Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εσύ προφανώς εισαι ο κλώνος του προηγούμενου με 8 μηνύματα ολα κιόλα.και με 70 ευρω αεροφιλα δίνεις
και αρχίδια ουτε καν γλύφεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το 37
να μην το σχολιάσω καν
Και πόσο άδικη μπορείς να γίνεις εσύ.Εσύ προφανώς εισαι ο κλώνος του προηγούμενου με 8 μηνύματα ολα κιόλα.
Πόσο κουραστικός και εμμονικος μπορεί να γίνει κάποιος.
Ρε κορίτσι δεν ανεβάζεις καμία καβλιαρικη φωτογραφία σου , και άσε τις διαμάχες κανέναν δεν οφείλουν.
Εχω πάει στήν Ελευθερια , σε μια παλιά πολυκατοικία στο Θησείο . Μικρός χώρος σκοτεινός που φωτίζεται απο τα ατελείωτα φωτάκια και κεριά . Το μόνο αρνητικό στη καθαριότητα ήταν οι χρωστικές στη μπανιέρα όπου δε μπήκα αλλα πλύθηκα τοπικά στο νιπτήρα . Κρεβάτι δεν υπαρχει , όπως στις φωτο . Για τα κιλά της που έγραφαν καποιοι , δεν ειναι υπέρβαρη ούτε για αστείο , ίσα ίσα έχει χάσει κάποια κιλά και υπαρχει χαλάρωση στη κοιλιά και στους γλωτους . Στο πρακτικό κομμάτι τώρα , η πιπα ήταν μέτρια προς κακή , δούλευε πολυ χέρι , στο δεύτερο μέρος είχε πολυ πάθος και αλλάξαμε αρκετές στάσεις . Τελείωμα δε δέχεται πουθενά επάνω της . Δεν υπήρξε δεύτερη πράξη γιατί οταν βγήκα απο το μπάνιο που είχε προηγηθεί , είχε ξεκινήσει να ντύνεται και δε βρήκα το λόγο να ανοίξω κουβέντα . Το επικοινωνιακό της ήταν καλό με έκανε να νοιωσω οικεία αλλα μεχρι εκεί . Δε νομίζω να ξανά πάω .
συμφωνώ σε όλα ακριβώς τα ίδια πέρασα. Πιπα μέτρια έως χάλια το κορμί της απίστευτη χαλάρωση
Και μόνο που έχεις τη μέγιστη Κατερίνα Γώγου,είσαι άνθρωπος με ποιότητα,και ας μη σε ξέρωΠροσεχτε μη δαγκωσετε τη γλώσσα σας ορισμένοι....
Αντιφατικό, όταν η συγκεκριμένη μόνο ποιότητα δεν είχε. Αντιθέτως, ήταν μια λούμπεν, αυτοκαταστροφική με εμμονές, αλκοολική και ναρκομανής, που δεν προσέφερε τίποτα στο κοινωνικό σύνολο, ούτε καν στην ίδια της την κόρη. Φυσικά, ορισμένοι την έχουν βάλει στην «Αγία Τριάδα» των Εξαρχείων μαζί με τα άλλα δύο junkies.Και μόνο που έχεις τη μέγιστη Κατερίνα Γώγου
Βράδυ φίλε μου μετά τις 12-1 βρίσκουμε πάρκινγκ εκεί;Εχω πάει στήν Ελευθερια , σε μια παλιά πολυκατοικία στο Θησείο . Μικρός χώρος σκοτεινός που φωτίζεται απο τα ατελείωτα φωτάκια και κεριά . Το μόνο αρνητικό στη καθαριότητα ήταν οι χρωστικές στη μπανιέρα όπου δε μπήκα αλλα πλύθηκα τοπικά στο νιπτήρα . Κρεβάτι δεν υπαρχει , όπως στις φωτο . Για τα κιλά της που έγραφαν καποιοι , δεν ειναι υπέρβαρη ούτε για αστείο , ίσα ίσα έχει χάσει κάποια κιλά και υπαρχει χαλάρωση στη κοιλιά και στους γλωτους . Στο πρακτικό κομμάτι τώρα , η πιπα ήταν μέτρια προς κακή , δούλευε πολυ χέρι , στο δεύτερο μέρος είχε πολυ πάθος και αλλάξαμε αρκετές στάσεις . Τελείωμα δε δέχεται πουθενά επάνω της . Δεν υπήρξε δεύτερη πράξη γιατί οταν βγήκα απο το μπάνιο που είχε προηγηθεί , είχε ξεκινήσει να ντύνεται και δε βρήκα το λόγο να ανοίξω κουβέντα . Το επικοινωνιακό της ήταν καλό με έκανε να νοιωσω οικεία αλλα μεχρι εκεί . Δε νομίζω να ξανά πάω .

Ναι έχει, κάτω απο το σπίτι μου παρκάρεις κανονικά όλες τις ώρες.Βράδυ φίλε μου μετά τις 12-1 βρίσκουμε πάρκινγκ εκεί;
Αν ξέρεις Κατερίνα απάντησέ μου εσύ.
Ευχαριστώ
ΥΓ--καθημερινές κυρίως
ΕΑΝ...... Εαν Το καινουργιο Κρεβατι ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ στης παραπανω φωτο !!!! ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ και Αυτο !!!!!..... Θα σου Πω εγω τι κρεβατι να παρεις ! ΝΑ μην το Αλλαξεις ΠΟΤΕΕΕΕ !!!!! Μονο Στρωμα θα ξαναλλαζεις στην Ζωη σου !..........Σήμερα μου ήρθε το καινούργιο μου κρεβάτι αφού το προηγούμενο μου το σπάσατε λυσάριδες. Τώρα όλα ξανά στη θέση τους.