Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πίστεψέ με, με όσες αξιόλογες γυναίκες του χώρου και να βρεθείς, εκτιμούν αυτούς που δεν θα τους φερθούν σαν μια τρύπα. Ναι, για σεξ επί πληρωμή βρισκόμαστε μαζί τους, αλλά υπάρχουν κάποιες κοπέλες (μεταξύ των οποίων και η Κατερίνα κατά την ταπεινή μου άποψη) που προσφέρουν κάτι παραπάνω από το κορμί τους απλώς.
Παίχτη χαλαρά και ωραία, συγνώμη δεν συμφωνώ και δεν θα κάνω τον συνήγορο καμίας , το ξαναλέω λίγο στοιχείωδης σεβασμός δεν βλάπτει και όχι δεν είναι περιέργο κόλλημα. Με σεβασμό στο λέω χωρίς να σε θίξω και να το συνεχίσω, την καλημέρα μου και καλή συνέχεια.![]()
Κανένας «καλημεράκιας» για αύριο πρωί;Το θρεντ να μετονομασθεί σε "Καληνυχτάκιδες του bou"
ποσα??Κανένας «καλημεράκιας» για αύριο πρωί;
Κανένας «καλημεράκιας» για αύριο πρωί;

Πόσο πρωι;Κανένας «καλημεράκιας» για αύριο πρωί;
Θα πάρει φωτιά το νήμα ξανάΚανένας «καλημεράκιας» για αύριο πρωί;
Μπα, ένα γεια πέρασα να πω…Θα πάρει φωτιά το νήμα ξανά
Γύρνα πίσω, θα φαρμακωθώ.Μπα, ένα γεια πέρασα να πω…
Το γαρ ηδύ, εάν πολύ, ου τι γε ηδύ.
Αχ Κατερινιώ και δεν προλαβαίνω να έρθω. Να κλείσεις ένα πολύ καλό πρωινό ραντεβούΚανένας «καλημεράκιας» για αύριο πρωί;

Μου έλειψες. Παραπάνω απ'ότι περίμενα. Δεν έχω τι να διαβάζω το βράδυ να με πάρει ο ύπνος ΚΑΤΕΡΊΝΑ μόνο ρεεεεεεεΜπα, ένα γεια πέρασα να πω…
Γύρνα πίσω, θα φαρμακωθώ.
Ρε μνπνα δεν έχετε αφήσει νήμα ήσυχοΑχ Κατερινιώ και δεν προλαβαίνω να έρθω. Να κλείσεις ένα πολύ καλό πρωινό ραντεβού![]()

Εσύ να πας στον μάγο..........Ρε μνπνα δεν έχετε αφήσει νήμα ήσυχο![]()

πρέπει να σου πω ότι το γκούγκλαρα...Το γαρ ηδύ, εάν πολύ, ου τι γε ηδύ.

Μπα, ένα γεια πέρασα να πω…
Είπε κάποιος για γλυκά?????ΠαρώνΜπα, ένα γεια πέρασα να πω…