Tsaxpinis3443
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2026
- Like
- 1.509
- Πόντοι
- 201
Λιώνει στη προπόνηση για να δελεάζει φραγκατους να την λιώνουν στο ξεκώλιασμαΛιώνεις στη προπόνηση Κατερίνα και εμείς λιώνουμε στην μαλακία για πάρτη σου κάθε φορά. Αχ αυτό το στήθος σου
Έτσι ακριβώς. Ξεκώλιασμα που της κάνουν. Θα τα δίνει όλα και θα φωνάζει σαν πουτάνα όταν της τον χώνουν βαθιά.Λιώνει στη προπόνηση για να δελεάζει φραγκατους να την λιώνουν στο ξεκώλιασμα
Μουνάρα. Καύλωσε μας καυλιάρα μου.
Υπερτιμημένη! Δεν αξιζει με τίποτα 3-4Κ να δίνεις την βραδια για να μενει η συγκεκριμενη γκομενα στο Costa Navarino, αν και αμφιβάλω οτι θα δινει τοσο, ισως κανα 1-1.5Κ το πολυ.Αυτό που δεν καταλαβαίνω με μερικές είναι γιατί πρέπει να επιδεικνύουν τα ακριβά ξενοδοχεία 5 αστέρων που πάνε. Το ξέρουμε ότι δεν πληρώνουν αυτές και πληρώνουν οι φραγκάτοι γκόμενοι που έχουν. Πήγε η Κατερίνα με τον κοτοπουλά στο Costa Navarino που η βραδιά κοστίζει 3.000€ με 4.000€. Έχει βρει εκεί το κορόιδο και τον ξεζουμίζει. Όλο σε ακριβά μέρη πάει και σαφώς δεν δίνει τίποτα εκείνη. Δεν πάμε μπροστά γιατί υπάρχουν γυναίκες σαν την συγκεκριμένη που μόνο στον πλούτο βρίσκουν την χαρά.
Καλά ο γκομενος της ο κοτοπουλάς θα τα δίνει. Αυτή στο τζάμπα θα είναι. Έχει ξεχάσει η συγκεκριμένη ότι τα ωραία δεν είναι στα ακριβά πράγματα. Κάθε της σχέση είναι με επιχειρηματία γιατί θέλει να έχει όλα αυτά γιατί ξέρει ότι μόνη της ( να πληρώσει η ίδια ) δεν μπορεί. Μόνο τα λούσα την ενδιαφέρουν. Το παίζει έξυπνα όμως, σου λέει πλήρωνε μου εσύ όλα αυτά και εγώ επειδή είμαι μουνάρα θα σε αφήνω να με ξεσκίζεις όσες φορές θέλεις. Για μεγάλη πουτάνα μιλάμε.Υπερτιμημένη! Δεν αξιζει με τίποτα 3-4Κ να δίνεις την βραδια για να μενει η συγκεκριμενη γκομενα στο Costa Navarino, αν και αμφιβάλω οτι θα δινει τοσο, ισως κανα 1-1.5Κ το πολυ.