Φιλε εγω ξερω ηλεκτρολόγο εγκαταστατη με μηχανημα για οπτικές ίνες αλλα ειναι μαλάκας,δεν μου δείχνει.Που μπορει κανείς να μαθει,εχεις υπόψιν???
Κανεις δεν δειχνει σχεδον γιατι ειναι κλειστος κυκλος και δεν θελουν να μαθει ο νεος την δουλεια.Αμα εισαι του χωρου θα θυμασαι παλια την νοοτροπια του παλιου μαστορα που δεν εδειχνε τιποτα ε αυτην την νοοτροπια εχουν οσοι ασχολουνται με τις ινες.
Εγω ετυχα σε περιπτωση που ο τυπος ειχε μηχανημα χιλιαδων ευρω fujikura και το εφερνε βολτες στον αερα σαν πιτσα χαχα ηταν τελειως στα @@ με την καλη εννοια,εμενα μου εδειξε τα παντα οσο δουλευαμε παρεα αν και εγω περναγα απλα τις οπτικες στα φρεατια αυτος φυσαγε και κολλαγε και ειδα τα παντα και μαλιστα μου εξηγουσε καθε τι ακομα και χωρις να τον ρωταω,μεγαλη μορφη αυτο το παλικαρι..
Δυστυχως τον διωξανε απ την εταιρια γιατι τσακωθηκε με το αφεντικο και επειτα ο επομενος που το επαιζε diva δεν εδειχνε τιποτα οταν ησουν απο πανω του ελεγε φερε μου αυτο η εκεινο και σε εστελνε μακρια πολυ για να μην βλεπεις.
Στο τελος τα εσπασα και εγω με τον μαλακα που ειχε την εταιρια και εχασα καθε επαφη με την ινα
Αυτο που πρεπει να σκεφτεις καλα ειναι για ποσο καιρο θα εχει μελλον η οπτικη ινα,θελω να πω δηλαδη μηπως καταληξει σαν οικοδομη οπου επελθει κορεσμος γιατι αμα ριξουν παντου ινα αυτη κραταει μια ζωη μετα θα χει δουλεια?
Εχει καποια ιεκ που ειναι εναμιση χρονο απ οσο ειχα κοιταξει με ειδικοτητα στο να γινεις τεχνικος οπτικης ινας,
Ειναι η μονη λυση πιστευω γιατι αμα περιμενεις να σου δειξουν δεν παιζει..
Γενικα οτι εχει να κανει με τεχνολογια ειναι καλη φαση για μενα αξιζει να ασχοληθει καποιος με ρομποτικη ειτε πληροφορικη κυριως απο ηλεκτρολογος πχ εχει μεταπτυχιακα ρομποτικη πχ στο τει κρητης αυτα αξιζουν με χιλια σε 5χρονια απο τωρα ευρωπη-αμερικη-ασια θα ναι στους τοπ 5 καλοπληρομενους κλαδους