Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση εδώ δημόσια μέσα στο φόρουμ να στείλω προειδοποίηση προς τους διαχειριστές του site ότι αν δεν μου παραδώσουν εντός 48 ώρες από τώρα της ip των υποτίθεται μελών εδώ οι οποίοι το τελευταίο διάστημα βρίζουν και όχι μόνο εμένα προσωπικά αλλά μέχρι και νεκρά συγγενικά μου πρόσωπα και κυρίως την πρόσφατα θανούσα μητέρα μου αλλά και γενικά την συμπεριφορά τους η οποία συμπεριφορά αποτελεί και ποινικά κολάσιμη πράξη θα εξαναγκαστώ και θα παρουσιαστώ στα αρμόδια όργανα του κράτους και ειδικά στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος και θα υποβάλω μήνυση μήνυση κατ αγνώστων αλλά και προς τους διαχειριστές του site μήνυση για ηθική πλέον αυτουργία γιατί δεν παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα εναντίων αυτών που εξασκούν εδώ μέσα αυτή την χειρίστου αλητείας συμπεριφορά...
το ποιοι είναι αυτοί είναι περίπου γνωστόν και τους ξέρουν καλά οι admin αλλά τους καλύπτουν γιατί κάποια πρόθεση υπάρχει.........
ταυτόχρονα θα κατατεθεί αγωγή με την οποία θα απαιτείται στους εμπλεκόμενους να καταβάλουν αποζημίωση υψηλού χρηματικού ποσού και η οποία θα διατεθεί προς ίδρυμα το οποίο θα έχει σχέση με την περίθαλψη των ΑΜΕΑ....
περιμένω απαντήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της ημέρας Τρίτη 15 Ιουλίου πέραν την επόμενη ημέρα πλέον σκοπεύω να εξουσιοδοτήσω τον δικηγόρο μου στην εκτέλεση αυτής της απόφασης μου....
ήδη είναι καταγεγραμμένα όλα τα γεγονότα...
το ποιοι είναι αυτοί είναι περίπου γνωστόν και τους ξέρουν καλά οι admin αλλά τους καλύπτουν γιατί κάποια πρόθεση υπάρχει.........
ταυτόχρονα θα κατατεθεί αγωγή με την οποία θα απαιτείται στους εμπλεκόμενους να καταβάλουν αποζημίωση υψηλού χρηματικού ποσού και η οποία θα διατεθεί προς ίδρυμα το οποίο θα έχει σχέση με την περίθαλψη των ΑΜΕΑ....
περιμένω απαντήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της ημέρας Τρίτη 15 Ιουλίου πέραν την επόμενη ημέρα πλέον σκοπεύω να εξουσιοδοτήσω τον δικηγόρο μου στην εκτέλεση αυτής της απόφασης μου....
ήδη είναι καταγεγραμμένα όλα τα γεγονότα...