Νέα

Κερατώνετε τις γυναίκες σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 312
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gino_Low

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2023
Like
136
Πόντοι
0
Ο γάμος και η συμβίωση 20+ χρόνια με την ίδια γυναίκα δεν μπορεί παρά να αλλοτριώνει το ερωτικό κομμάτι. Και εκεί υπάρχουν μόνο 2 δρόμοι.
Ή το ψάχνεις (και) αλλού, ή το ξεχνάς και βάζεις ταφόπλακα.
Το ερώτημα όμως που θέτω στους "δαχτυλοκουνηστάκηδες" παραπάνω είναι το εξής:
Είσαι 48-50-55 ετών. Λειτουργικός 100%. Με τα γούστα σου και , ναι μεν μειωμένες επιδόσεις, αλλά ακόμα "δυνατός".
Στην ίδια ηλικία, η σύζυγος ενδεχομένως μπαίνει στην κλιμακτήριο όπου η σεξουαλική διάθεση και λειτουργικότητα εκμηδενίζονται.
Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση?
Χωρίζεις, όπως λένε τα ξεφτέρια παραπάνω?
Δηλαδή, πετάς μια ζωή στα σκουπίδια, εγκαταλείπεις έναν άνθρωπο που βασίστηκε πάνω σου και χτίσατε μια οικογένεια? Και αυτό για είσαι "τίμιος"?
'Η ξελαμπικάρεις (άσχετα με το αν είναι επαγγελματίας ή όχι), και επιστρέφεις σε αυτή που αγαπάς και θέλεις να είσαι μαζί της?
Αν είναι δυνατή η πυξίδα σου, δεν χάνεσαι πηδώντας την γειτόνισσα ή μια τυχαία τύπισσα σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.
Και όσο και να μην το γουστάρουμε, τα ίδια ισχύουν και για τις γυναίκες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.744
Πόντοι
2.356
Οπως εχει πει κ ο καθητητής Λιαντίνης, η μονογαμίας ειναι ΒΙΑΣΜΟΣ της ανθρωπινης φυσης! οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε ολοι τοσο το καλυτερο.
Συμφωνώ απόλυτα. Είμαι και εγώ κατά της μονογαμίας. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ...
Να πληρώνεις όλο το πακέτο και όχι και το σκυλί χορτάτο και η πίτα ολόκληρη.

pitsirikos

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
35
Like
1.079
Πόντοι
1.011
Ο γάμος και η συμβίωση 20+ χρόνια με την ίδια γυναίκα δεν μπορεί παρά να αλλοτριώνει το ερωτικό κομμάτι. Και εκεί υπάρχουν μόνο 2 δρόμοι.
Είσαι 48-50-55 ετών. Λειτουργικός 100%. Με τα γούστα σου και , ναι μεν μειωμένες επιδόσεις, αλλά ακόμα "δυνατός".
Στην ίδια ηλικία, η σύζυγος ενδεχομένως μπαίνει στην κλιμακτήριο όπου η σεξουαλική διάθεση και λειτουργικότητα εκμηδενίζονται.
Δηλαδή, πετάς μια ζωή στα σκουπίδια, εγκαταλείπεις έναν άνθρωπο που βασίστηκε πάνω σου και χτίσατε μια οικογένεια? Και αυτό για είσαι "τίμιος"?
'Η ξελαμπικάρεις (άσχετα με το αν είναι επαγγελματίας ή όχι), και επιστρέφεις σε αυτή που αγαπάς και θέλεις να είσαι μαζί της?
Αν είναι δυνατή η πυξίδα σου, δεν χάνεσαι πηδώντας την γειτόνισσα ή μια τυχαία τύπισσα σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.
Αυτό μέχρι τελείας.
Γυναίκα σου είναι αυτή με την οποία θέλεις να κοιμάσαι το βράδυ. Και αν το έχεις βρει αυτό, δεν το αφήνεις εύκολα. Από ένα σημείο και μετά, αυτό που ζητάς από τον άνθρωπο σου στο κρεβάτι είναι ένας καλός ύπνος.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.191
Πόντοι
446
Συμφωνώ απόλυτα. Είμαι και εγώ κατά της μονογαμίας. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ...
μια χαρα μπορεις να παντρευτεις κ να δεσμευτείς οτι και θα γαμας αλλες και θα γαμιέται με άλλους εφοσον το επιθυμεί. απλά πραγματα. αφού ετσι γινεται αλλωστε, απλα ντρεπονται να το παραδεχτούν.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.307
Πόντοι
456
σπουδαιε μου μενεδημο σεβομαι την αποψη σου αλλά οι δεσμευσεις και οι υποχρεωσεις που αναλαμβανεις με το γαμο ειναι θεσφατα που προερχονται κυριως απο τη θρησκεια .την ιδια θρησκεια που δαιμονοποιησε τον αυνανισμο , που εριξε στη φωτια τους σχιζοφρενεις, που αφορησε τους δημοκρατες , που πολεμησε την εξελιξη της τεχνολογιας και που σε επεισε οτι ολος ο κοσμος προερχεται απο μια αιμομιξια την οποια αργοτερα (και πολυ καλα φυσικα εκανε) δαιμονοποιησε . η μονογαμια ειναι αντιθετη στη φυση , γεγονος που αποδεικνυεται στην παγκοσμια πανιδα .
θα μου πεις , ειμαστε ανθρωποι κι οχι ζωα με ακαταβλητες ορμες κι ενστικτα. σωστα αλλά αυτο δεν ειναι το μονο ελαττωμα της ανθρωποτητας.η ηθικη που οι ιδιοι οι ανθρωποι επεβαλλαν στον εαυτο τους για να ξεφυγουν απο τη ζωοδη υποσταση διαφερει απο τον εναν στον αλλον , απο τη μια γενια στην αλλη , απο τον εναν πολιτισμο στον αλλον κι ο εκαστοτε "ενοχος" κρινεται πρωτα απο τη συνειδηση του .επιπροσθετα , θα ηθελα να σημειωσω οτι οι περισσοτεροι βιαστες και παιδεραστες ηταν ανθρωποι "αμεμπτου ηθικης", καλοι οικογενειαρχες και περαν καθε υποψιας . ανθρωποι που για να μην εκτονωσουν την ενεργεια που συσσωρευεται μεσα τους καταπιεζονταν και αυτο τους οδηγησε στο αλλο ακρο , δλδ στο εγκλημα .
επισημαινω πως αυτη ειναι η δικη μου οπτικη και δεν απαιτω απο τον οποιονδηποτε να την ενστερνιστει . απλα συνεχιζω τον διαλογο που απο το επιπεδο της πλειοψηφιας των αναρτησεων , θεωρω οτι αν και δε θα λυσουμε το "αιωνιο προβλημα" , θα αποκομισουμε τουλαχιστον κατι που μπορει και να ανατρεψει τις θεωριες μας .ειτε προς τη μια πλευρα ειτε προς την αλλη.

pitsirikos

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
35
Like
1.079
Πόντοι
1.011
O γάμος είναι κάτι περισσότερο, πολύ ισχυρότερο, από μία ερωτική η συναισθηματική σχέση. Εχει νομική υπόσταση, συχνά συνεπάγεται οικονομικές ή περιουσιακές δεσμεύσεις και απαιτεί ένα πλάισιο εμπιστοσύνης που υπερβαίνει το συμβατικό μίας ερωτικής σχέσης. Με άλλα λόγια, το να εξετάζεις τον γάμο αποκλειστικά και μόνο υπό το πρίσμα της ερωτικής συμπεριφοράς/πίστης είναι κάτι που περιορίζει τη ματιά και δεν της επιτρέπει να δει τη συνολική εικόνα. Επίσης σε ένα μακροχρόνιο γάμο, το ερωτικό στοιχείο, εκ των πραγμάτων, υποχωρεί και δίνει τη θέση του σε μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αγάπης, έστω και αν δεν είναι εύκολο συχνά να διακρίνεις την αγάπη από την οικειότητα. Συνεπώς ναι, είναι συμβατό να απιστείς με το να είσαι ταυτοχρόνως αφοσιωμένος στο γάμο ή στην οικογένεια σου. Τώρα το αν πληγώνεις ή πληγώνεσαι, αν αυτά έρθουν στο φως, είναι άλλη ιστορία.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.744
Πόντοι
2.356
μια χαρα μπορεις να παντρευτεις κ να δεσμευτείς οτι και θα γαμας αλλες και θα γαμιέται με άλλους εφοσον το επιθυμεί. απλά πραγματα. αφού ετσι γινεται αλλωστε, απλα ντρεπονται να το παραδεχτούν.
Συνήθως δεν γίνεται έτσι στην Ελλάδα. Εδώ είναι όλα στα κρυφά και τη πληρώνει ο ένας απο τους δύο.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΛΗΛΟΚΕΡΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. Τελεία και παύλα. Μακάρι να ήταν όπως τα λες.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.261
Πόντοι
456
Εχω προσπαθήσει να ξενογαμήσω ενώ είχα σχέση (μιλάμε τώρα για εποχές μέσα δεκαετίας 2000) δύο φορές αλλά έφαγα μπλόκο λόγω του ότι με έβλεπαν φιλικά οπότε το σπορ το παράτησα...
Πάντως σε αυτό τα θέμα (κέρατο) είμαι επιρρεπής λόγω της κάβλας επάνω στην στιγμή αλλά η τύχη δεν ευνοεί...

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.191
Πόντοι
446
Συνήθως δεν γίνεται έτσι στην Ελλάδα. Εδώ είναι όλα στα κρυφά και τη πληρώνει ο ένας απο τους δύο.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΛΗΛΟΚΕΡΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. Τελεία και παύλα. Μακάρι να ήταν όπως τα λες.
Ετοιμάζω βαλίτσες για καποια χώρα της Σκανδιναβίας, θα κρυώνω μεν, αλλα θα ζεσταίνω το πέος μου άφοβα!

