Διαγραμμένο μέλος 259831
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2025
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
κανα αλλο τετοιο μαγαζι με νεους δεν υπάρχει στην Αθηνα;
Alexander στο Γκαζικανα αλλο τετοιο μαγαζι με νεους δεν υπάρχει στην Αθηνα;
Μαζευει νεαρα ατομα;Alexander στο Γκαζι
Ναι, κυρίωςΜαζευει νεαρα ατομα;
Το σαββατο εχει 30/8αυριο σαβ 29/8 να παμε με καποιον μαζι το πρωι κατα τις 10. (θελω να παρω πιππα κ να αδειασει καποιος στο στομα μου)
ΣωσταΤο σαββατο εχει 30/8
Τις Τρίτες είναι κλειστάΑύριο μετά τις 10 θα πάω εγώ να ενημερωσω
Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ δεν το ήξερα αυτόΤις Τρίτες είναι κλειστά
Αφρικανε Αφρικανε ελα να κανουμε κονεΤυχερος που πετυχες τον Αφρικανό
Χύμα γίνονται αυτά η με προφύλαξη ?Πηγα χθες ,μετα απο πολυ καιρο,και για αλλη μια φορα περασα υπεροχα.Εγινε παιχνιδι με δυο ωραιους ωριμους και ολα ξεκινησαν απο το δωματιο με τος ταινιες ,οπως ημουν αραχτος και είχα βγαλει την πετσέτα ημουν φουλ καβλωμενος,και εβλεπα,ερχεται διπλα μου ενας ωραιος ωριμος αρχιζει σιγα σιγα να μουν τον πιανει και μετα σηκωνομαι και του τον δινω στο στομα και απο την καυλα που ειχα ,εκανα μια ωραια καταθεση ! Αργοτερα μετα το μπανιο μπαινω σαουνα ,αραζω για λιγο ερχεται ενας αλλος ,ωραιος μου φαινοταν καθησε για λιγο και βγηκε.Μετα ξαναπαω στο δωματιο με την ταινια ,αραζω ολογυμνος παλι καθεται διπλα μου ο ιδιος και μετα αρχιζει να μου τον χαιδευει και αφου ξανακαυλωσα πηγαμε στο δωματιο του ,οπου παιξαμε δηλ χαδια,πολυ γλωσσοφυλο που με τρελαινει και μετα αλληλοτσιμπουκωμα ,ο τυπος ολα τα λεφτα,τον εχυσα στο στομα κανονικα και πιο μετα ενας αλλος ωραιος ωριμος παλι αλληλοτσιμπουκωμα !! Για αυτο μου αρεσει πολυ εκει περα από την χαλαρωση γινεται ωραιο παιχνιδι ακομπλεξαριστο ,αρκει να εισαι αποφασισμενος οτι θα πας να περασεις καλα και να παιζει το ματι