Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (7 μέλη και 21 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.554
Πόντοι
6.256
χμ δεν εχεις και αδικο
3 ερωτηματα τωρα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
πρωτον γιατι αργησες να με παραθεσεις,
δευτερον αν εσφιγγες Τουνη
τριτον αν συμφωνεις με Πατριωτικη ΔΕΞΙΑ κυβερνηση στον τοπο
έχω ΣΧΕΔΟΝ πάντα δίκιο. και τις λίγες φορές δεν είναι ότι έχω άδικο απλά ακόμα δεν έχω καταλήξει στην ΣΩΣΤΗ άποψη.

1) δουλεύουμε κιόλας :coffee:
2) έσφιγγα αλλά θα έπρεπε και αυτή να επενδύσει σε εμένα
3) συμφωνώ μόνο αν υποσχεθεί ότι θα δικάσει αυτούς που πρέπει :zfuck: και ότι θα έχω και ΕΓΩ θέση σε αυτήν

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
75.528
Πόντοι
12.756
έχω ΣΧΕΔΟΝ πάντα δίκιο. και τις λίγες φορές δεν είναι ότι έχω άδικο απλά ακόμα δεν έχω καταλήξει στην ΣΩΣΤΗ άποψη.

1) δουλεύουμε κιόλας :coffee:
2) έσφιγγα αλλά θα έπρεπε και αυτή να επενδύσει σε εμένα
3) συμφωνώ μόνο αν υποσχεθεί ότι θα δικάσει αυτούς που πρέπει :zfuck: και ότι θα έχω και ΕΓΩ θέση σε αυτήν
το τελευταιο ξεχνα το ΑΛΛΑ ειμαι ικανοποιημενος απο τις απαντησεις σου:coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.554
Πόντοι
6.256
Σύμφωνα με την ιδια ολα τα ρουχα κατασκευάζονται σε ελληνική βιοτεχνία, μάλιστα κατα καιρούς ανεβάζει βίντεο μεσα απο αυτήν... τωρα αν κατασκευάζει 1000 τμχ. στην Ελλάδα και φέρνει 10000 απο Κινα είναι αλλο θέμα.
δεν αλλάζει κάτι

και πάλι θα πρέπει αυτή η Ελληνική βιομηχανία να την βοηθά να κάνει εικονικές πωλήσεις

πάλι απίθανο είναι

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.951
Πόντοι
9.931
Παντως αν κρινω απο το ρουχαδικο που εχει ενας φίλος μου μαζι με άλλους 3 συνέταιρους βγαίνουν καλα φράγκα. Και να σκεφτεί κανεις οτι το άνοιξαν μεσα στην κρίση το 2014.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
48.304
Πόντοι
11.246
ε αυτό λέω με ρούχα που έρχονται έτοιμα από κίνα δεν γίνονται εύκολα εικονικές πωλήσεις.

αν ήθελε δεν άνοιγε κάτι σε εστίαση?

και νομίζεις ότι δεν αγοράζουν οι γυναίκες τις μαλακίες αυτές? ουρά κάνουν :confused:
οτι ξεπλενει σιγουρα λεφτα αυτο ειναι σιγουρο απο ρουχα και ισως και απο αλλου
εχει παρει και πανακριβη σπιταρωνα στην μπουξοπολη να ξερεις
εγώ δε ξέρω αν ξεπλένει ή όχι

εγώ λέω ότι για να ξεπλύνει κάποιος δεν το κάνει με τέτοιο brand με τα ρούχα που 99% έρχονται έτοιμα από κίνα. Διότι έχει αποθήκη και δεν μπορεί να εισάγει 100.000 τμχ και να πουλήσει 500.000 τμχ. Και επειδή αμφιβάλω ότι έχει βρει έναν μαλάκα στην κίνα να της κόβει εικονικά τιμολόγια...αμφιβάλω ότι ξεπλένει κανείς λεφτά έτσι.

Ακόμα και μεταποίηση να έκανε να έφερνε δηλαδή τα υφάσματα εδώ και να τα έκανε ρούχα...δε θα δήλωνε τόσα λίγα εργατικά και θα είχε άλλα μπλεξίματα ως τέτοια.

αυτοί που κάνουν τέτοιες δουλειές ανοίγουν μαγαζιά εστίασης ή παροχής υπηρεσιών. και συνήθως δεν ανοίγουν ΙΚΕ που έχουν βιβλία Γ κατηγορίας αλλά (πολλές) ατομικές εταιρείες.

Δεν μου φαίνεται και πολύ περίεργο να κάνει τζίρο 2 μύρια κάποια σαν την τούνη που έχει τρελό branding. Ούτε το τεράστιο ποσοστό κέρδους.

Εσύ αν έβγαζες 1 μύριο το χρόνο που θα έμενες στο σπίτι του ντολμά?
.....μαγκες εστιαζετε σε λαθος σημειο!!!! Τα εκατομμυρια δν ερχονται ετσι κ τοσο γρηγορα (σε δυο χρησεις) με ρουχα κ αξεσουαρ! Αν βλεπαμε ΚΑΔ κ ποσα , θα βλεπαμε οτι ειναι στις αγοροπωλησιες ακινητων, και ω τι εκπληξη, εκει ειναι που πεφτει το τρελο ξεπλυμα.
Influenser που πουλα την εικονα της κ ρουχα, γιατι εχει δραστηριοτητα αγοροπωλησιας ακινητων????

