Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οχι δεν το ειπα για τις υπηρεσιες...αυτες τις ερωτησεις τις κανει συχνα η κατερινα...ο νιτρο ξερει τι λεω...Toσο χαλια ειναι/
Αν αντιληφθωωω ότι το Κατερινακι (που είναι 42 ακριβως) πηγε με πατσαβουρα θα σπασω το laptop . Aει σιχτιρ. Ο κάθε πονεμενος και κομπλεξικος παππους πεταει την παπαρια του για να συμπληρωνει μηνυματα σαν τους ποντους στον ΑΒ.50 ευρώ παίρνει ρε τύπε η "κοπέλα" γιατί λες να το κάνει, για την ψυχή της μάνας της;
Η άλλη δηλαδή γιατί ζητάει 600; :o :o
πιστευεις πραγματι οτι ειναι σε θεση να επιλεγει?Αν αντιληφθωωω ότι το Κατερινακι (που είναι 42 ακριβως) πηγε με πατσαβουρα θα σπασω το laptop . Aει σιχτιρ. Ο κάθε πονεμενος και κομπλεξικος παππους πεταει την παπαρια του για να συμπληρωνει μηνυματα σαν τους ποντους στον ΑΒ.
Nα με συγχωρειτε που μπαινω στην κουβεντα αλλα τωρα πια η Κατερινα ΝΑΙ επιλεγει τους πελατες. Τους επιλεγει μς την εννοια της συμπεριφορας . Κατι σαν την ρωσσιδα μιλφ. Μονο που η Κατερινα τους επιλεγει μονη της.πιστευεις πραγματι οτι ειναι σε θεση να επιλεγει?
μαγκια της λοιπον!Nα με συγχωρειτε που μπαινω στην κουβεντα αλλα τωρα πια η Κατερινα ΝΑΙ επιλεγει τους πελατες. Τους επιλεγει μς την εννοια της συμπεριφορας . Κατι σαν την ρωσσιδα μιλφ. Μονο που η Κατερινα τους επιλεγει μονη της.
Nα με συγχωρειτε που μπαινω στην κουβεντα αλλα τωρα πια η Κατερινα ΝΑΙ επιλεγει τους πελατες. Τους επιλεγει μς την εννοια της συμπεριφορας . Κατι σαν την ρωσσιδα μιλφ. Μονο που η Κατερινα τους επιλεγει μονη της.
Oι καλυτερες τυπε. Ειναι ανω των 40 για 45 την κοβω. Ξυρισμενη φτιαγμενη σε ολα εκτος απο το μαλλι που βγηκε η ριζα! Η συναντηση εγινε πριν λιγες μερες μετα απο πολυ πολυ αγωνα!περιμενουμε με αγωνια λοιπον φρεσκιες εντυπωσεις..επιλεγμενου!
σ ευχαριστουμε! να περνας καλα!Oι καλυτερες τυπε. Ειναι ανω των 40 για 45 την κοβω. Ξυρισμενη φτιαγμενη σε ολα εκτος απο το μαλλι που βγηκε η ριζα! Η συναντηση εγινε πριν λιγες μερες μετα απο πολυ πολυ αγωνα!
Aααα προς ενημερωση απο εβδομαδα θα ειναι free.Οσοι δεν την βρισκεται ειναι γιατι εχει μαζεψει το πλαφον που χρειαζεται. Αρα η ιστορια ειναι tzoker αλλα τα αξιζεισ ευχαριστουμε! να περνας καλα!
ενταξει συναγωνιστη..,διαφορετικα θα παιξουμε προ πο..Aααα προς ενημερωση απο εβδομαδα θα ειναι free.Οσοι δεν την βρισκεται ειναι γιατι εχει μαζεψει το πλαφον που χρειαζεται. Αρα η ιστορια ειναι tzoker αλλα τα αξιζει
δηλαδη εμενα δεν θα μου δωσετε νουμερακι μικρε? τωρα που θα ειμαι αθηνα μια εβδομαδα?Oι καλυτερες τυπε. Ειναι ανω των 40 για 45 την κοβω. Ξυρισμενη φτιαγμενη σε ολα εκτος απο το μαλλι που βγηκε η ριζα! Η συναντηση εγινε πριν λιγες μερες μετα απο πολυ πολυ αγωνα!

δηλαδη εμενα δεν θα μου δωσετε νουμερακι μικρε? τωρα που θα ειμαι αθηνα μια εβδομαδα?![]()
![]()
ελα ρε μαν!..που χαθηκες εσυ?...δηλαδη εμενα δεν θα μου δωσετε νουμερακι μικρε? τωρα που θα ειμαι αθηνα μια εβδομαδα?![]()
![]()
και τα δυο ας πουμε? μιας και λειπω κανα χρονο.....Ποιό θές, το παλιό που τώρα το χρησιμοποιεί ως κανονικό ή το καινούριο που το χρησιμοποιεί μόνο για ραντεβού?
νορβηγια αγορι κανω μπειμπυσιτινγκ στην εγγονη.... τωρα ηρθα για μια εβδομαδα με την ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΡΑ ΕΚ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣελα ρε μαν!..που χαθηκες εσυ?...

και τα δυο ας πουμε? μιας και λειπω κανα χρονο.....