Νέα

Info Quest συνθήκες εργασίας ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanni845
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
296
Πόντοι
3.225
Φιλε εγω ξερω ηλεκτρολόγο εγκαταστατη με μηχανημα για οπτικές ίνες αλλα ειναι μαλάκας,δεν μου δείχνει.Που μπορει κανείς να μαθει,εχεις υπόψιν???

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Φιλε εγω ξερω ηλεκτρολόγο εγκαταστατη με μηχανημα για οπτικές ίνες αλλα ειναι μαλάκας,δεν μου δείχνει.Που μπορει κανείς να μαθει,εχεις υπόψιν???

Κανεις δεν δειχνει σχεδον γιατι ειναι κλειστος κυκλος και δεν θελουν να μαθει ο νεος την δουλεια.Αμα εισαι του χωρου θα θυμασαι παλια την νοοτροπια του παλιου μαστορα που δεν εδειχνε τιποτα ε αυτην την νοοτροπια εχουν οσοι ασχολουνται με τις ινες.
Εγω ετυχα σε περιπτωση που ο τυπος ειχε μηχανημα χιλιαδων ευρω fujikura και το εφερνε βολτες στον αερα σαν πιτσα χαχα ηταν τελειως στα @@ με την καλη εννοια,εμενα μου εδειξε τα παντα οσο δουλευαμε παρεα αν και εγω περναγα απλα τις οπτικες στα φρεατια αυτος φυσαγε και κολλαγε και ειδα τα παντα και μαλιστα μου εξηγουσε καθε τι ακομα και χωρις να τον ρωταω,μεγαλη μορφη αυτο το παλικαρι..
Δυστυχως τον διωξανε απ την εταιρια γιατι τσακωθηκε με το αφεντικο και επειτα ο επομενος που το επαιζε diva δεν εδειχνε τιποτα οταν ησουν απο πανω του ελεγε φερε μου αυτο η εκεινο και σε εστελνε μακρια πολυ για να μην βλεπεις.
Στο τελος τα εσπασα και εγω με τον μαλακα που ειχε την εταιρια και εχασα καθε επαφη με την ινα

Αυτο που πρεπει να σκεφτεις καλα ειναι για ποσο καιρο θα εχει μελλον η οπτικη ινα,θελω να πω δηλαδη μηπως καταληξει σαν οικοδομη οπου επελθει κορεσμος γιατι αμα ριξουν παντου ινα αυτη κραταει μια ζωη μετα θα χει δουλεια?

Εχει καποια ιεκ που ειναι εναμιση χρονο απ οσο ειχα κοιταξει με ειδικοτητα στο να γινεις τεχνικος οπτικης ινας,
Ειναι η μονη λυση πιστευω γιατι αμα περιμενεις να σου δειξουν δεν παιζει..

Γενικα οτι εχει να κανει με τεχνολογια ειναι καλη φαση για μενα αξιζει να ασχοληθει καποιος με ρομποτικη ειτε πληροφορικη κυριως απο ηλεκτρολογος πχ εχει μεταπτυχιακα ρομποτικη πχ στο τει κρητης αυτα αξιζουν με χιλια σε 5χρονια απο τωρα ευρωπη-αμερικη-ασια θα ναι στους τοπ 5 καλοπληρομενους κλαδους

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
και όμως οι συγκολλητές τόσα παίρνουν στους αγωγούς αερίου κλπ.Τόσα έπαιρναν και στον αγωγό ΦΑ που πήγε ΜΕγαλόπολη στο εργοστάσιο της ΔΕΗ.Σου βγαίνουν τα μάτια όμως και δέχεσαι μεγάλες δόσεις ακτινοβολίας  ενώ είσαι και υπεύθυνος για πιθανές αστοχίες για κάμποσα χρόνια .
Υπάρχουν και άλλες χειρωνακτικές ειδικότητες με καλά λεφτά αλλά το ζήτημα είναι να ζήσεις για να τα χαρείς.Πχ να δουλεψεις σε εργολάβο που απλώνει σύρματα της ΔΕΗ σε κολώνες.Καλά τα λεφτά αλλά διαλύεις τα δαχτυλά σου.

Εγω εναερητης δουλεψα καποιο καιρο και επειδη φορουσαμε αναγκαστικα γαντια δεν ειχα θεμα  με χερια απλα καλοκαιρι με ηλιο σου γαμιετε οτι εχεις να σαι 10ωρες εκτεθειμενος εσκαγα σαν γρια με ασπρη μπλουζα καλυμενη στο κεφαλι.
Παντως απο λεφτα επαιρνα 5Ευρω την ωρα και εφυγα στο τριμηνο για φωτοβολταικα εκτος ελλαδας που επαιρνα ακριβως τα ιδια

Θελω να πω οτι λεφτα δεν εχει ο χωρος
Σιγουρα καποιοι μπορει να παιρνουν και πολλαπλασια αλλα ειναι λιγοι.
ΑΠλα επειδη ειμαι τουλαχιστον μια πενταετια στον χωρο και εχω γνωρισει μαστορες με @@ που ζουνε στην ξεφτιλα αποτρεπω τον καθενα να ασχοληθει με αυτο

Αμα καποιος εχει τρελα ας παει στα τεχνικα αλλα λεφτα δεν εχει εκτος απο εξιδικευσεις οπως ρομποτικη,οπτικες ινες κτλπ

Να σκεφτεις οτι μηχανικος εργο σε τεραστιο παρκο φωτοβολταικων εκτος Ελλαδας μισθος 2000Ευρω αλλα χωρις ωραριο 24/7 διαθεσιμος,μιλαμε για μεγιστη ξεφτιλα
Και μιλαμε για ανθρωπο απο μετσοβιο οχι καναν εργατη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom