Νέα

Ιντερνετ στο σπίτι χωρίς σταθερό νούμερο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alberto2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
έχει ψαχτεί κάποιος για τέτοιο σενάριο? το ιντερνετ το θέλουμε ολοι...αλλά το σταθερό τηλέφωνο-νούμερο ειναι πλέον σχεδόν άχρηστο.
Έχουμε κάποιο φίλο που βρήκε ή εψαξε κάτι σχετικό ?

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
156
Like
55.117
Πόντοι
33.423
έχει ψαχτεί κάποιος για τέτοιο σενάριο? το ιντερνετ το θέλουμε ολοι...αλλά το σταθερό τηλέφωνο-νούμερο ειναι πλέον σχεδόν άχρηστο.
χοτσποτ από το κινητό σου.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.620
Πόντοι
206
Τι να ψάξουμε ρε τυπε;
Υπάρχει συσκευή που βγάζει WiFi εδώ και πόσα χρόνια από sim card.

Τη βάζεις στο ρεύμα και τέλος. Σα ρούτερ δουλεύει.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
81.392
Πόντοι
12.756

Inalan η αλλιως πας σε λυση Starlink

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.240
Πόντοι
6.246
Εχει αλλα ειναι κοντα οι τιμες με το να χες το σταθερο,ενταξει πας πιο κατω ψυχολογικα αν σε ενδιαφερει ηθικα

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.135
Πόντοι
206
Εγώ είχα πάρει το wifi μόνο της vodafone, κάπου 23 ευρώ το μήνα αλλά δεν είχε καλό σήμα (μου είπαν ότι έφταιγε η περιοχή στην Αθήνα - αν είναι δυνατόν, λες και ήμουν στην Ανάφη έπιανε), οπότε εκνευρίστηκα πια και πήρε πούλο. Εβαλα της Cosmote το αντίστοιχο με οπτική ίνα, βγαίνει κάπου 33 ευρώ το μήνα αλλά είναι εγγύηση! Εχει και άλλες επιλογές από ότι το είχα ψάξει, κοντά στα 20 - 25 ευρώ οι πιο πολλές αλλά δεν μπορούσα να το ρισκάρω πάλι για 10 ευρώ έξτρα το μήνα!

Kaloeros

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
5.118
Πόντοι
10.505
Αν έχεις κινητό με συμβόλαιο και απεριόριστα data, τότε μια πολύ βολική και οικονομική λύση είναι η υπηρεσία "Extra SIM" (πχ στην Cosmote) που έχει μόνον data και τρώει από το πακέτο σου. Και την πας παντού (σπίτι/εξοχικό). Παλιά δεν είχαν όρια και ήταν κελεπούρι (και έκανε μόνο 3 ευρώ!) . Από το καλοκαίρι του 2024 το κατάλαβαν και έχουν βάλει όρια και νέες τιμές, αλλά και πάλι συμφέρει. Στην Cosmote έχουν 25€ το μήνα με πραγματικά απεριόριστα data, και 5€ το μήνα με όριο τα 40GB. Αν βάλεις την Extra SIM σε ρουτεράκι με 5G και έχεις και καλό σήμα, χτυπάς 500Mbps και πάνω ά-ν-ε-τ-α. Αν έχεις μικρή χρήση, με 5 ευρώ το μήνα καθάρισες.

Αυτό με τα Starlink είναι ακριβό ακόμα (από 40 ευρώ) και έχει και μεγάλο latency, δεν συγκρίνεται με την ίνα ή το 5G (προφανώς). Συν την φασαρία του εξοπλισμού, να βλέπει ουρανό, κλπ. Αν έχεις ίνα σπίτι, τότε με 33 ευρώ παίρνεις 300Mbps ακατέβατα, άρα γιατί να πας σε Starlink που δίνει τα ίδια αλλά υπό συνθήκες και ακριβότερα;

Από την άλλη, υπάρχουν αρκετά φθηνά πακέτα, κλασσικά σταθερό φωνή + internet (από 50 Mbps) σε χαμηλές τιμές πλέον (<30 ευρώ). Πάρε ένα τέτοιο και απλά μην χρησιμοποιείς την φωνή, πιο φθηνά σου έρχεται...

PussyLover32

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
7.951
Πόντοι
1.046
Εγω εχω σταθερη γραμμη σπιτι...για το ιντερνετ καθαρα...
Δεν εχω βαλει τηλεφωνικη συσκευη...δεν χτυπαει ποτε χαχαχα

• Like
Αντιδράσεις: stelda

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
18.003
Πόντοι
3.846
Έχω ασύρματη τηλεφωνική συσκευή αλλά υποψιάζομαι ότι έχουν τελειώσει οι μπαταρίες και δε λειτουργεί. Και λέω υποψιάζομαι επειδή δεν τη χρησιμοποιώ ποτέ.

Ξεκάθαρα επιλογή των εταιρειών για να μας τα παίρνουν. Ζήτησα να μου κόψουν το σταθερο, μου λένε δεν έχουμε τέτοια πακέτα. Στο θέμα ευρυζωνικότητα και τηλεπικοινωνίες είμαστε έτη φωτός πίσω.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
81.392
Πόντοι
12.756
Έχω ασύρματη τηλεφωνική συσκευή αλλά υποψιάζομαι ότι έχουν τελειώσει οι μπαταρίες και δε λειτουργεί. Και λέω υποψιάζομαι επειδή δεν τη χρησιμοποιώ ποτέ.

Ξεκάθαρα επιλογή των εταιρειών για να μας τα παίρνουν. Ζήτησα να μου κόψουν το σταθερο, μου λένε δεν έχουμε τέτοια πακέτα. Στο θέμα ευρυζωνικότητα και τηλεπικοινωνίες είμαστε έτη φωτός πίσω.

ναι αλλα εχεις ψηφιακη ταυτοτητα στο κινητο σου .. :coffee:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
39.237
Πόντοι
9.931
To Starlink δεν συμφέρει να τον βάλεις στην κυρια κατοικία, κανει μονο για κανα εξοχικό που πας 2-3 μήνες το χρόνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom