Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στ αρχιδια μας, το πευκο και το πουρναρι ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στα δαση μας.Το λένε και οι ίδιοι...το λέει και ο
Από τα πεύκα ζουν ρετσιναδες και μελισσοκόμοι ,σε περίπτωση που ξεχνιεστε εσεις οι αστοί..
Στ αρχιδια μου τι λενε, δεν χρειαζομαι να ακουσω καποιον για να καταλαβω τι συμβαινει.Τι ποιος μου ειπε. Επισημα ολοι λενε. Μητσοτακης, αδωνις, χατζηδακης τους ακουσα αυτες τις μερες.
Προφανως υπηρχαν παντα φωτιες αυτο λεμε.
Πες παντα ειχαμε φωτιες 30 χρονια, δε μπορουμε να κανουμε κατι αμα ξεφυγει με αυτα τα μποφορ. Τελος.
Για κλιματικη αλλαγη γιατι λενε? Ειναι οτι πιο γελοια, στημμενη δηλωση να το λες επισημα αυτο.
Και υπερθεματιζει κιολας αφου εχουμε αυτη τη κλιματικη αλλαγη θα εχουμε και αλλες φωτιες και δε θα σταματησουν ποτε κλπ. Αυτο το αχρειαστο γιατι να το πεις?
Απο μονο του αυτο σε καθιστα καραγιοζη τελειωμενο. Απο μονο του δε θελω να ακουσω κατι αλλο.
Ο Πορτοσαλτε. Που ειναι ο Πορτοσαλτε; Σε αδεια; Να ανακληθει αμεσως. Πριν μερες στο ραδιοφωνο εβριζε χυδαια τον Τζουμακα που τολμησε να εκφρασει τη γνωμη του για τις πυρκαγιες, και ο Πορτοσαλτε ουρλιαζε <Ψεκ. Ψεκ. Οι Ψεκ βρηκατε νεο αρχηγο, τον Τζουμακα.>κλιματικη αλλαγη τυπε
γι αυτο θα βαλουμε ανεμογεννητριες
φροντισε η προεδρος να μπαινουν και στα καμμενα
τις ανεμογεννητριες τις βαζει ο εργολαβος Περιστερης, συγγενης του Γεραπετριτη
εντελως συμπτωματικα η προεδρος αγορασε μεγαλο διαμερισμα σε συγκροτημα πολυτελειας που εκτισε η εταιρεια του Περιστερη
![]()
ο πευκος και ο πουρναρις να ζητησει συγγωμη απο το ΚΥΡΙΟ ΚΙΡΓΙΑΚΟ ΤΩΡΑ!!!!!Στ αρχιδια μας, το πευκο και το πουρναρι ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στα δαση μας.
Γιατι καηκε η κεντρικη εγκατασταση αναμεταδοσης κινητης, επανηλθε μετα απο 2-3 ωρες. Σε καλυψα;Εκεί στο Γεννάδι που λένε, είναι στρατόπεδο ΤΘ και έχει υπηρετήσει ο γιός μου παλιά. Επίσης στα 100 μέτρα απο το στρατόπεδο έχει υποσταθμό της ΔΕΗ που δίνει ρεύμα στην νότια Ρόδο. Εκεί μουγκα. Δεν λένε τίποτε,παρά μονο ότι μαίνονται οι φωτιές.Που ακριβώς; Κάηκαν σπίτια και σοβαρές υποδομές; Γιατί γαμήθηκαν τα τηλέφωνα εχθές και δεν είχε τίποτε; Καμία ενημερωση απο πουθενά,αλλά αναμάσηση των ίδιων και των ίδιων ειδήσεων.
Όποιος εχει περιουσία δίπλα σε δασος, δεντρα ή έστω και θάμνους, ας παει απο Δευτέρα να κανει μια πυρασφάλεια.αυτα που βλέπετε στην τηλεόραση με αυτούς που μας κυβερνάνε αυριο θα ρθει στα σπιτια σας.
Κ μην περιμένετε βοήθεια από τ κράτος.
Όχι δεν με κάλυψες. Γιατί είσαι ένας τυχάρπαστος στα μπουρδέλα και το λές σε ένας άλλον τυχάρπαστο στα μπουρδέλα. Προφανώς και καταλάβαμε το ζήτημα που δημικουργησε το θέμα ,αλλά αυτό που θέλω να πώ είναι πως απο επίσημα χείλη και απο ΜΜΕ δεν μαθαίνουμε τίποτε ουσιαστικό, αλλά τα ίδια και τα ίδια σχόλια και εικόνες.Γιατι καηκε η κεντρικη εγκατασταση αναμεταδοσης κινητης, επανηλθε μετα απο 2-3 ωρες. Σε καλυψα;
Πρώτα το έκαψες κ μετά δίνεις συγχαρητήρια καλός μουνις κυβερνητικός είσαι κ συΈχει ξεπεράσει η εκκένωση της Ρόδου την εκκένωση της Δουνκέρκης, κλάσεις ανώτερη η εκκένωση της Ρόδου.
Και απο μένα συγχαρητήρια.

ξεχασες την ατομικη ευθυνη!Κρύβουν την ανικανότητα τους με φτηνα επικοινωνιακά τρικ.
Παλιότερα είχαμε τον στρατηγό άνεμο. Τώρα έχουμε την κλιματική αλλαγή
ξεχασες την ατομικη ευθυνη!
δεν εκοψαν τα ξεροχορτα, δεν κλαδεψαν τα δεντρα, πεταμενα σκουπιδια/χωματερες...
Ρε τυπε, εσυ μπηκες απο την πρωτη στιγμη καμμενος και δε λες να αυτομπαναριστεις επιτελους.Τυπε ,
ξελογκαρε λιγο απο δω…το χεις καψει…
Εσυ ρωτησες ποιοι το λενεΣτ αρχιδια μου τι λενε, δεν χρειαζομαι να ακουσω καποιον για να καταλαβω τι συμβαινει.
Ισχυει.Η διαχείριση της εκκένωσης που έχει γίνει μέχρι τωρα είναι εξαιρετική πάντως ,δεν ξέρω ποιος κάνει την δουλειά αυτή αλλά όποιος και αν είναι μπράβο του.
Ξεχασες τη σινγκιουλαρ λοτζικ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ μουνοπανο.κλιματικη αλλαγη τυπε
γι αυτο θα βαλουμε ανεμογεννητριες
φροντισε η προεδρος να μπαινουν και στα καμμενα
τις ανεμογεννητριες τις βαζει ο εργολαβος Περιστερης, συγγενης του Γεραπετριτη
εντελως συμπτωματικα η προεδρος αγορασε μεγαλο διαμερισμα σε συγκροτημα πολυτελειας που εκτισε η εταιρεια του Περιστερη
![]()
Πιστευεις οτι ειναι πολυ σημαντικο να μαθεις οτι επεσε η κεραια της κινητης για 2-3 ωρες;Όχι δεν με κάλυψες. Γιατί είσαι ένας τυχάρπαστος στα μπουρδέλα και το λές σε ένας άλλον τυχάρπαστο στα μπουρδέλα. Προφανώς και καταλάβαμε το ζήτημα που δημικουργησε το θέμα ,αλλά αυτό που θέλω να πώ είναι πως απο επίσημα χείλη και απο ΜΜΕ δεν μαθαίνουμε τίποτε ουσιαστικό, αλλά τα ίδια και τα ίδια σχόλια και εικόνες.