Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αδερφε αυτα τα νταραβερια αυτα εχουν.Απο καπου κερδιζεις απο καπου χανεις..Εγώ δεν είπα ότι είμαστε φίλοι με τους Ρώσους.. λέω ότι δε θα έπρεπε να εμπλακούμε
Τι μακρια απο γυναικες ρε κ συ..Θα κουναμε αχλαδιες τωρα στα γεραματα>Μακρυά από γυναίκες και από φωτιά. Αλλά από θάλασσα; Γιατί; Έλεγαν και καμιά μαλακια και οι αρχαίοι........
Όλες οι επιλογές έχουν το τίμημα τους..δεν νομίζω ότι ήταν έξυπνη κίνηση, να τοποθετηθουμε οικειοθελώς απέναντι στους Ρώσους, για κάτι που δε μας αφορά..δεν είναι ότι τους κριτικαραμε , είναι ότι μπήκαμε σε εμπόλεμη κατάσταση μαζί τους ..μεγάλη μαλακια..Αδερφε αυτα τα νταραβερια αυτα εχουν.Απο καπου κερδιζεις απο καπου χανεις..
Η μεγαλυτερη μαλακια ειναι οτι στερεψαμε απο ρωσιδια δυστυχως.Όλες οι επιλογές έχουν το τίμημα τους..δεν νομίζω ότι ήταν έξυπνη κίνηση, να τοποθετηθουμε οικειοθελώς απέναντι στους Ρώσους, για κάτι που δε μας αφορά..δεν είναι ότι τους κριτικαραμε , είναι ότι μπήκαμε σε εμπόλεμη κατάσταση μαζί τους ..μεγάλη μαλακια..
"Η ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά ως φάρσα..."
Στα ίδια νησιά που πριν μερικά χρόνια έβλεπες πορείες κατατρεγμένων (σκουρόχρωμων) ανθρώπων,στους ίδιους δρόμους βλέπεις τωρα πάλι πορείες (ανοικτόχρωμων) κατατρεγμένων ανθρώπων...
![]()
![]()
Παρε υφος ο πυροσβεστικός,Παρε ο Κικιλ και Παρε τον Κουλη.Πως σ φαινεται;Εαν εχεις τικ τοκ μπες στο Ελλαδα 24 κ δες τη γλωσσα του σώματος τους,να μην σ πω εγω πως κόβεται στα γελια μιλώντας,δες το μονοςΜπορούμε τουλάχιστον να συμφωνήσουμε όλοι -ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων - οτι η θέση υπουργού/υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας επί Κούλη , είναι η χειρότερη πολιτική θέση που έχει υπάρξει στην ιστορία του ελληνικού έθνους ;![]()
Εδω ρε τυπε έγραψαν πως δημιουργήθηκε πυροστροβηλος κ κατακαηκαν τα παντα,τι μας λες εσυ τωρα;Μ' αρέσει που πάντα ασχολούμαστε με την επάρκεια της εκάστοτε κυβέρνησης στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών και όχι για το πως και γιατί ξεκινάνε.
Διάβαζα ένα άρθρο που έλεγε ότι και άλλα 100 Canadair να είχαμε, τα αποτέλεσμα θα ήταν τα ίδια. Στις megafiles όπου τα θερμικά φορτία είναι τεράστια, το νερό που πέφτει επάνω εξατμίζεται με τη μία!![]()
Τι λέει ρε κάηκε ένα ολόκληρο χωριό λένε τωρα

Megafile που κατεβάζουμε ταινιες;Μ' αρέσει που πάντα ασχολούμαστε με την επάρκεια της εκάστοτε κυβέρνησης στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών και όχι για το πως και γιατί ξεκινάνε.
Διάβαζα ένα άρθρο που έλεγε ότι και άλλα 100 Canadair να είχαμε, τα αποτέλεσμα θα ήταν τα ίδια. Στις megafiles όπου τα θερμικά φορτία είναι τεράστια, το νερό που πέφτει επάνω εξατμίζεται με τη μία!![]()
έχω φίλους εκεί και μου λενε πως πάει για ολοκληρωτικό κάψιμο το χωριό όπως πάειΚάηκαν και σπίτια; Πόσα;
Τυπε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βγαίνει ο Άρης να βάλει τα πράΜατα στη θέση τουςMαλακίες λένε. Fake news. Εγώ βλέπω ΣΚΑΙ και όλα είναι υπέροχα. Γαμάμε.![]()
τα κάναντερ λένε σταμάτησαν εκτός από τα οικονομικά προβλήματα κυρίως γιατί είναι ψόφια στις σύγχρονες πυρκαγιέςΜ' αρέσει που πάντα ασχολούμαστε με την επάρκεια της εκάστοτε κυβέρνησης στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών και όχι για το πως και γιατί ξεκινάνε.
Ρε νικ άκου ψοφιεςτα κάναντερ λένε σταμάτησαν εκτός από τα οικονομικά προβλήματα κυρίως γιατί είναι ψόφια στις σύγχρονες πυρκαγιές
είναι αποτελεσματικά μόνο για φωτιές ψόφιες με θάμνους κτλ όχι με πεύκα 50μετρα και 200 μποφορ