Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.968
Πόντοι
3.556
Πρέπει να έχουν ξεκωλωθεί στο χέσιμο οι Αραβες.

Δεν προλαβαίνει να ξεπλένει η Τούνη.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.009
Πόντοι
6.056
Μηπως ετοιμάζουν κανα μπουγιουρντί για την τύπισσα;Γι'αυτο ολα αυτά τα άρθρα;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
42.174
Πόντοι
6.256

Το πρωτοθεμα την εχει θεά, ειναι το πρότυπο του επιχειρείν στην ελλαδα.
Οσες δεν μπορουν να γίνουν Τούνη ειναι ναυάγια.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.554
Πόντοι
6.256

με τα ρούχα θα ξεπλύνει ρε τύπε? :confused:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.968
Πόντοι
3.556
Το πρωτοθεμα την εχει θεά, ειναι το πρότυπο του επιχειρείν στην ελλαδα.
Οσες δεν μπορουν να γίνουν Τούνη ειναι ναυάγια.

Μη πάει να της δώσει κανά βραβείο ο Μητσοτάκης στη δουλειά και πέσει πάνω του καμιά σκατοπλημμύρα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.737
Πόντοι
3.936

Και εχεις κάποιους εδω μεσα που την λένε θηλυκο Χαραλαμπόπουλο για να την απαξιώσουν:2funny::2funny: Αραγε πως γίνεται να απαξιώσεις κάποια που βγαζει 1.5 εκατομμύρια το χρόνο;;
Καθόλου δε μοιάζουν..

Συνημμένα

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    6,4 KB · Εμφανίσεις: 6
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.963
Πόντοι
9.931
Παντως είμαστε μεγάλοι σκατοψυχοι εμεις οι Έλληνες, μην δούμε να βγάζει κάποιος πολλα λεφτά, κατευθείαν θα πούμε κανει ξέπλυμα χρηματος, κάνει βίζιτες, πουλάει ναρκωτικά, φέρνει πουτανες, πουλάει προστασία σε μαγαζιά κ.α.

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
880
Πόντοι
81

Και εχεις κάποιους εδω μεσα που την λένε θηλυκο Χαραλαμπόπουλο για να την απαξιώσουν:2funny::2funny: Αραγε πως γίνεται να απαξιώσεις κάποια που βγαζει 1.5 εκατομμύρια το χρόνο;;
Αν μετράς μόνο τα φράγκα σε έναν άνθρωπο, όντως δεν μπορείς να απαξιώσεις κάποιον που βγάζει εκατομμύριο τον χρόνο.

Ας πούμε απλά ότι μπορούν να υπάρξουν κι άλλα κριτήρια για να κρίνεις έναν άνθρωπο. Για φαντάσου!

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.554
Πόντοι
6.256
Εικονικές πωλήσεις κάνει για να δικαιολογεί τα έσοδα από Ντουμπάι και μετά να μπορεί να επενδύσει.
ε αυτό λέω με ρούχα που έρχονται έτοιμα από κίνα δεν γίνονται εύκολα εικονικές πωλήσεις.

αν ήθελε δεν άνοιγε κάτι σε εστίαση?

και νομίζεις ότι δεν αγοράζουν οι γυναίκες τις μαλακίες αυτές? ουρά κάνουν :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
75.610
Πόντοι
12.756
ε αυτό λέω με ρούχα που έρχονται έτοιμα από κίνα δεν γίνονται εύκολα εικονικές πωλήσεις.

αν ήθελε δεν άνοιγε κάτι σε εστίαση?

και νομίζεις ότι δεν αγοράζουν οι γυναίκες τις μαλακίες αυτές? ουρά κάνουν :confused:
θα συμφωνησω εν μερει μαζι σου :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
75.610
Πόντοι
12.756
και που διαφωνείς :coffee:
οτι ξεπλενει σιγουρα λεφτα αυτο ειναι σιγουρο απο ρουχα και ισως και απο αλλου
εχει παρει και πανακριβη σπιταρωνα στην μπουξοπολη να ξερεις

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.554
Πόντοι
6.256
οτι ξεπλενει σιγουρα λεφτα αυτο ειναι σιγουρο απο ρουχα και ισως και απο αλλου
εχει παρει και πανακριβη σπιταρωνα στην μπουξοπολη να ξερεις
εγώ δε ξέρω αν ξεπλένει ή όχι

εγώ λέω ότι για να ξεπλύνει κάποιος δεν το κάνει με τέτοιο brand με τα ρούχα που 99% έρχονται έτοιμα από κίνα. Διότι έχει αποθήκη και δεν μπορεί να εισάγει 100.000 τμχ και να πουλήσει 500.000 τμχ. Και επειδή αμφιβάλω ότι έχει βρει έναν μαλάκα στην κίνα να της κόβει εικονικά τιμολόγια...αμφιβάλω ότι ξεπλένει κανείς λεφτά έτσι.

Ακόμα και μεταποίηση να έκανε να έφερνε δηλαδή τα υφάσματα εδώ και να τα έκανε ρούχα...δε θα δήλωνε τόσα λίγα εργατικά και θα είχε άλλα μπλεξίματα ως τέτοια.

αυτοί που κάνουν τέτοιες δουλειές ανοίγουν μαγαζιά εστίασης ή παροχής υπηρεσιών. και συνήθως δεν ανοίγουν ΙΚΕ που έχουν βιβλία Γ κατηγορίας αλλά (πολλές) ατομικές εταιρείες.

Δεν μου φαίνεται και πολύ περίεργο να κάνει τζίρο 2 μύρια κάποια σαν την τούνη που έχει τρελό branding. Ούτε το τεράστιο ποσοστό κέρδους.

Εσύ αν έβγαζες 1 μύριο το χρόνο που θα έμενες στο σπίτι του ντολμά?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
75.610
Πόντοι
12.756

εγώ λέω ότι για να ξεπλύνει κάποιος δεν το κάνει με τέτοιο brand με τα ρούχα που 99% έρχονται έτοιμα από κίνα. Διότι έχει αποθήκη και δεν μπορεί να εισάγει 100.000 τμχ και να πουλήσει 500.000 τμχ. Και επειδή αμφιβάλω ότι έχει βρει έναν μαλάκα στην κίνα να της κόβει εικονικά τιμολόγια...αμφιβάλω ότι ξεπλένει κανείς λεφτά έτσι.

Ακόμα και μεταποίηση να έκανε να έφερνε δηλαδή τα υφάσματα εδώ και να τα έκανε ρούχα...δε θα δήλωνε τόσα λίγα εργατικά και θα είχε άλλα μπλεξίματα ως τέτοια.

αυτοί που κάνουν τέτοιες δουλειές ανοίγουν μαγαζιά εστίασης ή παροχής υπηρεσιών. και συνήθως δεν ανοίγουν ΙΚΕ που έχουν βιβλία Γ κατηγορίας αλλά (πολλές) ατομικές εταιρείες.

Δεν μου φαίνεται και πολύ περίεργο να κάνει τζίρο 2 μύρια κάποια σαν την τούνη που έχει τρελό branding. Ούτε το τεράστιο ποσοστό κέρδους.

χμ δεν εχεις και αδικο
3 ερωτηματα τωρα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
πρωτον γιατι αργησες να με παραθεσεις,
δευτερον αν εσφιγγες Τουνη
τριτον αν συμφωνεις με Πατριωτικη ΔΕΞΙΑ κυβερνηση στον τοπο

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.963
Πόντοι
9.931

Σύμφωνα με την ιδια ολα τα ρουχα κατασκευάζονται σε ελληνική βιοτεχνία, μάλιστα κατα καιρούς ανεβάζει βίντεο μεσα απο αυτήν... τωρα αν κατασκευάζει 1000 τμχ. στην Ελλάδα και φέρνει 10000 απο Κινα είναι αλλο θέμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom