ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.152
- Πόντοι
- 3.556
Τρομερό στιλ εδώ η Ράνια Τζίμα.

Τελευταία τροποποίηση:
ξερεις τι σημαινει bimbo?Τρομερή bimbo η κυρία Σακελλαρίδη.
![]()
Πολύ ντεκαβλε τα πόδια της!Πολύ καύλα ήταν σήμερα. Ξεγύμνωσε και τους ώμους της να φανεί το νεραϊδίσιο σώμα της. Ράνια με total black, πολύ σέξυ.
![]()
![]()
Δυνατό πακέτο η κυρία Σακελλαρίδη.Πολύ ντεκαβλε τα πόδια της!
Δυνατοί ώμοι και δυνατό σώμα η Ράνια Τζίμα.Πολύ καύλα ήταν σήμερα. Ξεγύμνωσε και τους ώμους της να φανεί το νεραϊδίσιο σώμα της. Ράνια με total black, πολύ σέξυ.
![]()
![]()
εισαι γκει;Δυνατοί ώμοι και δυνατό σώμα η Ράνια Τζίμα.
Χωρίς το σύζυγό της?Σε ταβερνειο της Νεας Σμυρνης την πετυχα χτες, χαλαρα ντυμενη ελαχιστα βαμμενη, κουκλαρα και κλασσατη οπως παντα.
Δυστυχως στην θεση που ημουν δεν ειχα καθολου οπτικη επαφη με το τραπεζι ωστε να δω την παρεα, την πετυχα την ωρα που εβγαινε απο τον εσωτερικο χωρο του μαγαζιου και εγω εκεινη την ωρα εμπαινα.Χωρίς το σύζυγό της?
Τυχερός που την είδες από κοντά.Δυστυχως στην θεση που ημουν δεν ειχα καθολου οπτικη επαφη με το τραπεζι ωστε να δω την παρεα, την πετυχα την ωρα που εβγαινε απο τον εσωτερικο χωρο του μαγαζιου και εγω εκεινη την ωρα εμπαινα.
Μενει στην περιοχη και την εχω ξαναπετυχει πριν λιγους μηνες.Τυχερός που την είδες από κοντά.
Φυσικά.Ακόμα με τον καροτάκια είναι παντρεμένη αυτή;
Ελπίζω να της έχεις μιλήσει.Μενει στην περιοχη και την εχω ξαναπετυχει πριν λιγους μηνες.