Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 41
- Like
- 38.169
- Πόντοι
- 11.146
....μαγκα μου οντως, η απαντηση επρεπε να ηταν επι της κριτικης κ των "πληροφοριων" που εδωσε ο παραπανω και υποθετω εγινε εν'θερμω, πραγμα που ειναι λαθος της!Ολη η τοποθέτησή σου είναι παντελώς άτοπη και άσχετη με την κριτική.
Δεν έχει απολύτως καμία σημασία το πόσο άσχημος είναι ή το αν γαμιέται με γκόμενες, όπως λες εσύ. Θα έπρεπε η απάντησή σου να είναι επί της κριτικής του, όχι κατά του προσώπου του.
Τέλος πάντων, οι φωτογραφίες σου είναι εντελώς αντιδιαμετρικές με τα λεγόμενα της κριτικής. Κάτι δεν πάει καλά εδώ...
Για τις φωτογραφιες, το ειχα επισημανει και εγω σε κριτικη που ανεβασα, ειναι παλιες και "επαγγελματικες" απο τα γραφεια που περασε (και ολοι ξερουμε τι επεξεργασια πεφτει)! Αντιπροσωπευτικη της φωτογραφια ειναι η σελφι που ανεβασε παραπισω.
Τελος επειδη την συναντησα την κοπελα προσφατα, η περιγραφη του τυπου (χοντρη, ασχημη, βρωμιαρα, απο κωλοχωρι Αλβανιας κτλ) προφανως ΔΕΝ ανταποκρινεται σε αυτο που συναντησα εγω, και μου κανει εντυπωση η εμπαθεια, το μισος κ η αγενεια με τους χαρακτηρισμους που κανει.

Τελευταία τροποποίηση: