mykon
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2007
- Like
- 112
- Πόντοι
- 0
σωστοσ!κινεζια και πουλαειαπό κίνα θα είναι όλα
σωστοσ!κινεζια και πουλαειαπό κίνα θα είναι όλα
Τι φπα εχουν στο ντουμπάϊ που τη χέζουν οι αραπάδες;Τα άσπρα. Σκέψου και πόσο μαύρο χρήμα εισπράττει από πίσω
Ναι γιατί καιρό έχει να βγει και να κλαίειΜηπως ετοιμάζουν κανα μπουγιουρντί για την τύπισσα;Γι'αυτο ολα αυτά τα άρθρα;
Το πρωτοθεμα την εχει θεά, ειναι το πρότυπο του επιχειρείν στην ελλαδα.Πρέπει να έχουν ξεκωλωθεί στο χέσιμο οι Αραβες.
![]()
Πώς η Ιωάννα Τούνη έγινε cash machine - Η εταιρεία χωρίς προσωπικό και δανεισμό που βγάζει εκατομμύρια
Το κορίτσι από το «My Style Rocks» μετέτρεψε την επιχείρησή της σε case study για τον κόσμο των εταιρειών - Πίσω από τα stories και τις καμπάνιες, υπάρχει μια καλοστημένη μηχανή, με κερδοφορία που θα ζήλευαν ακόμα και μεγάλες εταιρείεςwww.protothema.gr
Δεν προλαβαίνει να ξεπλένει η Τούνη.
με τα ρούχα θα ξεπλύνει ρε τύπε?Πρέπει να έχουν ξεκωλωθεί στο χέσιμο οι Αραβες.
![]()
Πώς η Ιωάννα Τούνη έγινε cash machine - Η εταιρεία χωρίς προσωπικό και δανεισμό που βγάζει εκατομμύρια
Το κορίτσι από το «My Style Rocks» μετέτρεψε την επιχείρησή της σε case study για τον κόσμο των εταιρειών - Πίσω από τα stories και τις καμπάνιες, υπάρχει μια καλοστημένη μηχανή, με κερδοφορία που θα ζήλευαν ακόμα και μεγάλες εταιρείεςwww.protothema.gr
Δεν προλαβαίνει να ξεπλένει η Τούνη.
Το πρωτοθεμα την εχει θεά, ειναι το πρότυπο του επιχειρείν στην ελλαδα.
Οσες δεν μπορουν να γίνουν Τούνη ειναι ναυάγια.
με τα ρούχα θα ξεπλύνει ρε τύπε?![]()
Καθόλου δε μοιάζουν..![]()
Η Ιωάννα Τούνη το 2024 είχε τζίρο 2 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 1,5 εκατ. - Ο ισολογισμός του brand Jtouni
Η επιτυχία της instagrammer μεταφράζεται και σε... νούμερα - Τα πάγια της επιχείρησης εκτοξεύθηκαν από μόλις 5.847 ευρώ το 2023 σε 242.023 ευρώ το 2024 ενώ τα αποθέματα έφτασαν τα 232.680 ευρώ, από 2.800 ευρώ ένα χρόνο πρινwww.protothema.gr
Και εχεις κάποιους εδω μεσα που την λένε θηλυκο Χαραλαμπόπουλο για να την απαξιώσουνΑραγε πως γίνεται να απαξιώσεις κάποια που βγαζει 1.5 εκατομμύρια το χρόνο;;
Θέλει η πφουτανα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει..
Αν μετράς μόνο τα φράγκα σε έναν άνθρωπο, όντως δεν μπορείς να απαξιώσεις κάποιον που βγάζει εκατομμύριο τον χρόνο.![]()
Η Ιωάννα Τούνη το 2024 είχε τζίρο 2 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 1,5 εκατ. - Ο ισολογισμός του brand Jtouni
Η επιτυχία της instagrammer μεταφράζεται και σε... νούμερα - Τα πάγια της επιχείρησης εκτοξεύθηκαν από μόλις 5.847 ευρώ το 2023 σε 242.023 ευρώ το 2024 ενώ τα αποθέματα έφτασαν τα 232.680 ευρώ, από 2.800 ευρώ ένα χρόνο πρινwww.protothema.gr
Και εχεις κάποιους εδω μεσα που την λένε θηλυκο Χαραλαμπόπουλο για να την απαξιώσουνΑραγε πως γίνεται να απαξιώσεις κάποια που βγαζει 1.5 εκατομμύρια το χρόνο;;
ε αυτό λέω με ρούχα που έρχονται έτοιμα από κίνα δεν γίνονται εύκολα εικονικές πωλήσεις.Εικονικές πωλήσεις κάνει για να δικαιολογεί τα έσοδα από Ντουμπάι και μετά να μπορεί να επενδύσει.
