Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Υπάρχει η οριτζιναλ και Ο ημιτασιον!Για την ορίτζιναλ λέμε ή για την ιμιτασιον?
Κασι αξιζει να περιμενεις ενα μηνα ???Εδώ και στα email απαντάει 3-4 μέρες μετά.. Ένας απλός διάλογος μπορεί να πάρει μήνα ολόκληρο..
μονο λογω πενηνταρικου..Κασι αξιζει να περιμενεις ενα μηνα ???
Μια και εισαι νεος εδω.....κανε ενα κοπο και διαβασε λιγο και θα το βρειςγεια σας μια και ειμαι νεος εδω μηπως μπορειτε να μου δωσετε το κινητο της?
Μια και εισαι νεος εδω.....κανε ενα κοπο και διαβασε λιγο και θα το βρεις
..ποτε την συναντησες τελευταια φορα?πολυ καλο κοριτσι....και καβλιαρα αν την περιποιηθης.......
καλη αρχη..λοιπον!!χθες.....
Βαλε καμια κριτικουλα. Και για μας και για την κοπελα.χθες.....
Τον Ομπάμα οχι.....τον Πάπα σίγουρα...ρε παιδες,να ρωτησω και γω κατι...παρακολουθω το νημα πολυ καιρο...απο οσα διαβασα,απο τους συμφορουμιτες,καταλαβα, οτι ποιο ευκολα συναντας τον ομπαμα,παρα την κατερινα....
...ρε παιδες,να ρωτησω και γω κατι...παρακολουθω το νημα πολυ καιρο...απο οσα διαβασα,απο τους συμφορουμιτες,καταλαβα, οτι ποιο ευκολα συναντας τον ομπαμα,παρα την κατερινα....
..καλα εσυ εισαι και ομορφοπαιδο!!!..ΑΑΑΑΑΑ!!!..τωρα εξηγειται...θελει μονο ωραιους πελατες...ενταξει τοτε παω πασο....δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα
ισως να μουνα κωλοφαρδος
2 φορες την εχω δει, εχουμε κανονισει μ ενα τηλ κι ενα sms ;)
..καλα εσυ εισαι και ομορφοπαιδο!!!..ΑΑΑΑΑΑ!!!..τωρα εξηγειται...θελει μονο ωραιους πελατες...ενταξει τοτε παω πασο....

: