erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.642
- Πόντοι
- 1.336
Από το κινητό φίλος?παιδιά έχω διορθώσει το κείμενο 100 φορές και γράφει ότι θέλει....![]()
Από το κινητό φίλος?παιδιά έχω διορθώσει το κείμενο 100 φορές και γράφει ότι θέλει....![]()
είναι πολύ απλό "το πολύ γαρίδι κάνει το παιδί γίδι"πρέπει να σου πω ότι το γκούγκλαρα...![]()
δεν τον άξιζες φαίνεται...δεν ειδα κωλο![]()
δεν τον άξιζες φαίνεται...
Τώρα πέρνα και για ένα κοντοσούβλι να γουστάρουμεΜπα, ένα γεια πέρασα να πω…
Το γαρ ηδύ, εάν πολύ, ου τι γε ηδύ.
Το πιθανότερο είναι, να είναι πλάσμα της φαντασίας μας.. να μην υπάρχει καν !!! Αν κάποιος καλησπεράκιας την έχει δει από κοντά και υπάρχει, μπορεί να μας ενημερώσει κάποια στιγμη..Καλησπέρα παιδιά καινούριος είμαι. Θα ήθελα να συναντήσω την Κατερίνα αλλά στο τελεγκραμ δεν μου την εμφανίζει. Εχει κανείς κανένα άλλο στοιχείο ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τύπε κυκλοφορεί μεταξύ 5ης και 6ης διάστασης συνήθως...Το πιθανότερο είναι, να είναι πλάσμα της φαντασίας μας.. να μην υπάρχει καν !!! Αν κάποιος καλησπεράκιας την έχει δει από κοντά και υπάρχει, μπορεί να μας ενημερώσει κάποια στιγμη..
Ακόμη ένα μυστικό σχέδιο της CIA!Τύπε κυκλοφορεί μεταξύ 5ης και 6ης διάστασης συνήθως...
Στις οποίες διατάσεις σε στέλνει με το χαρακτήρα και την τσαχπινιά της. Μια στην 5η μια στην 6η μέχρι να σε ζαλίσει και να χάσεις την αίσθηση των πρώτων 3 διαστάσεων!Τύπε κυκλοφορεί μεταξύ 5ης και 6ης διάστασης συνήθως...
εμένα δε με συναντάει μάλλον κυκλοφορούμε σε άλλες διαστάσεις. εγώ παίζω 1-4...Στις οποίες διατάσεις σε στέλνει με το χαρακτήρα και την τσαχπινιά της. Μια στην 5η μια στην 6η μέχρι να σε ζαλίσει και να χάσεις την αίσθηση των πρώτων 3 διαστάσεων!
Γεια σου ρε Κάθριν.
Escape the tesseract!εμένα δε με συναντάει μάλλον κυκλοφορούμε σε άλλες διαστάσεις. εγώ παίζω 1-4...
Να μάθουμε όμως! Η συνάντηση έγινε πάνω ή κάτω από το αυλάκι; Σε αυτή ή σε μια άλλη διάσταση;....μαγκες για αυτους που θελουν να την βρουν ή αυτους που θελει η ιδια να την βρουν, μια χαρα γινεται η επαφη!
Σημερινο screenshot απο τ
Συγγνώμη, αλλά δε κατάλαβα το υφάκι σου καθόλου. Τα συμπεράσματα κράτα τα για τον εαυτό σου. Επίσης το seeking ειχε άλλο νόημα, ανεξάρτητα κοριτσια με δωρακι, αλλά στο μελλον το εκφυλίσανε κάτι κορίτσια σαν τη Maleficient, που είναι επαγγελματίες του sex και με ζητούμενα ποσά αστρονομικά. Α και το όνομα του χρήστη ήτανε το ίδιο (Malefiecent). Με αγάπη και από εμένα@Katerina ζητώ προκαταβολικά την άδεια να γράψω..
Και δυστυχώς από αυτού του είδους τα καρφιά και σχόλια εδώ μέσα, εκφυλίστηκε το Seeking και έχασε ό, τι υπόσταση είχε κάποτε.
Κρατήστε και κάτι για τον εαυτό σας, σήμερα η ρουφιανιά έγινε καριέρα αλλά το ρουφιάνο κανένας δεν τον αγάπησε..
Με όλη μου την αγάπη.
Συγγνώμη, αλλά δε κατάλαβα το υφάκι σου καθόλου. Τα συμπεράσματα κράτα τα για τον εαυτό σου. Επίσης το seeking ειχε άλλο νόημα, ανεξάρτητα κοριτσια με δωρακι, αλλά στο μελλον το εκφυλίσανε κάτι κορίτσια σαν τη Maleficient, που είναι επαγγελματίες του sex και με ζητούμενα ποσά αστρονομικά. Α και το όνομα του χρήστη ήτανε το ίδιο (Malefiecent). Με αγάπη και από εμένα
.... @Katerina αντευχομαι για χρονια καλαΦίλε @Odin_ βάζεις φωτιές και εξαφανίζεσαι.
Διαθέσιμη ΔΕΝ είμαι.
Αλλά μια που με θυμηθήκατε θα πω ένα χρόνια πολλά και θα κλείσω με ένα quote:
Το χειρότερο από το να μιλούν άσχημα για εσένα είναι να μη μιλούν καθόλου για εσένα.
~ Όσκαρ Ουάιλντ
Η επαγγελματίας έχει συγκεκριμένη τιμολόγηση, διαρκεια συνάντησης και υπηρεσίες. Η "ανεξάρτητη" είναι κατόπιν διαπραγματευσης. Το αντίτιμο δεν είναι υποχρεωτικά χρηματικό, μπορεί να είναι υλικό δωρο, mendoring, ταξιδια κτλΔεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτής της "ανεξάρτητης" που θέλει δωράκι και της άλλης που θέλει χρήματα και είναι "επαγγελματίας" ??
Η "ανεξάρτητη" είναι κρυφοπουτ@ν@ ?