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
53
Like
11.044
Πόντοι
12.403
Ναι, από ένα σημείο του γάμου και μετά.
Θα έλεγα μάλιστα ότι ήμουν από τους πιο "αργοπορημενους" σε σχέση με αυτά που ξέρω από τριγύρω. Καθώς είχα αναστολές και τύψεις που για πολλά χρόνια με απέτρεψαν από την ιδέα και μόνο να κερατώσω.
Αλλά όταν τις ξεπέρασα... έφτιαξα καβατζες... πηδηξα once off... Ξαναπηδηξα παλιές σχέσεις... Και φυσικά δοκίμασα αγοραίο έρωτα. Του έδωσα (και του δίνω) να καταλαβαίνει που λέμε.

Βέβαια όσο μπορώ φροντίζω να είμαι καλός στα υπόλοιπα μέσα στον γάμο. Και έχω αποφασίσει ότι δεν θέλω να χωρίσω γιατί η γυναίκα μου είναι εξαιρετική σε (σχεδόν) όλα... Και θέλω να γεράσουμε μαζί....
Απλώς στο σεξ τελικά χρειαζόμουν περισσότερα....

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
13.331
Πόντοι
3.506
Σαφέστατα ξελαμπικάρεις.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
9.058
Πόντοι
2.356
Αν σε ενδιαφέρει η ψυχική υγεία των παιδιών σου, χωρίζεις.
Ειδικά αν είναι μικρά.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.307
Πόντοι
456

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
14
Like
2.260
Πόντοι
3.425
Αν κάποιος δεν είναι πιστός και το γνωρίζει δεν πρέπει να συνάπτει σχέσεις σοβαρές.
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στην Ελλάδα θέλουμε και την γυναίκα και την γκόμενα... Δηλαδή και τη πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.

Και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που πάνε σε μπουρδέλα ή σε ιερόδουλες ενώ είναι παντρεμένοι (που και αυτοί δεν θα έπρεπε αλλά άντε κ τους δικαιολογώ) αλλά οι παντρεμένοι που γκομενίζουν ποτέ δεν τους κατάλαβα. Εννοώ δεν κατάλαβα την ηθικότητά τους.
είναι μέγιστη μαλακία παντρεμένος να κάνεις παράλληλη σχέση...

χίλιες φορές με "επαγγελματίες" που είναι σχεδόν μηδενικές οι πιθανότητες να χαλάσεις το σπίτι σου και να το μάθει η γυναίκα σου. τελείωνει το θέμα μέσα στις 1-2 ώρες της συνεδρίας.

οι παράλληλες αγάπες μέσα στο γάμο σου τρώνε την ψυχή.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.307
Πόντοι
456
"Θυσιάζεσαι" δηλαδή για την ψυχική υγεία των παιδιών σου;
:grin::grin:
και εντος και εκτος εισαγωγικων . μεχρι να ενηλικιωθουνε δεν κανεις τιποτε που θα καταρριψει την κοσμοθεωρια τους. παρεπιπτοντως , εαν προσεξες , εγω διαχωριζω τις εξωσυζυγικες σχεσεις απο τις επαγγελματιες.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
192
Like
23.950
Πόντοι
32.478
Ο άνθρωπος (άνδρας και γυναίκα) δεν είναι μονογαμικος, κακά τα ψέματα. Οπότε κάποια στιγμή θα απατήσει, είναι θέμα χρόνου. Δεν θα απατησουν αυτοί που και πριν τον γάμο ήταν αγαμητοι αλλά αυτό δεν τους ένοιαζε και δεν τους νοιάζει και τώρα (αυτοί είναι και ευτυχισμένα) και αυτοί που δεν βλέπονται με τίποτα. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν διαζύγια στα μοντέλα, στους αθλητές, στους πλούσιους κοκ. Βλέπεις ομορφους και πλουσιους που θεωρητικά δεν εχουν προβλήματα και χωρίζουν. Τα παραδείγματα πάρα πολλά. Τώρα αυτά που λένε περί ηθικής, και περι χορτασμενου σεξουαλικά είναι κουραφέξαλα. Κάποιοι έξυπνοι τα πούλησαν και καποιοι τα αγόρασαν. Ο γάμος είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα για την διαιώνιση του είδους και την αποφυγή της αιμομιξίας. Εννοείται τελος ότι ο γάμος είναι καλός γιατί στηρίζει ολόκληρη την κοινωνία και προσπαθεί να διαμορφώσει χαρακτήρες και να διδάξει τι είναι σωστό και αποδεκτό και τι λάθος. Το κέρατο πάντως υπάρχει και θα υπάρχει εις τους αιώνες των αιώνων αμήν.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
9.058
Πόντοι
2.356
και εντος και εκτος εισαγωγικων . μεχρι να ενηλικιωθουνε δεν κανεις τιποτε που θα καταρριψει την κοσμοθεωρια τους. παρεπιπτοντως , εαν προσεξες , εγω διαχωριζω τις εξωσυζυγικες σχεσεις απο τις επαγγελματιες.
Μα πόσο μεγαλόψυχος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom