κουλούριι ποιες προσφερουν?Καλημέρα παιδιά!
Κασσάνδρας 3 (πάνω): Τζέσικα-Μελίνα
Κασσάνδρας 3 (κάτω): Μόνικα-Χριστίνα-Εύα
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
κουλούριι ποιες προσφερουν?Καλημέρα παιδιά!
Κασσάνδρας 3 (πάνω): Τζέσικα-Μελίνα
Κασσάνδρας 3 (κάτω): Μόνικα-Χριστίνα-Εύα
Λιτσακι η ποδολαγνεια ποσο κοστιζει? καλσονακια εχετε στο μαγαζι? ποια θα ειναι αυριο?
Λοιπόν, η Ειρήνη είναι Ελληνίδα (από Αρκαδία), 22 χρονών (τόσο λέει τουλάστιχον).
Όπως αναφέρθηκε μετρίου αναστήματος, με μαύρα, κοντά σχετικά μαλλιά, πληθωρικό φυσικό στήθος (3,5-4) και κώλο να χαίρεσαι να χουφτώνεις. Όσοι ψάχνουν για ανορεξικές/μοντέλα ας μείνουν μακριά.
Επιπλέον, όποιος έχει όρεξη για κουβεντούλα και GFE είτε πριν, είτε μετά, δεν θα απογοητευτεί. Η κοπέλα είναι φιλικότατη και τελείως ακομπλεξάριστη. Δεν έχει βέβαια το νάζι των επιστημόνων του είδους (Πάολα, Ντάρια) αλλά δεν έχει και καμία σχέση με ξεπέτες.
Στα θετικά της μετράται το γεγονός ότι μόλις ...σήμανε το τέλος των εχθροπραξιών, όχι μόνο μου έβγαλε το προφυλακτικό, αλλά μου καθάρισε και την ...κάνη του όπλου με αρωματικά μαντιλάκια. Επαγγελματίας με τα όλα της.
![]()
Λοιπόν, η Ειρήνη είναι Ελληνίδα (από Αρκαδία), 22 χρονών (τόσο λέει τουλάστιχον).
Όπως αναφέρθηκε μετρίου αναστήματος, με μαύρα, κοντά σχετικά μαλλιά, πληθωρικό φυσικό στήθος (3,5-4) και κώλο να χαίρεσαι να χουφτώνεις. Όσοι ψάχνουν για ανορεξικές/μοντέλα ας μείνουν μακριά.
Επιπλέον, όποιος έχει όρεξη για κουβεντούλα και GFE είτε πριν, είτε μετά, δεν θα απογοητευτεί. Η κοπέλα είναι φιλικότατη και τελείως ακομπλεξάριστη. Δεν έχει βέβαια το νάζι των επιστημόνων του είδους (Πάολα, Ντάρια) αλλά δεν έχει και καμία σχέση με ξεπέτες.
Στα θετικά της μετράται το γεγονός ότι μόλις ...σήμανε το τέλος των εχθροπραξιών, όχι μόνο μου έβγαλε το προφυλακτικό, αλλά μου καθάρισε και την ...κάνη του όπλου με αρωματικά μαντιλάκια. Επαγγελματίας με τα όλα της.
![]()
Για κοίτα στην άλλη εταιρεία του ομίλου στο Σολωμού 32 πρωινές βάρδιες..Eιναι σιγουρα στο κάτω μαγαζι αυτη η στο πάνω;
Ρωτάω γιατι δεν τη βλέπω πουθενά στις βάρδιες του κάτω...
Αν θυμάμαι καλά η Ειρήνη έχει βάρδιες στο πάνω κυρίως...την έχω πετύχει όμως και στο Σολωμού 32!Eιναι σιγουρα στο κάτω μαγαζι αυτη η στο πάνω;
Ρωτάω γιατι δεν τη βλέπω πουθενά στις βάρδιες του κάτω...
Εσύ καλή μου είσαι αύριο στο Κασσάνδρας 3? Σήμερα?Καλησπερα,σας δινω αναφορα.
Η Ειρηνη δουλευει καθε δευτερα,τεταρτη,κυριακη,απογευμα
και πεμπτη,σαββατο,πρωι στο ΣΟΛΩΜΟΥ 32 κατω.
Αυτή την εβδομάδα η Ειρήνη εμφανίζεται στο πρόγραμμα Σολωμού 32. Βέβαια μέχρι τώρα η αξιοπιστία των πληροφοριών στο site είναι αντιστρόφως ανάλογη της ποιότητας των κοριτσιών της αλυσίδας.Tετάρτη απογευμα δεν εισαι εσυ Μαρία στο Κασσάνδρας; (ρωτάω γιατι λες πως ειναι η Ειρηνη) την οποια στο προγραμμα δεν την αναφέρουν πουθενά..
Εκτος αν η Ειρηνη ειναι στο Κασσάνδρας 3 πάνω
Μπορείς να δείς τις κριτικές αν θέλεις για αυτη που αναφέρεις, και να πάρεις κάποια γνώμη. ;)paidia ego to savvato piga sto 3 kato kai itan i eua...polu oraio nouni alla san na mou fanike oti ithele na mas ksepetaksei epeidi pigame tria atoma.....pantos apo fatsa kai apo kormi eskize..aksizei sxedon