θα συμφωνησω εν μερει μαζι σουε αυτό λέω με ρούχα που έρχονται έτοιμα από κίνα δεν γίνονται εύκολα εικονικές πωλήσεις.
αν ήθελε δεν άνοιγε κάτι σε εστίαση?
και νομίζεις ότι δεν αγοράζουν οι γυναίκες τις μαλακίες αυτές? ουρά κάνουν![]()
και που διαφωνείςθα συμφωνησω εν μερει μαζι σου![]()
οτι ξεπλενει σιγουρα λεφτα αυτο ειναι σιγουρο απο ρουχα και ισως και απο αλλουκαι που διαφωνείς![]()
εγώ δε ξέρω αν ξεπλένει ή όχιοτι ξεπλενει σιγουρα λεφτα αυτο ειναι σιγουρο απο ρουχα και ισως και απο αλλου
εχει παρει και πανακριβη σπιταρωνα στην μπουξοπολη να ξερεις
χμ δεν εχεις και αδικοεγώ δε ξέρω αν ξεπλένει ή όχι
εγώ λέω ότι για να ξεπλύνει κάποιος δεν το κάνει με τέτοιο brand με τα ρούχα που 99% έρχονται έτοιμα από κίνα. Διότι έχει αποθήκη και δεν μπορεί να εισάγει 100.000 τμχ και να πουλήσει 500.000 τμχ. Και επειδή αμφιβάλω ότι έχει βρει έναν μαλάκα στην κίνα να της κόβει εικονικά τιμολόγια...αμφιβάλω ότι ξεπλένει κανείς λεφτά έτσι.
Ακόμα και μεταποίηση να έκανε να έφερνε δηλαδή τα υφάσματα εδώ και να τα έκανε ρούχα...δε θα δήλωνε τόσα λίγα εργατικά και θα είχε άλλα μπλεξίματα ως τέτοια.
αυτοί που κάνουν τέτοιες δουλειές ανοίγουν μαγαζιά εστίασης ή παροχής υπηρεσιών. και συνήθως δεν ανοίγουν ΙΚΕ που έχουν βιβλία Γ κατηγορίας αλλά (πολλές) ατομικές εταιρείες.
Δεν μου φαίνεται και πολύ περίεργο να κάνει τζίρο 2 μύρια κάποια σαν την τούνη που έχει τρελό branding. Ούτε το τεράστιο ποσοστό κέρδους.
Εσύ αν έβγαζες 1 μύριο το χρόνο που θα έμενες στο σπίτι του ντολμά?
Σύμφωνα με την ιδια ολα τα ρουχα κατασκευάζονται σε ελληνική βιοτεχνία, μάλιστα κατα καιρούς ανεβάζει βίντεο μεσα απο αυτήν... τωρα αν κατασκευάζει 1000 τμχ. στην Ελλάδα και φέρνει 10000 απο Κινα είναι αλλο θέμα.εγώ δε ξέρω αν ξεπλένει ή όχι
εγώ λέω ότι για να ξεπλύνει κάποιος δεν το κάνει με τέτοιο brand με τα ρούχα που 99% έρχονται έτοιμα από κίνα. Διότι έχει αποθήκη και δεν μπορεί να εισάγει 100.000 τμχ και να πουλήσει 500.000 τμχ. Και επειδή αμφιβάλω ότι έχει βρει έναν μαλάκα στην κίνα να της κόβει εικονικά τιμολόγια...αμφιβάλω ότι ξεπλένει κανείς λεφτά έτσι.
Ακόμα και μεταποίηση να έκανε να έφερνε δηλαδή τα υφάσματα εδώ και να τα έκανε ρούχα...δε θα δήλωνε τόσα λίγα εργατικά και θα είχε άλλα μπλεξίματα ως τέτοια.
αυτοί που κάνουν τέτοιες δουλειές ανοίγουν μαγαζιά εστίασης ή παροχής υπηρεσιών. και συνήθως δεν ανοίγουν ΙΚΕ που έχουν βιβλία Γ κατηγορίας αλλά (πολλές) ατομικές εταιρείες.
Δεν μου φαίνεται και πολύ περίεργο να κάνει τζίρο 2 μύρια κάποια σαν την τούνη που έχει τρελό branding. Ούτε το τεράστιο ποσοστό κέρδους.
Εσύ αν έβγαζες 1 μύριο το χρόνο που θα έμενες στο σπίτι του ντολμά?