Νέα

Κίνα (Shanghai & Shenzhen)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τώρα είμαι Hong Kong. Ακόμα δεν έχω κάνει την έρευνά μου να δω τι παίζεται... θα νυχτοπερπατήσουμε απόψε και θα σας ενημερώσω (θα προσθέσω και το Hong Kong στον τίτλο του thread αν κάτσει κάτι!).
 

geomix

Μέγας
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.172
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
4.175
Τώρα είμαι Hong Kong. Ακόμα δεν έχω κάνει την έρευνά μου να δω τι παίζεται... θα νυχτοπερπατήσουμε απόψε και θα σας ενημερώσω (θα προσθέσω και το Hong Kong στον τίτλο του thread αν κάτσει κάτι!).

OXI ΑΛΛΟ ΡΕ lioma!!!! τι σου φταιμε εμεις που ειμαστε εδω στο Ελλαδα  :headbang:
μαλλον θα πρεπει να κανονισω καλοκαιρινες διακοπες στην Κινα!!!!!
 

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
215
Like
0
Πόντοι
1
Εύγε λιόμα !!!!
Οι Κινέζες έχουν κάτι προσωπάκια και ωραίο λευκό δερματάκι για πολύ χύσιμο....
Αααχχχχ.....

Μου θύυμισες μια ταιλονδοκινέζα που είχα γαμήσει στην Ταιλάνδη, ο πατέρας της ήταν από την Σενζέν.
Απίστευτο πρόσωπο.....
Παιδιά, τον Σεπτέμβριο νομίζω, εγκαινιάζεται η απευθείας αερπορική σύνδεση Αθήνας- Πεκίνου...
:dancing: :dancing:
 

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Μηνύματα
826
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Νομιζω οτι ο συναγωνιστης ο λιωμας δεν πρεπει να ειναι απλως τιμημενος.Να ζητησουμε να ανακηρυχθει επιτιμος προεδρος :grouphug:
 

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Μηνύματα
663
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Μπράβο στον φίλο μας τον Λιώμα.
Σαφής και αναλυτική πληροφόρηση.

Με γαμάει βέβαια το γεγονός ότι εγώ τη διαβάζω από το γραφείο...

Περιμένω με ανυπομονησία να δω τι παίζει με το Χονγκ-Κονγκ....

Εύγε.
 

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
909
Κριτικές
46
Like
537
Πόντοι
7.065
λιομα σε ζηλευω ρε μπαγασα.τι μαναρι ειναι αυτο?μπορουμε να το φερουμε στο γιουνανισταν?
 

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Μηνύματα
1.642
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Αν το πάρω με τα πόδια σε πόσους μήνες θα'μαι εκεί???!!!
Liomas...δεν ξέρω τώρα...να σου πω μπράβο?...η να σε βρίσω που μας κάνεις τέτοια βασανιστήρια?!Εύγε πάντως!!!Αμέσως ο άνθρωπος να μας ενημερώσει!

ΥΓ.Ρε παιδιά...άσχετο...δεν παίζει καμιά κινέζα-ταυλανδέζα σε κάνα μπουρδέλο εδω πέρα?Να έχουμε την ψευδαίσθηση τουλάχιστον!
 

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.105
Like
81
Πόντοι
16
Αρχηγε ευχαριστουμε για τις πληροφοριες και τις φωτο!
Δεν θα κανω και εγω κανα ταξιδακι προς τα κει που θα παει ρε πουστη!
 

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Μηνύματα
11.883
Κριτικές
140
Like
421
Πόντοι
3.595
Καλημέρα σας,

Η ώρα είναι 3:38am και μόλις έφυγε ένα πολύ καλό μωρό από το δωμάτιό μου! Λοιπόν, ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Πρώτη στάση ήταν η Σανγκάη. Όπως είναι γνωστόν, στην Κίνα είναι απαγορευμένη η πορνεία. Έτσι όλα τα μπουρδέλα είναι καμουφλαρισμένα πίσω από βιτρίνες barber-shops!!! Ναι, καλά διαβάσατε! Μας έκανε πολύ εντύπωση όταν είδαμε μαγαζί με ταμπέλα "Barber-shop" και μέσα να είναι 4-5 μουνάρες με πολύ προκλητικό ντύσιμο. Αυτές λοιπόν, σε πάνε στα πίσω δωμάτια και μιλάμε πλέον για κανονικό μπουρδέλο. Τιμές? Με ένα 10αρικάκι-20αρικάκι είσαι μια χαρά! Βλέπετε, ο μέσος μισθός του Κινέζου είναι περί τα 2000 RNB τον μήνα... δηλαδή 200 ευρώ τον μήνα. Μπαίνεις λοιπόν μέσα και διαλέγεις ανάμεσα από τις 5-6 που βρίσκονται. Μετά πας σε άλλο δωμάτιο πίσω και κάνεις την δουλειά σου. Από υπηρεσίες τα ίδια με την Ελλάδα (τσιμπούκι, πισοκολλητό, στσ γόνατα, ελεύθερα πιασήματα, κτλ, κτλ) αλλά η συμπεριφορά εντελώς διαφορετική.... τεμενάδες από την αρχή μέχρι το τέλος! Επίσης, όπως σε κάθε πόλη στην Κίνα, παίζει και το KARAOKE, έχω γράψει για αυτό σε thread μπουρδέλων εξωτερικού.

Δεύτερος σταθμός η πόλη Shenzhen που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Σανγκάη, περίπου 300 χιλιόμετρα. Εκεί, παίζουν πάλι τα Barber-shops, αλλά εμείς κανονίσαμε με KARAOKE. Επειδή βέβαια όπως είπα και πιο πάνω η πορνεία είναι απαγορευμένη, ΔΕΝ φεύγεις με την κοπέλα. Της δίνεις το κλειδί-κάρτα του δωματίου σου στο ξενοδοχείο, φεύγει πρώτα εκείνη και μετά πας και εσύ. Το θέμα είναι να φτάσει πριν από σένα (και γι'αυτό φεύγει η γκόμενα πριν από σένα) έτσι ώστε να μπορέσει να μπει στο hotel άνετα και να μην κινήσει υποψίες. Μετά πας κι εσύ και σου ανοίγει ή ανοίγεις μόνος σου (πολλά ξενοδοχεία δίνουν 2 κλειδιά-κάρτες) ή χτυπάς και σου ανοίγει. Εγώ στο δωμάτιό μου πάντα κλειδώνω στο safe διαβατήριο, κάμερα και euro, τα υπόλοιπα τα έχω πάντα μαζί μου. Οπότε δεν έχεις να φοβηθείς κάτι (τι να σου πάρει, τα σώβρακα?). Εγώ το έκανα 2 φορές μέχρι τώρα και μου βγήκε σε ΠΟΛΥ καλό. Είναι ασιάτισσες ρε παιδί μου, πως να το κάνουμε. Καταρχήν μόλις έφτασα στο δωμάτιο, η γκόμενα μου το είχε συμμαζέψει! Τα ρούχα μου κρεμασμένα στις κρεμάστρες, τα παπούτσια μου τακτοποιημένα... τα πάντα! Ναι ξέρω... κι οι ελληνίδες έτσι ακριβώς κάνουν....  :badair: Επίσης, η μπανιέρα είχε γεμίσει με ζεστό νερό και διάφορα άλλα αιθέρια έλαια. Μπαίνουμε μέσα και μου κάνει ένα μπάνιο από πάνω μέχρι κάτω, από μασάζ, μέχρι μαλακίες, ποδομαλακίες και τα ρέστα (εγώ στην ποδομαλακία έχυσα!). Μετά πάτε στο κρεβάτι και η τύπισσα κάθεται ΟΛΟ το βράδυ. Γιατί? Γιατί πολύ απλά, όπως είπα, η πορνεία είναι απαγορευμένη και έτσι αν φύγει μέσα στην νύχτα και την σταματήσουν τίποτα μπάτσοι... την γάμισε! Για να μην τα πολυλογώ, έχεις το ΑΠΟΛΥΤΟ gfe και περνάς ΤΕΛΕΙΑ. Ξέχασα να αναφέρω ότι έχεις δώσει 200 RNB στην τσατσά (ή πατρόνα όπως την λέγαμε!!!) του KARAOKE. Τι σημαίνει 200 RNB? Σημαίνει 20 ευρώ! Από εκεί και πέρα, αν θες, της δίνεις κάνα πουρμπουάρ. Εγώ της έδωσα άλλα 200 RNB (δηλαδή άλλα 20 ευρώ), σπαστά σε 2 κατοστάρικα μετά το πρώτο γαμήσι και μετά το τρίτο! Μετά η γκόμενα κοιμάται μαζί σου, μέχρι να πάει 7-8 το πρωί και να σηκωθεί να φύγει. Αν αντέχεις, την ξυπνάς όποτε σου αγριέψει ο Περικλής καθόλη την διάρκεια της νύχτας. Εγώ παίδες έριξα 4! Το τελευταίο ήταν το πρωϊνό! Η τύπισσα πέταξε από την χαρά της τις δύο φορές που της ακούμπησα 100άρικο. Μην ξεχνάτε εξάλλου ότι είναι ένα μηνιάτικο για αυτές. Η γκόμενα σε έχει ΒΑΣΙΛΕΑ!

Σήμερα είναιη δεύτερη φορά που πάω με γκόμενα στο ξενοδοχείο και αυτή επέλεξε να φύγει με ΤΑΧΙ μόλις πριν λίγο.Αν ήθελα την κρατούσα όλο το βράδυ (της έσκασα επίσης 200 RNB και λάλησε!).

Τα αρνητικά: Δεν μιλάνε αγγλικά (ούτε τα βασικά!) οπότε συννενοείσαι με την κλασσική μέθοδο της νοηματικής! Επίσης δεν δίνουν κώλο αλλά... τι να το κάνεις. Είναι τόση στενή η μουνότρύπα που δεν έχω γαμήσει έτσι ούτε από κώλο!

Εν κατακλείδι... είμαστε ΠΟΛΥ πίσω μάγκες. Με 400 RNB (δηλαδή 40 ευρωπουλάκια) έχεις μία παραγματική GF στο δωμάτιό σου για ΟΛΟ το βράδυ! Μπορείς να ρίξεις 10? Ρίχτα!

Παιδιά, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω γιατί θα πικραθείτε... όπως θα πικραθώ κι εγώ όταν γυρίσω. Θα σας πω ένα πράγμα μόνο... Γυρνάω την Παρασκευή το πρωί κατά τις 8. Η γυναίκα μου θα είναι στην δουλειά, οπότε θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να επισκεφτώ την Σόνια που τόσο θέλω. Δεν θα πάω όμως... Γιατί? Γιατί δείτε παρακάτω το μουνί που γαμούσα προχθές ΟΛΟ το βράδυ, που με έκανε μπάνιο, που μου έπλυνε μέχρι και τα δόντια, που την γαμούσα σε ό,τι στάση ήθελα και όποτε ήθελα... κι αυτή να με κοιτάει στα μάτια λες και είμαι ο αγαπημένος της! (Έχω σβήσει την φάτσα μου για ευνόηους λόγους... έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να σας ενδιαφέρει η δικιά μου φάτσα!).

Όχι λοιπόν, δεν θα πάω Σόνια... θα την θάψω με την κριτική μου και είναι κρίμα. ʼσε να περάσει λίγος καιρός να τα ξεχάσω, να προσγειωθώ στην ελληνική πραγματικότητα και να πάω.

Τι να σας πω μάγκες... εύχομαι σε όλους ανεξαιρέτως να αξιοθείτε να βρεθείτε σε τέτοια μέρη... Αυτά, τίποτε άλλο!

Αυτά είναι πραγματικά ποστ.....κάποιοι άλλοι μαλώνουν για το πόσο επαναστάτης είναι ο Παπακωνσταντίνου!!!
 

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Μηνύματα
475
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πρίν 3 μηνες που επισκεφτικα το Hong Kong παίζει πολυ escoert πολυ ακριβές και σε μπάρ που μπορείς να βρείς πουτάνες πάλι ακριβές. Αν βρεςι κατι αλλο οπως Σαγκάι ενημέρωσε
Τώρα είμαι Hong Kong. Ακόμα δεν έχω κάνει την έρευνά μου να δω τι παίζεται... θα νυχτοπερπατήσουμε απόψε και θα σας ενημερώσω (θα προσθέσω και το Hong Kong στον τίτλο του thread αν κάτσει κάτι!).
 

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Μηνύματα
653
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Εχω καλα νεα! Στην Κυπρο ειναι γεματο Κινεζες πουτανες ειδικοτερα στην Λεμεσσό! Ερχονται σαν φοιτητριες η σαν σερβιτορες, Παιζουν με 20-25 Ε και την σπανε στις ανατολικες γιατι ριχνουν τις τιμες... Δεν ειναι χιλιαδες οπως στην Σαγκαη αλλα η Κυπρος ειναι πιο κοντα και εχει και καλυτερο καθεστως στα στριπτηζαδικα. ( πληρωνεις και την παιρνεις στο δωματιο...)
 

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.873
Κριτικές
11
Like
6
Πόντοι
2.007
Η Κυπρος ειναι μια ρατσιστικη χωρα οσο εχει προεδρο τον εθνικιστη ΤΑΣΣΟΣ και οι πουτανιαρηδες την εχουμε σε εμπαργκο.
 

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.093
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
συναγωνιστη λιομα,
εκανες την καλυτερη ενημερωση που εχω διαβασει χιλια μπραβο ειπαμε οτι τελος του χρονου θα ανοιξει η Ολυμπιακη την γραμμη για πεκινο
δεν ξερω για την τσαινα αιρ αλλα σιγουρα θα παω με εφτιαξες παρα πολυ ευχαριστω
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
131
Πόντοι
66
καλο ακουγεται αυτο με την κυπρο και τις κινεζες, ποσο θα κοστισει ενα τριημερο πχ?  αλλιως συνεχιζουμε για ταυλ. και χορταινουμε σκουροκιτρινες, οποιος ξερει ας απαντησει στο σχετικο θρεντ για την κυπρο,    εδω ηθελα να ξερα γιατι δεν ερχονται κιτρινες, ολοι εχουν μαζευτει εκτος απο ασια, θα επεφταν και οι τιμες... τελος, μεταναστευω...
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
lioma
Αν σε προλαβα να σε ενημερωσω για τα εξης στο HONG KONG
1. Στην NATHAN Road και στη παραλληλο της PORTLAND Road που βρισκονται στο ΤΣΙΜ ΣΑ ΤΣΟΥΙ παιζουν πολλα μασατζιδικα αλλλα δεν εχουν Αγγλικες πινακιδες αλλα μονο κινεζικες, θα τα ξεχωρησεις απο τις τιμες που γραφουν σε χαρτονια κολλημενα στην εισοδο. Ολα ειναι στον 2ο οροφο. Μην κολωσεις εμπα κατευθειαν δεν υπαρχει κινδυνος. Τιμη περιπου 25-30 Ε.
Δες το site  . Ειναι με call girl και σου ερχονται ξενοδοχειο, γραφουν τιμες και ειναι αξιοπιστες.
Ελπιζω να βοηθησα.
Περιμενω ενημερωση.
 

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Μηνύματα
653
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Η Κυπρος ειναι μια ρατσιστικη χωρα οσο εχει προεδρο τον εθνικιστη ΤΑΣΣΟΣ και οι πουτανιαρηδες την εχουμε σε εμπαργκο.

Tοτε να μην πατε και στην Θεοκρατικη Ταυλανδη, την Μαρξιστικη Κουβα και την Δικτατορικη Νοτιο Κορεα...
 

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.265
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Συμφωνώ με τον liomas. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα (Σαγκάη, Χονγκ-Κονγκ)

Να προσθέσω και τις εμπειρίες από Γκουανγκτζού:

Το μεγάλο παιχνίδι γίνεται στο Hard Rock Cafe (στο υπόγειο του China Hotel).
Μπαίνεις μέσα και βλέπεις πάνω από 100 κινεζάκια που δεν τα κάνεις πάνω από 18 χρονών. Συνήθως μαζεμένες γύρω από το μπαρ. Είναι όλες πουτάνες! Δεν έχεις παρά να διαλέξεις, αν θες τη κερνάς ένα ποτό και μετά κατευθείαν στο δωμάτιο.
Προσοχή λίγο στις τιμές, είναι όπου σε πιάσουν. Οι καλές θα ζητήσουν 200 δολλάρια (ναι!) με παζάρι όμως θα το κατεβάσεις κάτω από 100 για όλη τη νύχτα.
Προσοχή επίσης στις ώρες που ανεβαίνεις στο δωμάτιο. Μετά τις 23.00 σε μερικά ξενοδοχεία δεν θα σε αφήσουν να ανέβεις μαζί της. Σε άλλα θα της ζητήσουν διαβατήριο. Καλό είναι λοιπόν να ανέβεις πιο νωρίς.
Κατά τα λοιπά ισχύουν αυτά που είπε ο liomas. Το απόλυτο GFE με έναν τρόπο που δεν έχουμε συνηθίσει.
Στα μείον ότι οι πιο πολλές δεν ξυρίζουν το μουνάκι και ότι δεν δίνουν κωλαράκι.
 

Επισκέπτης
Επανέρχομαι δριμύτερος! Δυστυχώς δεν μπορούσα να συνδεθώ απο το Hong Kong οπότε σας τα λέω από εδώ από το Ελλάντα!

Λοιπόν, στο Hong Kong γίνεται της ΚΑΡΙΟΛΑΣ!!! Μπορείς να βρεις να γαμήσεις παντού! Από τους δρόμους μέχρι τα bars και clubs. Για να μην πω ότι στον δρόμο κυκλοφορούν ΧΙΛΙΑΔΕΣ και είμαι ίσως υπερβολικός, θα πω ότι είναι 100άδες!!! Ό,τι πουτάνα θες... Ψηλές, κοντές, κινέζες, μπασταρδοκινέζες, ταϋλανδέζες, φιλιππινέζες, μέχρι και τραβέλια.

Εκεί βρήσκεις και κώλο άνετα, σε αντίθεση με την Κίνα (όπως πολύ σωστά παρατήρησε κι ένας άλλος συνάδελφος). Ωστόσο, να πω ότι το μουνάκι της Κινέζας είναι τόσο στενό που είναι σαν να γαμάς κώλο... και σε αυτό δεν υπερβάλω καθόλου!

Το "αρνητικό" είναι ότι στο Hong Kong οι τιμές είναι αρκετά υψηλές. Ξεκινούν από 1500 δολάρια Χονγκ Κονγκ και φτάνουν 3000. Αυτό μεταφράζεται σε 150 μέχρι 300 ευρώ (η ισοτιμία είναι περίπου 1 προς 10). Και η πουτάνα δεν έρχεται για όλο το βράδυ, κάθεται μαζί σου 2-3 ώρες κι όσο γαμήσεις. Ένα άλλο αρνητικό είναι ότι κάποιες του δρόμου είναι επικίνδυνες... με την έννοια ότι είναι βρωμιάρες δηλαδή και μπορεί να κουβαλάνε και τίποτα.

Πάντως εκεί μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα και συνδιασμούς! Τι εννοώ? Εμείς χωριστήκαμε σε παρέες, είμαστε όλοι μαζί 17 άτομα. Την κάναμε λοιπόν εγώ και 2 άλλοι κι αρχίσαμε την τσάρκα στους δρόμους. Μετά από 1-2 ώρες τσάρκας (είναι τόσες πολλές που θες να τις δεις όλες!). Τελικά βρήκαμε 2 οι οποίες ήταν μαζί, τους σκάσαμε 4000 δολάρια (400 ευρώ) και έπεσε 3ωρη παρτούζα στο δωμάτιο του ενός. Α! στην αρχή τις είχαμε βάλει να "παίξουν" και λίγο μεταξύ τους για να της απολαύσουμε!

Αυτά λοιπόν και στο Χονγκ Κονγκ. Του χρόνου υπάρχει μια σκέψη για Βραζιλία. Μέχρι τότε να 'μαστε καλά και τα ξαναλέμε!

Ιδού μία γεύση από Χονγκ Κονγκ: Μόλις είχαμε σταματήσει με το πούλμαν και με το που με είδαν να βγάζω κινητό να τις φωτογραφίσω η μία έρχισε να μου ποζάρει!

 

geomix

Μέγας
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.172
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
4.175
Αξιος ο ανταποκριτης liomas απο το εξωτερικο ρεπορταζ και στο hong kong !!!!!

Παντα τετοια!!!!!!  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom