Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μιας που μιλησες για αριθμους αν και δεν ενδιαφερομαι
κοιτα οτι το θρεντ της αεκ σε συγκριση με τα αλλα αθλητικα εχουν μινιμουμ διαφορα 9 μηνων
δηυλαδη πχ της αεκ ειναι απο τα μεσα του 2006
ενω του ολυμπιακου απο τα μεσα του 2007
μιας που μιλησες για αριθμους αν και δεν ενδιαφερομαι
κοιτα οτι το θρεντ της αεκ σε συγκριση με τα αλλα αθλητικα εχουν μινιμουμ διαφορα 9 μηνων
δηυλαδη πχ της αεκ ειναι απο τα μεσα του 2006
ενω του ολυμπιακου απο τα μεσα του 2007
ρε φιλαρακι ειναι κουτο να καθομαστε να λεμε αυταΔεν τα ξέρεις καλά.Τα θρεντ του γαύρου κ του βάζελου προυπήρξαν της ΑΕΚ.Απλά είχαν ανοιχτεί με άλλη ονομασία.
Του γαύρου ήταν το Θρύλε θεέ μου
και του βάζελου το ΠΑΟ:488 κύπελλα ή κάτι τέτοιο
Απλά κάποια μέλη θεω΄ρησαν ότι έπρεπε να ανοίξουν νέα ποστ για τις ομάδες τους κ να γράφουν σε αυτά.Απλά το ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ όπως άνοιξε έμεινε κ παραμένει μέχρι σήμερα το σπίτι των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ του σάιτ κ των υγιώς σκεπτομένων φιλάθλων.Ψάξε στο φόρουμ κ θα δεις τα παλιά θρεντ των γαυροβάζελων.
ρε φιλαρακι ειναι κουτο να καθομαστε να λεμε αυτα
απλα σου λεω επειδη ειμαι σχετικα νεος οτι συγκρινεις
2 θρεντ
δε με νοιαζει αν προυπηρχαν η οχι βλεπεις ομως οτι δεν συγκρινονται διοτι δεν ειναι της ιδιας χρονικης στιγμης
απλα ειναι τα πραματα
παντως εγω ψηφιζω δαγκοτο το εκ του μηδενος
εχεις δικιο σορρυΕίπαμε όχι ΟΠΑΔΙΚΑ νιώστε...![]()
καπως ετσι ξεκινησε αλλα.......Καλύτερα forum εκτός του bourdela νόμίζω ότι ενοεί ο ποιητής!!! Όχι καλύτερο thread εδώ.
Έχει και φορουμ αυτό το σιτε ???Π.χ. όπως το bourdla είναι Must στο χώρο του, έτσι και σε ότι έχει να κάνει με ίντερνετ και υπολογιστές θεωρώ το !!!
περαν του must πιστευω οτι δεν υπαρχει αλλο σαιτ τετοιου τυπουΠ.χ. όπως το bourdla είναι Must στο χώρο του, έτσι και σε ότι έχει να κάνει με ίντερνετ και υπολογιστές θεωρώ το !!!
ναι εχει μια φορα κατι εψαχνα και καταλαθος μπηκα εκειΈχει και φορουμ αυτό το σιτε ???
Έχει και φορουμ αυτό το σιτε ???