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
75.528
Πόντοι
12.756
Παντως αν κρινω απο το ρουχαδικο που εχει ενας φίλος μου μαζι με άλλους 3 συνέταιρους βγαίνουν καλα φράγκα. Και να σκεφτεί κανεις οτι το άνοιξαν μεσα στην κρίση το 2014.
Δεν ειναι το συνηθες να ξερεις αυτο παρα πολλα μαγαζια κλεινουν συνεχως..εχω ιδιαν αποψη απο Μαρουσι,Ηρακλειο,κεντρο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
75.528
Πόντοι
12.756
.....μαγκες εστιαζετε σε λαθος σημειο!!!! Τα εκατομμυρια δν ερχονται ετσι κ τοσο γρηγορα (σε δυο χρησεις) με ρουχα κ αξεσουαρ! Αν βλεπαμε ΚΑΔ κ ποσα , θα βλεπαμε οτι ειναι στις αγοροπωλησιες ακινητων, και ω τι εκπληξη, εκει ειναι που πεφτει το τρελο ξεπλυμα.
Influenser που πουλα την εικονα της κ ρουχα, γιατι εχει δραστηριοτητα αγοροπωλησιας ακινητων????
δεν το ηξερα αυτο οτι μπλεκεται και εκει νομιζα αγορασε το σπιτι της και τελος
μωρε μπραβο:coffee:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
48.304
Πόντοι
11.246
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.951
Πόντοι
9.931
Δεν ειναι το συνηθες να ξερεις αυτο παρα πολλα μαγαζια κλεινουν συνεχως..εχω ιδιαν αποψη απο Μαρουσι,Ηρακλειο,κεντρο
Το μαγαζί το τρέχει η πρωην του φιλου μου που ειναι μια απο τους συνέταιρους, εχει σπαταλήσει πολυ χρονο για να «ανεβάσει» το μαγαζι και ακόμα και σήμερα κανει σχεδόν καθε μερα live στο Istagram.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.351
Πόντοι
1.056

Από αυτά που γνωρίζω για Θεσσαλονίκη το πιο σύνηθες τον τελευταίο καιρό είναι να κλείνουν.
Σε κεντρικότατους δρόμους πληθαίνουν τα ξενοίκιαστα μαγαζιά

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.554
Πόντοι
6.256
αυτό είναι άλλη υπόθεση

εγώ είπα για το εμπόριο ρούχων καθαρά

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
4.619
Πόντοι
456
Απλό είναι, όσο εμείς τον παίζουμε με τις βυζάρες της στο mute στα story της αυτή διαφημίζει ρούχα σε τεράστιο γυναικείο κοινό, τι να κάνουμε δεν είναι μία από τις χιλιάδες influencer ή τις χιλιάδες ΖΤΒ στο insta που διαφημίζουν τον εαυτό τους, είναι η εξαίρεση που την έφτιαξε αλλιώς και δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη που έκανε τέτοια επιτυχημένη στροφή να βγάζει τόσα φράγκα μέσω social, μόνο η Μενεγάκη ίσως αλλά και αυτή σε χορηγίες στηρίζεται δεν έχει δική της επιχείρηση και φυσικά είχε τεράστιο background σε σχέση με την Τούνη που το έκανε αποκλειστικά μέσω social

Τώρα αν φέρνει από Κίνα, κρύβει εισόδημα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο γαμήστε με, λες και ο κυρ μπάμπης με τα ρούχα στη γωνία δεν κλέβει μη κόβοντας αποδείξεις, με παραεισαγωγές ή δεν πληρώνει υπερωρίες στα 10 ώρα που βαράνε οι εργαζόμενοι του και το απαιτούμε από την Τούνη

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.951
Πόντοι
9.931

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.729
Πόντοι
6.256

Και εχεις κάποιους εδω μεσα που την λένε θηλυκο Χαραλαμπόπουλο για να την απαξιώσουν:2funny::2funny: Αραγε πως γίνεται να απαξιώσεις κάποια που βγαζει 1.5 εκατομμύρια το χρόνο;;
Δεν απαξιωνουμε τον Αλβανικο τραβελο ρε ναυαγιο...κατι ΖΩΑ σαν και σενα απαξιωνουμε που εχουν φτασει το τιποτα να βγαζει 1.5εκ το χρονο γιατι ειναι τελειωμενοι αυνανες.Γελας κιολας ηλιθιε....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.033
Πόντοι
6.056
Από αυτά που γνωρίζω για Θεσσαλονίκη το πιο σύνηθες τον τελευταίο καιρό είναι να κλείνουν.
Σε κεντρικότατους δρόμους πληθαίνουν τα ξενοίκιαστα μαγαζιά
Τι ψήφισαν όλοι αυτοί ;
Λουκέτο και ψόφο .

Σαρανταένατακατο .

5073/2023 μέχρι να μη μείνει κανείς.
Αν μέχρι τέλος 4ετίας ο κατώτατος πάει 980€
με τον 5073/2023
κανείς μαγαζάτορας δεν θα πληρώνει λιγότερο φόρο από 3850€ ++
Στα τσακίδια.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.351
Πόντοι
1.056
Εντάξει σωθήκαμε θα τα βρούνε όλα

"Φοροτεχνικοί εξηγούν ότι στην ΑΑΔΕ έχει συγκροτηθεί μάλιστα εξειδικευμένη «task force» με 10 «ράμπο» για τους influencers, δουλειά των οποίων είναι να σκανάρουν προφίλ, συγκρίνοντας με ψηφιακά εργαλεία και Tεχνητή Nοημοσύνη το lifestyle που προβάλλεται και τα ποσά που δηλώνουν στην Εφορία. Μόνο πέρυσι ελέγχθηκαν 20 ΑΦΜ που αντιστοιχούσαν σε γνωστούς influencers."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom