Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 387K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AHATIS

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2025
Like
159
Πόντοι
1
για μια ψηλή - θηρίο μελαχρινή με τα πολλά τατουάζ που κανει και σοου...εχουμε καμιά πληροφορία?

AHATIS

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2025
Like
159
Πόντοι
1
δεν το θυμάμαι..αλλα κανει σοου στην πιστα , και ειναι επιβλητική φυσιογνωμικά, χτυπαει στο ματι......εχει ενα μεγάλο τατου απο το λαιμο εως το στήθος, πολύ γυμνασμένη.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.913
Πόντοι
456
για μια ψηλή - θηρίο μελαχρινή με τα πολλά τατουάζ που κανει και σοου...εχουμε καμιά πληροφορία?
Λες αυτή με τα μεγάλα σιλικονατα που κάνει το ένα live sex show ;

Επίσης πέτυχα φάση από το live show της Ελληνίδας πορνοσταρ με το δονητη που πήρε παγάκια από μπροστινό τραπέζι και αφού τα ετριψε πάνω στο μουνί της, τα πήρε με τα μουνοζουμα και τα έριξε σε ποτήρια μέσα με ποτό!

AHATIS

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2025
Like
159
Πόντοι
1

Επίσης πέτυχα φάση από το live show της Ελληνίδας πορνοσταρ με το δονητη που πήρε παγάκια από μπροστινό τραπέζι και αφού τα ετριψε πάνω στο μουνί της, τα πήρε με τα μουνοζουμα και τα έριξε σε ποτήρια μέσα με ποτό!
ναι αυτη...........κανει τιποτε αυτη στο πριβε??????

kors

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Αυγ 2023
Κριτικές
41
Like
1.806
Πόντοι
2.411

Καλή φάση

sawubona

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
30
Like
1.347
Πόντοι
2.390
Ποια αξίζει περισσότερο από το μαγαζί;

brin

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
40
Like
2.152
Πόντοι
2.471
Ελληνίδες υπάρχουν;

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
Πλάκα έχεις που απάντησες κιόλας στο εξόφθαλμο πείραγμα. To Bou ανέκαθεν ήταν το κάτι άλλο στο Ελληνόφωνο internet.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.493
Πόντοι
8.296

το ήπιαν μετά;;;

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
Πριν απο 11 χρόνια στο Κινκυ τότε που είχε μόνο τραπεζάκια, μια ξανθιά Ρωσίδα έκανε show με ένα δονητή περπατώντας ανάμεσα στα τραπεζάκια. Ξαφνικά το έβγαλε από κάτω και το έβαλε στην μούρη μου. Εγώ ενστικτωδώς και από αηδία έστρεψα το πρόσωπο μου στην άλλη πλευρά και εκείνη άνοιξε τα μάτια της ορθάνοιχτα από την έκπληξη της μπροστά σε τριψήφιο αριθμό ανθρώπων. Ειναι η πιο άβολη αλλά και αστεία στιγμη που έχω ζήσει ποτέ στην Συγγρού.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.493
Πόντοι
8.296
Πριν απο 11 χρόνια στο Κινκυ τότε που είχε μόνο τραπεζάκια, μια ξανθιά Ρωσίδα έκανε show με ένα δονητή περπατώντας ανάμεσα στα τραπεζάκια. Ξαφνικά το έβγαλε από κάτω και το έβαλε στην μούρη μου. Εγώ ενστικτωδώς και από αηδία έστρεψα το πρόσωπο μου στην άλλη πλευρά και εκείνη άνοιξε τα μάτια της ορθάνοιχτα από την έκπληξη της μπροστά σε τριψήφιο αριθμό ανθρώπων. Ειναι η πιο άβολη αλλά και αστεία στιγμη που έχω ζήσει ποτέ στην Συγγρού.
τι περίμενε να κάνεις δηλαδή βάζοντάς το στη μούρη σου;;;

Pecora nera

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Δεκ 2022
Κριτικές
27
Like
1.318
Πόντοι
2.390
Παραμονή ανοικτό; Ξέρει κάποιος;