Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημερα.Η Αννα μαλλον σταματησε και δεν νομιζω να την ξαναδουμε εκτος αν αλλαξει γνωμη.![]()
Θα σας περιμενουν οι: Μελινα το πρωι, Βικυ το απογευμα και Νικολ τη νυχτα!!!!!!!!
[/move]Καλημερα.Η Αννα μαλλον σταματησε και δεν νομιζω να την ξαναδουμε εκτος αν αλλαξει γνωμη.![]()
Θα τις μεταφερω! ;)Είναι απίστευτο! Παρακαλώ κυρία Λίτσα μεταφέρτε στην Αννα τις θερμές παρακλήσεις των θαυμαστών της να επιστρέψει.
Κυρια Λιτσα για δωσε μερικες διευκρινησεις σε παρακαλω γιατι εχουμε μπερδευτει με τα ονοματα...[move]![]()
![]()
Σημερα 26/02
![]()
![]()
[/move]
Κασσανδρας 4(πανω): Λινα - Μονικα - Σιλβη
[size=15pt]
Το νεο[/size] [size=16pt]στουντιο Κασσανδρας 4 (κατω)[/size] σημερα ανοιξε και σας περιμενει να το επισκεφτειτε!!!!!
[size=13pt]Νεο στουντιο Κασσανδρας 4(κατω)[/size] σημερα 26/02: Μελινα - Βικυ - Νικολ

Η Λαουρα ηταν στο 3 (κατω) και η Αννα στο 3(πανω).Μηπως μπερδευτηκες με τα μαγαζια?Κυρια Λιτσα για δωσε μερικες διευκρινησεις σε παρακαλω γιατι εχουμε μπερδευτει με τα ονοματα...
σημερα το πρωι ηρθα και ηταν στο κατω η Λαουρα και στο πανω η Αννα , συμφωνα παντα με τις τσατσαδες των μαγαζιων...
εσυ λες αλλα στο προγραμμα παραπανω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι τιποτα αλλο, αλλα να ξερουμε ποια κοπελα αναζηταμε και με ποιο ονομα θα την αναζητησουμε στο προγραμμα των μαγαζιων!
ευχαριστω!
Θα τις μεταφερω! ;)![]()
![]()
καλημερα.Η Αννα η Σερβα δεν νομιζω να γυρισει το εχω ξαναγραψει καπου επειδη ρωτατε πολλοι. :-*Αγαπητη litsa.com .Θα ηθελα να κανω την ακολουθη ερωτηση. Γνωριζεις ποτε θα επιστρεψει πισω η Αννα η Σερβα. Ειμαστε τρελλα ερωτευμενοι μαζι της. Τετοια γυναικα δες εχω ξαναδει ποτε στην ζωη μου. Ειναι κριμα να την χασουμε. Ειμαι ενας πολυ μεγαλος θαυμαστης της.