ANALgitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2024
- Like
- 351
- Πόντοι
- 21
Σε τρώει ο κώλος σου και σένα;καλημερα!ησυχα ειμαστε![]()
Σε τρώει ο κώλος σου και σένα;καλημερα!ησυχα ειμαστε![]()
Μην λες αυτην την λεξη σε εμεναΣε τρώει ο κώλος σου και σένα;

Σε στρατό ή ομαδάρχισσα σε κατασκήνωση χαχα.καλα ποτε προλαβε και κοιμηθηκε κιολας αυτη?![]()
Έχουν στήσει δουλίτσα εκεί πέρα ή μου φαίνεται;Η μαμά της είναι manager και οι φίλοι του πατέρα της subscribers…

Έχει γίνει viral. Προπονείται για να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ που είναι 919 σε 24h.Έχουν στήσει δουλίτσα εκεί πέρα ή μου φαίνεται;![]()
Τα λαγωνικά του bou είναι απασχολημένα με τις ανεξάρτητες και πως θα κάνουν τη ζωή τους δυσκολότερηΈχει γίνει viral. Προπονείται για να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ που είναι 919 σε 24h.
Απορώ πως δεν την έχουν ανακαλύψει τα λαγωνικά του bou.

Αδυνατώ να κατανοήσω πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο όπως αδυνατώ να κατανοήσω πως επετεύχθη και το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ.Έχει γίνει viral. Προπονείται για να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ που είναι 919 σε 24h.
Όταν λέμε προπονείται?Έχει γίνει viral. Προπονείται για να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ που είναι 919 σε 24h.

Θα σπάσει το ρεκόρ των 300 σε μερικές εβδομάδες. Το πάει σταδιακά και εστιάζει στο time management. Για το ρεκόρ ψάχνει σπίτι με μεγάλο δωμάτιο και 2 πόρτες χαχα.Όταν λέμε προπονείται?![]()
Οι Ηρωικά πεσόντες θα αναφερθούν πουθενά ή για την τιμή των όπλων;Θα σπάσει το ρεκόρ των 300 σε μερικές εβδομάδες. Το πάει σταδιακά και εστιάζει στο time management. Για το ρεκόρ ψάχνει σπίτι με μεγάλο δωμάτιο και 2 πόρτες χαχα.
Ταξιδεύουν, λέει, συνδρομητές της από μακρινές χώρες μόνο για να συμμετάσχουν.
In my opinion, she knew about all of the results. In fact, I could say, that she even provoked the reactions.The internet is flooded with opinions about her. Some people are outraged, others are heartbroken, and a few are just here for the chaos.
Γιατί δε βρίσκει ένα γήπεδο, να έχει άπλα?Θα σπάσει το ρεκόρ των 300 σε μερικές εβδομάδες. Το πάει σταδιακά και εστιάζει στο time management. Για το ρεκόρ ψάχνει σπίτι με μεγάλο δωμάτιο και 2 πόρτες χαχα.
Ταξιδεύουν, λέει, συνδρομητές της από μακρινές χώρες μόνο για να συμμετάσχουν.

Διαφωνώ, πολλά σημεία δείχνουν το πόσο καταστροφικά αθώα και αφελής είναι.In my opinion, she knew about all of the results. In fact, I could say, that she even provoked the reactions.
Publicity is a game you have to play.
Δεν επιμένω καθώς δεν έχω δει καθόλου το βίντεο όμως σε πρώτη ανάγνωση νομίζω ότι εύκολα βγάζεις το συμπέρασμα ότι όλο αυτό είναι μια καλοστημένη δουλειά.Διαφωνώ, πολλά σημεία δείχνουν το πόσο καταστροφικά αθώα και αφελής είναι.