Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 80.143
- Πόντοι
- 12.056
to μυαλο στους κωλους το εχετε....για το κινκυ θα ειναι "πατηστε 22", οποτε δν βλεπω φως![]()
to μυαλο στους κωλους το εχετε....για το κινκυ θα ειναι "πατηστε 22", οποτε δν βλεπω φως![]()
22....για το κινκυ θα ειναι "πατηστε 22", οποτε δν βλεπω φως![]()
Με όσα έχω διαβάσει τις τελευταίες ημέρες μια μόνο απορία έχω. Όταν καταφέρω να συναντηθούμε θα κάτσεις οκλαδόν η σέξι σταυροπόδι ?Όταν το οκλαδόν αντικατασταθεί απ’ το σέξι σταυροπόδι…
Όταν αρχίσει η «κασέτα».
Όταν σταματήσει ο αυθορμητισμός και η αυθεντικότητα και αντικατασταθεί από μια βεβιασμένη ευγένεια.
Όταν δεν γελάς πραγματικά γιατί φοβάσαι ότι το γέλιο σου ακούγεται σαν φαλτσάρισμα ή σαν την ενάτη του Μπετόβεν.
Όταν γκρεμιστεί η αφέλεια σου και αρχίζεις να αντιμετωπίζεις ΚΑΘΕ άνθρωπο κυνικά.
Θες κι αλλά;
Προφανώς είναι φάσμα!
Δεν ξυπνάς μια μέρα ενήλικος. Ακόμα και αν χρονολογικά σηματοδοτείται, ουσιαστικά δεν μπορείς να βρεις την αφετηρία.
Αντίστοιχα δεν ξυπνάς μια μέρα επαγγελματίας.
Οψόμεθα.Με όσα έχω διαβάσει τις τελευταίες ημέρες μια μόνο απορία έχω. Όταν καταφέρω να συναντηθούμε θα κάτσεις οκλαδόν η σέξι σταυροπόδι ?
κατερινιιο σε φαντάζομαι σε θέση πελαργου οπως στο καρτε κιντ κ ο μιγιαγκι διπλα σου να δίνει εντολας...Οψόμεθα.
Με κέρδισε το «βολιδοσκοπήσει». ΟψόμεθαΘα γράψω κ εγώ την παπαρια μου αν και δεν γράφω συχνά. Είμαι από αυτούς που θέλει και έχει προσπαθήσει να συναντήσει την κοπέλα. Δεν έχει ταιριάξει ακόμη και από μεριάς μου και από δική της. Από την μέχρι τώρα επικοινωνία που είχαμε έδωσα ένα πολυυυυ μικρό στίγμα ότι δεν είμαι από τα βαριά πορτοφόλια του site ( εννοείται ότι δεν έκανα παζάρι) το κορίτσι μια χαρά έχει προσπαθήσει να με βάλει στο πρόγραμμα της για τις ώρες που μπορούμε και οι δύο. Αυτά καλές γιορτές Κατερίνα οψομεθα
Καλά το σημερινό για Ανίτα ήταν.ΘΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑτισω....
κατερινα καλεσμένη σε εκπομπή τσουκάλα να πει για τα προβλήματα του κλάδου,να παίρνει τλ ο Αναστασης ο βαζελος να κανει αναλαση 5αδας αταμαν....όνειρο
Εάν έχει λογαριασμό στο site , θα έχει βρει κόσμο για 10 σεζόν!Καλά το σημερινό για Ανίτα ήταν.
Ψεύτικο όνομα; Γελάνε και οι πέτρες με κάποιους. Ήθελες να σου δώσει και ΑΦΜ;Τύποι πολύ γρήγορα ξεχνάτε και εκεί ποντάρει η κυρία. Στη αρχή αυτού του νήματος που άνοιξε η ίδια ξεκινάει με ψεύτικο όνομα, ψεύτικο νήμα-αγγελία και ψεύτικες κλεμένες φωτογραφίες, με σκοπό την παραπλάνιση και το κέρδος. Αυτό λέγεται απάτη. Πως λέγεται αυτή που κάνει την απάτη;
Τύποι πολύ γρήγορα ξεχνάτε και εκεί ποντάρει η κυρία. Στη αρχή αυτού του νήματος που άνοιξε η ίδια ξεκινάει με ψεύτικο όνομα, ψεύτικο νήμα-αγγελία και ψεύτικες κλεμένες φωτογραφίες, με σκοπό την παραπλάνιση και το κέρδος. Αυτό λέγεται απάτη. Πως λέγεται αυτή που κάνει την απάτη;
το 22 θα γινόταν αν ερχόταν η Κατερίνα και έφερνε και ακόμα μία φίλη της...
Τύπε οι πέτρες γελάνε με εσένα. Μην κάνεις σαλάκια και αγαπούλες, καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ, ψεύτικο όνομα εννοώ κλωνοπροφίλ. Κάνε ένα κόπο να διαβάσεις αυτό το νήμα από την αρχή.Ψεύτικο όνομα; Γελάνε και οι πέτρες με κάποιους. Ήθελες να σου δώσει και ΑΦΜ;
Προτιμηστε το σεπουκου.
Αν χρειαζεστε σαμουραι να σας παρει το κεφαλι, παρακαλω οπως μου στειλετε PM.
Τι εννοείς, δεν την βάφτισαν έτσι;Ψεύτικο όνομα; Γελάνε και οι πέτρες με κάποιους. Ήθελες να σου δώσει και ΑΦΜ;