Katerina37
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2024
- Like
- 1.460
Χαχα η μαμά έχει τα τριαντάφυλλα της και ασχολείται όλη μέρα μόνο με μένα....Τελειο !!! Η Ηρα που ειναι Ομως ? Καλα ειναι ?...
Είμαι χαρούμενη....Μου έφτιαξε και λαζάνια....
Χαχα η μαμά έχει τα τριαντάφυλλα της και ασχολείται όλη μέρα μόνο με μένα....Τελειο !!! Η Ηρα που ειναι Ομως ? Καλα ειναι ?...
Δεν σε πιανωΜου φαίνεσαι μερακλής, μήπως απευθύνεσαι σε γκιλφοκούγκαρ;;
Λέω αν απευθύνεσαι σε άνω των εξήντα μπορεί αυτός να είναι ο λόγος που δεν σε δέχονταιΔεν σε πιανω
Απο 40 μεχρι 50Λέω αν απευθύνεσαι σε άνω των εξήντα μπορεί αυτός να είναι ο λόγος που δεν σε δέχονται
Γλυκουλι το σκυλακι σου! Ωραιο μαλλι Κατερινα!Σας περιμένουμε....
Εκτός από ότι είναι γλυκά έχεις και μεγάλη συλλογή από κούκλες και μάλιστα στα κουτιά τους. Συλλέκτρια?Χαχα η μαμά έχει τα τριαντάφυλλα της και ασχολείται όλη μέρα μόνο με μένα....
Είμαι χαρούμενη....Μου έφτιαξε και λαζάνια....
Φανατική με τις κούκλες και τα Χριστούγεννα...Εκτός από ότι είναι γλυκά έχεις και μεγάλη συλλογή από κούκλες και μάλιστα στα κουτιά τους. Συλλέκτρια?
Ωραίο κορμί φαίνεσαι!!Σας περιμένουμε....
φαίνεσαι κουκλαρα...κριμα που δεν πας ξενοδοχεία....Σας περιμένουμε....
Ωραίο το κρεβάτι, αλλά να μας δείξεις και το μπάνιο. Είναι εξίσου σημαντικό!Προσεχτε μη δαγκωσετε τη γλώσσα σας ορισμένοι....
Ωραία πόδια!!!Σας περιμένουμε....
Κάβλα είσαι κορίτσι μου. Για τα μαλλιά δεν θα σχολιάσω απλά ΚΑΒΛΆ.Καλημέρα μωράκια μου,
Κάναμε εξετάσεις φτιάξαμε και μαλλάκι.
Τώρα η σειρά σας να σας φτιάξω
εκτος κιαν το ριξουμε πανω σου κ το πιουμε απ εκει ..Καλησπέρα μωράκια μου,
24ωρο σήμερα, να προσέχετε και μην πιείτε πολύ να κρατηθείτε για να έχουμε Happyend..

Χίλιες ψ@λες να είχα γω χαλάλι στο κορμί σου! Μα έχω μια κι αμοναχή χίλιες φορές δική σου!Καλημέρα μωράκια μου,
Κάναμε εξετάσεις φτιάξαμε και μαλλάκι.
Τώρα η σειρά σας να σας φτιάξω.
Μάιο μήνα έχεις στολισμένο δέντρο ??Σας περιμένουμε....