Katerina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2021
- Like
- 11.717
Μετά τον Ε.Α.Σ θα ιδρύσουμε και τον Σ.Ε.Ε.Π.αααχ με παραπλάνιιιιιιισες μάνα μου...
![]()
Σύλλογος Εξαπατημένων Ευχαριστημένων Πουτανιάρηδων
Μετά τον Ε.Α.Σ θα ιδρύσουμε και τον Σ.Ε.Ε.Π.αααχ με παραπλάνιιιιιιισες μάνα μου...
![]()
Αστα να πάνε φίλε. Μας εξαπάτησε το πορνίδιο χαχαχα.Τι εννοείς, δεν την βάφτισαν έτσι;
Με κέρδισε το «βολιδοσκοπήσει». Οψόμεθα![]()
Ου να χαθεί το παλιοθηλυκο! Της χάρισα το κορμί μου κι αυτή μου είπε ψεύτικο όνομα. Τι κακία και εκμετάλλευση υπάρχει εκεί έξω.Αστα να πάνε φίλε. Μας εξαπάτησε το πορνίδιο χαχαχα.
αφου σου το λέει ο μαύρος γάτος, κάνε ένα κόπο κι εσύ να διαβάσεις το νήμα από την αρχή...Αστα να πάνε φίλε. Μας εξαπάτησε το πορνίδιο χαχαχα.
Είμαι διαβασμένος, μη με βλέπεις έτσι. Είμαι εδώ για την Κιάρα που από τα 10 πρώτα μηνύματα είπε σαφώς ότι δίνει κώλο.αφου σου το λέει ο μαύρος γάτος, κάνε ένα κόπο κι εσύ να διαβάσεις το νήμα από την αρχή...
και μην μας κουράζεις άλλο με την απατεώνισσά σου!
και συ να μας παραπλανίιιισεις θέλεις?
έβαλες ένα Αναλ μπροστά και μας το παίζεις ειδήμονας! Να το κάνω κι εγώ Κωλάριους να φάτε την σκόνη μου!
Να το κάνω κι εγώ doctor ANAL να παραπέμπει σε γαστρεντερολόγο;αφου σου το λέει ο μαύρος γάτος, κάνε ένα κόπο κι εσύ να διαβάσεις το νήμα από την αρχή...
και μην μας κουράζεις άλλο με την απατεώνισσά σου!
και συ να μας παραπλανίιιισεις θέλεις?
έβαλες ένα Αναλ μπροστά και μας το παίζεις ειδήμονας! Να το κάνω κι εγώ Κωλάριους να φάτε την σκόνη μου!
εμένα πάντως το Κατερινάκι με αποπλάνιιιιισε σας λέω...Να το κάνω κι εγώ doctor ANAL να παραπέμπει σε γαστρεντερολόγο;
Σαγιονάρες-πλατφόρμες οι κυρίες γκέισες?Απαισιόδοξη σε βλέπω φιλενάδα. Ας πάμε σε κάτι πιο ανάλαφρο.
Κάποιες φορές χρειάζεται να απαντήσεις στους ανάγωγους στη γλώσσα τους…Ειδικά όταν συνεχίζουν 2 χρόνια την ίδια κασέτα.Καλησπέρα δεσποινίς, μάγκες καλησπέρα, είμαι νέο μέλος αλλά όχι νέος στο άθλημα, διαβάζω το bou πάνω από 10 χρόνια, δεν χρειάζεται μέρες που είναι ούτε να προσβάλουμε ούτε να γινόμαστε κομπλεξικοί, αν δεν σου άρεσει κάτι το κόβεις και δεν το συνεχίζεις. Καλές γιορτές
Δηλαδή με λίγα λόγια την κάτσαμε!!! Δεν θα το δούμε το κορμί το τρέχων έτος!Επειδή χαθήκαμε με όλα αυτά να υπενθυμίσω ότι δεν είμαι ενεργή αυτή την περίοδο. Γι’αυτό δεν απαντώ στο telegram.
Φιλιά![]()