Antigonos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Like
- 189
- Πόντοι
- 1
Kουντεπιέ δείχνει .Για τους πατουσάκιδες. Για πολύ σκίσιμο είσαι καριόλα. Για πολύ γλύψιμο η πατούσα σου.
Kουντεπιέ δείχνει .Για τους πατουσάκιδες. Για πολύ σκίσιμο είσαι καριόλα. Για πολύ γλύψιμο η πατούσα σου.
Για τους δαχτυλάκιδες ήθελα να πωKουντεπιέ δείχνει .
Και τι θες να πει ρε τυπε, οτι δεν ειναι τυχερη; Βασικά αυτο που θελει να πει ειναι οτι ειμαι πολυ τυχερη γιατι ο γκόμενος μου εχει λεφτα και περνάω καλα, ξερω οτι κάποια στιγμη θα με βαρεθεί και θα παει για νεότερο μοντέλο οπότε προσπαθώ να του τρώω οσο ποιο πολλά λεφτα μπορω, δεν φοβάμαι αν με παρατήσει γιατι ειμαι ακόμα μουναρα και θα μπορέσω σχετικά σύντομα να βρω νεο φραγκατο χορηγο. Μολις βρω εναν μεγαλο μουνοδουλο θα γκαστρωθώ και θα αραξω να του τρωω τα λεφτα.Θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά. Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι λέει τα ίδια για τον νυν που έλεγε και για τον πρώην της τον Φιντιρίκο. Ότι είναι τυχερή και πόσο καλό παιδί είναι ο νυν. Γιατί συνέχεια πρέπει να λένε τα ίδια? Και για τον επόμενο ( γιατί θα υπάρξει επόμενος. 33 είναι, έχει χρόνια να κάνει και άλλες σχέσεις ) τα ίδια θα λέει. Αυτό καταντάει για εμένα τουλάχιστον βαρετό και κουραστικό. Δεν ξέρεις πως θα στα φέρει η ζωή, οπότε μην λες μεγάλα λόγια.
Καλύτερα να έλεγε αυτά που λες γιατί είναι και η αλήθεια παρά αυτά τα γλυκανάλατα που δεν ισχύουν. Δεν μου αρέσει που το παίζει δήθεν ερωτευμένη ενώ άλλος είναι ο λόγος που είναι μαζί του ( γιατί και όμορφο δεν τον λες τον συγκεκριμένο. ) Αλλά θα μου πεις πότε βγήκε κάποια να παραδεχτεί αυτό το πράγμα για να το κάνει η συγκεκριμένη τώρα.Και τι θες να πει ρε τυπε, οτι δεν ειναι τυχερη; Βασικά αυτο που θελει να πει ειναι οτι ειμαι πολυ τυχερη γιατι ο γκόμενος μου εχει λεφτα και περνάω καλα, ξερω οτι κάποια στιγμη θα με βαρεθεί και θα παει για νεότερο μοντέλο οπότε προσπαθώ να του τρώω οσο ποιο πολλά λεφτα μπορω, δεν φοβάμαι αν με παρατήσει γιατι ειμαι ακόμα μουναρα και θα μπορέσω σχετικά σύντομα να βρω νεο φραγκατο χορηγο. Μολις βρω εναν μεγαλο μουνοδουλο θα γκαστρωθώ και θα αραξω να του τρωω τα λεφτα.
Μα αυτη ειναι η δουλεια τους τυπε, να πουλάνε ερωτα ,ακριβά. Ολοι μερα ειναι στο μωρο μου σε αγαπάω, μωρο μου σε θελω, μωρο μου με εχεις τρελάνει και αλλες γλυκανάλατες πιπες με μοναδικο σκοπο να εισπράττουν δωρα, γεύματα σε ακριβά εστιατόρια, εξοδους σε μπουζούκια, club και ταξίδια εκτος και εντός Ελλαδος.Καλύτερα να έλεγε αυτά που λες γιατί είναι και η αλήθεια παρά αυτά τα γλυκανάλατα που δεν ισχύουν. Δεν μου αρέσει που το παίζει δήθεν ερωτευμένη ενώ άλλος είναι ο λόγος που είναι μαζί του ( γιατί και όμορφο δεν τον λες τον συγκεκριμένο. ) Αλλά θα μου πεις πότε βγήκε κάποια να παραδεχτεί αυτό το πράγμα για να το κάνει η συγκεκριμένη τώρα.