχε τίποτα καλό;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 25.493
- Πόντοι
- 8.296
το ήπιαν μετά;;;Λες αυτή με τα μεγάλα σιλικονατα που κάνει το ένα live sex show ;
Πριν απο 11 χρόνια στο Κινκυ τότε που είχε μόνο τραπεζάκια, μια ξανθιά Ρωσίδα έκανε show με ένα δονητή περπατώντας ανάμεσα στα τραπεζάκια. Ξαφνικά το έβγαλε από κάτω και το έβαλε στην μούρη μου. Εγώ ενστικτωδώς και από αηδία έστρεψα το πρόσωπο μου στην άλλη πλευρά και εκείνη άνοιξε τα μάτια της ορθάνοιχτα από την έκπληξη της μπροστά σε τριψήφιο αριθμό ανθρώπων. Ειναι η πιο άβολη αλλά και αστεία στιγμη που έχω ζήσει ποτέ στην Συγγρού.το ήπιαν μετά;;;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 25.493
- Πόντοι
- 8.296
τι περίμενε να κάνεις δηλαδή βάζοντάς το στη μούρη σου;;;Πριν απο 11 χρόνια στο Κινκυ τότε που είχε μόνο τραπεζάκια, μια ξανθιά Ρωσίδα έκανε show με ένα δονητή περπατώντας ανάμεσα στα τραπεζάκια. Ξαφνικά το έβγαλε από κάτω και το έβαλε στην μούρη μου. Εγώ ενστικτωδώς και από αηδία έστρεψα το πρόσωπο μου στην άλλη πλευρά και εκείνη άνοιξε τα μάτια της ορθάνοιχτα από την έκπληξη της μπροστά σε τριψήφιο αριθμό ανθρώπων. Ειναι η πιο άβολη αλλά και αστεία στιγμη που έχω ζήσει ποτέ στην Συγγρού.
Pecora nera
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.318
- Πόντοι
- 2.390
Παραμονή ανοικτό; Ξέρει κάποιος;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)