Νέα

Ήττα λεμε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wolfakis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
10
Πόντοι
166
Φρεσκο πραμα..μολις το ελαβα...καλοπιωτο για τους γονεις...τα σχολια περιττα..

" 24 Ιουνίου 2010

«Τι να ζητήσω από το Θεό» (Έκθεση απὸ μαθητή του δημοτικού)

«Θεέ μου, ἀπόψε σοῦ ζητάω κάτι ποὺ τὸ θέλω πάρα πολύ. Θέλω νὰ μὲ κάνεις τηλεόραση! Θέλω νὰ πάρω τὴ θέση τῆς τηλεόρασης ποὺ εἶναι στὸ σπίτι μου. Νὰ ἔχω τὸ δικό μου χῶρο. Νὰ ἔχω τὴν οἰκογένειά μου γύρω ἀπὸ ἐμένα. Νὰ μὲ παίρνουν στὰ σοβαρὰ ὅταν μιλάω. Θέλω νὰ εἶμαι τὸ κέντρο τῆς προσοχῆς καὶ νὰ μὲ ἀκοῦνε οἱ ἄλλοι χωρὶς διακοπὲς ἢ ἐρωτήσεις. Θέλω νὰ ἔχω τὴν ἴδια φροντίδα ποὺ ἔχει ἡ τηλεόραση ὅταν δὲν λειτουργεῖ. Ὅταν εἶμαι τηλεόραση, θἄχω τὴν παρέα τοῦ πατέρα μου ὅταν ἔρχεται σπίτι ἀπὸ τὴ δουλειά, ἀκόμα κι ἂν εἶναι κουρασμένος. Καὶ θέλω τὴ μαμά μου νὰ μὲ θέλει ὅταν εἶναι λυπημένη καὶ στενοχωρημένη, ἀντί νὰ μὲ ἀγνοεῖ… Θέλω τ΄ ἀδέλφια μου νὰ μαλώνουν γιὰ τὸ ποιὸς θὰ περνάει ὧρες μαζί μου. Θέλω νὰ νοιώθω ὅτι ἡ οἰκογένειά μου ἀφήνει τὰ πάντα στὴν ἄκρη, πότε – πότε, μόνο γιὰ νὰ περάσει λίγο χρόνο μὲ μένα. Καὶ τὸ τελευταῖο, κάνε με ἔτσι ὥστε νὰ τοὺς κάνω ὅλους εὐτυχισμένους καὶ χαρούμενους.
Θεέ μου, δε ζητάω πολλά. Θέλω μόνο νὰ γίνω σὰν μιὰ τηλεόραση!»
Τὴ δασκάλα ποὺ τὴν διάβασε (καθὼς βαθμολογοῦσε) τὴν ἔκανε νὰ κλάψει. Ὁ σύζυγός της ποὺ μόλις εἶχε μπεῖ στὸ σπίτι, τὴ ρώτησε: «τὶ συμβαίνει;» Αὐτὴ ἀπάντησε: «Διάβασε αὐτὴ τὴν ἔκθεση, τὴν ἔχει γράψει ἕνας μαθητής μου». Ὁ σύζυγος εἶπε: «Τὸ καημένο τὸ παιδί. Τὶ ἀδιάφοροι γονεῖς εἶναι αὐτοί!» Τότε αὐτὴ τὸν κοίταξε καὶ εἶπε: «Αὐτὴ ἡ ἔκθεση εἶναι τοῦ γιοῦ μας!..» "

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
167
Πόντοι
166
O γιός γράφει πολυτονικό ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
97
Πόντοι
2.357
Κοιτα κατι πραματα......Εμειs γραφαμε για το καλο τηs αποταμιευσηs
και τα σημερινα μουλικα για.... :uglystupid: :uglystupid:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
166
Θα είχε καμιά 5ετία που είχε έρθει η tv στην Ελλάδα  :grin:

+1...
Θυμάμαι ακόμη που μέχρι και θέμα έκθεσης μας βάζαν για τα αρνητικά της τηλεόρασης και τις βαθυστόχαστες αναλύσεις τεχνοφοβικών διανοούμενων...

τι θες? τωρα μου το εστειλαν :tickedoff:

Δεν κρίνω εσένα αλλά το κείμενο αν και δεν είναι ανάγκη να δημοσιεύουμε ό,τι μας στέλνουν.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
167
Πόντοι
166
+1...
Θυμάμαι ακόμη που μέχρι και θέμα έκθεσης μας βάζαν για τα αρνητικά της τηλεόρασης και τις βαθυστόχαστες αναλύσεις τεχνοφοβικών διανοούμενων...

Eγώ που έγραψα σχετικά πρόσφατα έκθεση για τα δεινά της οπλοκατοχής λόγω του μακελάρη από το Αγρίνιο τι να πω  :2funny:

θεωρησα οτι ηταν πολυ βαθυ αυτο που εγραψε ο μπομπιρας... >:(

Ποιος μπόμπιρας κανας τύπος σαν τον Aϊβaλiωτh θα το έχει γράψει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.287
Πόντοι
8.006
Αφου ομως το κειμενο αυτο γραφτηκε καμια πενταετια αφου ηρθε η τηλεοραση στην Ελλαδα, τοτε σημερα ο πιτσιρικας αυτος θα εχει παρει τη θεση του πατερα του. Μονο που τα παιδια του δεν προκειται να παραπονουνται, αλλα θα εχουν μπαστακωθει στο play station χωρις να εκφραζουν τετοια πικρα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
166
θεωρησα οτι ηταν πολυ βαθυ αυτο που εγραψε ο μπομπιρας... >:(

Ακόμη και το βάθος είναι κάτι υποκειμενικό...
Εσένα σου φαίνεται βαθύ...
Κατ' εμέ αναπαράγει τεχνοφοβικά κλισέ περασμένων δεκαετιών, άσε που αμφιβάλλω αν πράγματι το έγραψε μπόμπιρας και όχι κανάς κλαψομούνης εκθεσάς...
Γούστα και απόψεις είναι αυτά.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
49
Πόντοι
366
Κάποτε ο εχθρός ήταν τα βιβλία,ο ηλεκτρισμός,τα τρένα,το ραδιόφωνο,η τηλεόραση,το internet,γενικά η πρόοδος και το καινούργιο.
same old story

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σωστος... να ριξω καμια αποχη να συμμορφωθουν οι γονεις? :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μην το γελας
πρεπει να γινει κατι με την κατασταση στην πολη μας
περιμενω να τελειωσει η εκθεση γιατι εχουμε πολλους εισαγωμενους που γαμανε στα σπιτακια μας κ δεν υπαρχει λογος αποχης
κ οταν μεινουμε παλι οι μονιμοι πελατες θα την κανουμε

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εγω το πετυχα καπου αυτο(δεν θυμαμαι) αλλα σε μονοτονικο.
μηπως θα το δουμε και μεταφρασμενο? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom