Νέα

Ηράκλειο Κρήτης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PETROSANAL1

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2016
Like
696
Πόντοι
81

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
261
Πόντοι
21
Δεν μας τίμησε φέτος η Kakao δυστυχώς στην Κρήτη. Την περίμενα να έρθει όλο το καλοκαίρι, όπως έκανε πέρυσι αλλά δυστυχώς δεν θα έμεινε ικανοποιημένη με την Κρήτη

TETE4

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Καλη η Μόνικα αλλά το εργαλείο βρίσκεται Χανιά και δρ βλέπω να έρχεται προς τα δω δυστυχώς.
Rebbeca Lopest

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
261
Πόντοι
21
Έχει ξεφύγει η τιμή αλλά είναι όντως πολύ όμορφη η κοπελα
Ωραία η Μόνικα, την έχω πάρει 2 φορές κ οι 2 στο Ηράκλειο, κωλαρα κ αν δει πως είσαι καθαρός θα περάσεις πολύ καλά.
Εδώ κάτι Κρος στο Ηράκλειο που το παίζουν υποτίθεται τρανς, ζητάνε πλέον 70 το μισάωρο και 120 την ώρα και πας σε χώρο οριακά να το κυρηξει ο δήμος, ως κάδο απορριμάτων, πιπα με προφ, μικρό πουλί π το ονομάζουν xl και κωλο μέσα στην μπιχλα.

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
261
Πόντοι
21
Καλή επιλογή η isavela από το kanesex, για όσους θέλουν να παίξουν ενεργητικά. Ωραίο σώμα, ωραία κοπέλα κ εύκολο σημείο φέτος στο Γάζι. Ούτε κέντρο ούτε να κίνηση ούτε να ψάχνεις πάρκινγκ

• Like
Αντιδράσεις: TETE4

ssakarakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλή επιλογή η isavela από το kanesex, για όσους θέλουν να παίξουν ενεργητικά. Ωραίο σώμα, ωραία κοπέλα κ εύκολο σημείο φέτος στο Γάζι. Ούτε κέντρο ούτε να κίνηση ούτε να ψάχνεις πάρκινγκ
τιμη?

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
221
Πόντοι
21
Για 150ε που ζητάει στο μισάωρο και 200ε την ώρα, προτιμώ να πάω με κανένα βραζιλιανάκι που τα βλέπουμε και σπάνια. Αν δεν συνέλθει και δεν ρίξει τιμές ,εγώ προσωπικά δεν θα την τιμήσω.

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
261
Πόντοι
21
Για 150ε που ζητάει στο μισάωρο και 200ε την ώρα, προτιμώ να πάω με κανένα βραζιλιανάκι που τα βλέπουμε και σπάνια. Αν δεν συνέλθει και δεν ρίξει τιμές ,εγώ προσωπικά δεν θα την τιμήσω.
Κ η Kakao κ λοιπές βραζιλιάνες Καλές, πάλι τόσα ζητάνε πλέον.

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
324
Πόντοι
21
Βυζιά έχει αυτή?

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
221
Πόντοι
21

Stories

Νέο!

Stories