You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιντερνετ στο σπίτι χωρίς σταθερό νούμερο.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Alberto2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 156
- Like
- 55.117
- Πόντοι
- 33.423
χοτσποτ από το κινητό σου.έχει ψαχτεί κάποιος για τέτοιο σενάριο? το ιντερνετ το θέλουμε ολοι...αλλά το σταθερό τηλέφωνο-νούμερο ειναι πλέον σχεδόν άχρηστο.
Έχουμε κάποιο φίλο που βρήκε ή εψαξε κάτι σχετικό ?
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 1.620
- Πόντοι
- 206
Τι να ψάξουμε ρε τυπε;
Υπάρχει συσκευή που βγάζει WiFi εδώ και πόσα χρόνια από sim card.
Τη βάζεις στο ρεύμα και τέλος. Σα ρούτερ δουλεύει.
Υπάρχει συσκευή που βγάζει WiFi εδώ και πόσα χρόνια από sim card.
Τη βάζεις στο ρεύμα και τέλος. Σα ρούτερ δουλεύει.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 81.392
- Πόντοι
- 12.756
έχει ψαχτεί κάποιος για τέτοιο σενάριο? το ιντερνετ το θέλουμε ολοι...αλλά το σταθερό τηλέφωνο-νούμερο ειναι πλέον σχεδόν άχρηστο.
Inalan η αλλιως πας σε λυση Starlink
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 23.240
- Πόντοι
- 6.246
Εχει αλλα ειναι κοντα οι τιμες με το να χες το σταθερο,ενταξει πας πιο κατω ψυχολογικα αν σε ενδιαφερει ηθικα
Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 206
Εγώ είχα πάρει το wifi μόνο της vodafone, κάπου 23 ευρώ το μήνα αλλά δεν είχε καλό σήμα (μου είπαν ότι έφταιγε η περιοχή στην Αθήνα - αν είναι δυνατόν, λες και ήμουν στην Ανάφη έπιανε), οπότε εκνευρίστηκα πια και πήρε πούλο. Εβαλα της Cosmote το αντίστοιχο με οπτική ίνα, βγαίνει κάπου 33 ευρώ το μήνα αλλά είναι εγγύηση! Εχει και άλλες επιλογές από ότι το είχα ψάξει, κοντά στα 20 - 25 ευρώ οι πιο πολλές αλλά δεν μπορούσα να το ρισκάρω πάλι για 10 ευρώ έξτρα το μήνα!
Kaloeros
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 5.118
- Πόντοι
- 10.505
Αν έχεις κινητό με συμβόλαιο και απεριόριστα data, τότε μια πολύ βολική και οικονομική λύση είναι η υπηρεσία "Extra SIM" (πχ στην Cosmote) που έχει μόνον data και τρώει από το πακέτο σου. Και την πας παντού (σπίτι/εξοχικό). Παλιά δεν είχαν όρια και ήταν κελεπούρι (και έκανε μόνο 3 ευρώ!) . Από το καλοκαίρι του 2024 το κατάλαβαν και έχουν βάλει όρια και νέες τιμές, αλλά και πάλι συμφέρει. Στην Cosmote έχουν 25€ το μήνα με πραγματικά απεριόριστα data, και 5€ το μήνα με όριο τα 40GB. Αν βάλεις την Extra SIM σε ρουτεράκι με 5G και έχεις και καλό σήμα, χτυπάς 500Mbps και πάνω ά-ν-ε-τ-α. Αν έχεις μικρή χρήση, με 5 ευρώ το μήνα καθάρισες.
Αυτό με τα Starlink είναι ακριβό ακόμα (από 40 ευρώ) και έχει και μεγάλο latency, δεν συγκρίνεται με την ίνα ή το 5G (προφανώς). Συν την φασαρία του εξοπλισμού, να βλέπει ουρανό, κλπ. Αν έχεις ίνα σπίτι, τότε με 33 ευρώ παίρνεις 300Mbps ακατέβατα, άρα γιατί να πας σε Starlink που δίνει τα ίδια αλλά υπό συνθήκες και ακριβότερα;
Από την άλλη, υπάρχουν αρκετά φθηνά πακέτα, κλασσικά σταθερό φωνή + internet (από 50 Mbps) σε χαμηλές τιμές πλέον (<30 ευρώ). Πάρε ένα τέτοιο και απλά μην χρησιμοποιείς την φωνή, πιο φθηνά σου έρχεται...
Αυτό με τα Starlink είναι ακριβό ακόμα (από 40 ευρώ) και έχει και μεγάλο latency, δεν συγκρίνεται με την ίνα ή το 5G (προφανώς). Συν την φασαρία του εξοπλισμού, να βλέπει ουρανό, κλπ. Αν έχεις ίνα σπίτι, τότε με 33 ευρώ παίρνεις 300Mbps ακατέβατα, άρα γιατί να πας σε Starlink που δίνει τα ίδια αλλά υπό συνθήκες και ακριβότερα;
Από την άλλη, υπάρχουν αρκετά φθηνά πακέτα, κλασσικά σταθερό φωνή + internet (από 50 Mbps) σε χαμηλές τιμές πλέον (<30 ευρώ). Πάρε ένα τέτοιο και απλά μην χρησιμοποιείς την φωνή, πιο φθηνά σου έρχεται...
PussyLover32
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.951
- Πόντοι
- 1.046
Εγω εχω σταθερη γραμμη σπιτι...για το ιντερνετ καθαρα...έχει ψαχτεί κάποιος για τέτοιο σενάριο? το ιντερνετ το θέλουμε ολοι...αλλά το σταθερό τηλέφωνο-νούμερο ειναι πλέον σχεδόν άχρηστο.
Δεν εχω βαλει τηλεφωνικη συσκευη...δεν χτυπαει ποτε χαχαχα
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.003
- Πόντοι
- 3.846
Έχω ασύρματη τηλεφωνική συσκευή αλλά υποψιάζομαι ότι έχουν τελειώσει οι μπαταρίες και δε λειτουργεί. Και λέω υποψιάζομαι επειδή δεν τη χρησιμοποιώ ποτέ.
Ξεκάθαρα επιλογή των εταιρειών για να μας τα παίρνουν. Ζήτησα να μου κόψουν το σταθερο, μου λένε δεν έχουμε τέτοια πακέτα. Στο θέμα ευρυζωνικότητα και τηλεπικοινωνίες είμαστε έτη φωτός πίσω.
Ξεκάθαρα επιλογή των εταιρειών για να μας τα παίρνουν. Ζήτησα να μου κόψουν το σταθερο, μου λένε δεν έχουμε τέτοια πακέτα. Στο θέμα ευρυζωνικότητα και τηλεπικοινωνίες είμαστε έτη φωτός πίσω.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 81.392
- Πόντοι
- 12.756
Έχω ασύρματη τηλεφωνική συσκευή αλλά υποψιάζομαι ότι έχουν τελειώσει οι μπαταρίες και δε λειτουργεί. Και λέω υποψιάζομαι επειδή δεν τη χρησιμοποιώ ποτέ.
ναι αλλα εχεις ψηφιακη ταυτοτητα στο κινητο σου ..

celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 23.589
- Πόντοι
- 6.256
Θυμασαι πιο μελος ειχε ιντερνετ χωρις σταθερο?ναι αλλα εχεις ψηφιακη ταυτοτητα στο κινητο σου ..![]()

ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 41.643
- Πόντοι
- 6.756
Ο νικ?Θυμασαι πιο μελος ειχε ιντερνετ χωρις σταθερο?![]()
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 39.237
- Πόντοι
- 9.931
To Starlink δεν συμφέρει να τον βάλεις στην κυρια κατοικία, κανει μονο για κανα εξοχικό που πας 2-3 μήνες το χρόνο.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 23.589
- Πόντοι
- 6.256
Ποιος νικ?Αλλο μελος ειναι που δεν συμμετεχει πλεον στις συζητησεις του σαηΟ νικ?

ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 41.643
- Πόντοι
- 6.756
Ποιος νικ?Αλλο μελος ειναι που δεν συμμετεχει πλεον στις συζητησεις του σαη![]()

Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 25.024
- Πόντοι
- 6.056
μη μου πεις αλεξαρας εβδομηκοστος πρωτος?Ποιος νικ?Αλλο μελος ειναι που δεν συμμετεχει πλεον στις συζητησεις του σαη![]()

celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 23.589
- Πόντοι
- 6.256
O Koλομβιανοφαγοςμη μου πεις αλεξαρας εβδομηκοστος πρωτος?![]()

Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 81.392
- Πόντοι
- 12.756
μη μου πεις αλεξαρας εβδομηκοστος πρωτος?![]()
μωρη πουτανα και εσυ , πισω απο την κουρτινα εισαι συνεχεια και πετάγεσαι σαν Νιντζα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 96
- Εμφανίσεις
- 6K