argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.088
- Πόντοι
- 16.235
Ανήλικος είναι ο τυπος με το σακάκι και τον μασκαρεψατε;
Η ρωγα της Κατερίνας είναι ικανή να χαράξει τιτάνιο...
Ανήλικος είναι ο τυπος με το σακάκι και τον μασκαρεψατε;
πολύ μουνάρα!!!!Τι κορμάρα έχει η καβλογρια! Πόσες νεανικές ψωλάρες να αρμεγει άραγε, μας στραγγιξε η Κατερινάρα
'Oxi είναι γνωστός δημοσιογράφος,κάνει ναυτιλιακό ρεπορτάζ και εκπομπή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪΑνήλικος είναι ο τυπος με το σακάκι και τον μασκαρεψατε;
Η ρωγα της Κατερίνας είναι ικανή να χαράξει τιτάνιο...
Τυχερος ο καργιολης ,να αναπνέει τον ίδιο αέρα με την Κατεριναρα μας...'Oxi είναι γνωστός δημοσιογράφος,κάνει ναυτιλιακό ρεπορτάζ και εκπομπή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ
Εγώ σχεδόν την ερωτεύτηκα όταν την πρωτοείδα το 2006 σε εκπομπή της ΕΡΤ για την Γαλλοφωνία -καθοτι λατρης της γαλλικής γαρ-να μιλάει γαλλικά και να είναι ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ χωρίς να μιλάει με ρυθμο πολυβολου σε βολή κατά ριπάς.ΕΜΠ1 με φορά στην γκιλφαρα..
![]()
Εγώ την έχω πάρειΕγώ σχεδόν την ερωτεύτηκα όταν την πρωτοείδα το 2006 σε εκπομπή της ΕΡΤ για την Γαλλοφωνία -καθοτι λατρης της γαλλικής γαρ-να μιλάει γαλλικά και να είναι ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ χωρίς να μιλάει με ρυθμο πολυβολου σε βολή κατά ριπάς.
Είναι καυλογρια.
Της τον έδινα με χαρά .
Kωλο έδωσε η τον κρατάει μόνο για τον επίσημο;Εγώ την έχω πάρειάπειρες φορές..
Ωραία τα γαλλικά & το πιάνο,όμως το θέμα είναι να τα παίρνει στο στόμα..
Είναι στάνταρ σε όλες τις γαλλικές ταινίες..Kωλο έδωσε η τον κρατάει μόνο για τον επίσημο;
Τον έχει δώσει πριν χρόνια (δεκαετίες) στον ατζέντη...Kωλο έδωσε η τον κρατάει μόνο για τον επίσημο;
Κόρη δικαστή βλέπεις... Τα Γαλλικά, το πιάνο, η γραφομηχανή και καμιά Φιλοσοφική ήταν προβλεπέ και επιβάλλονταν για την σειρά της... Μην κοιτάς τις νεότερες σειρές όπως η Σολωμού...Εγώ την έχω πάρειάπειρες φορές..
Ωραία τα γαλλικά & το πιάνο,όμως το θέμα είναι να τα παίρνει στο στόμα..
Oι σκληροπυρηνικοί μιλφοτζιλφακηδες τώρα είναι που παίρνουν φορα με στόχο την Κατερίνα της καρ-υ-διάς μας και της ροδιάς μας.Ντάξει παιδιά, !!! το 2012 που άνοιξε το νήμα, και για μερικά χρόνια, Ok, ας μαζευόμαστε σγούλια σγούλια ....