Νέα

Ίμια 1996-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
2.131
Πόντοι
446
Μαθημα εν ωρα δρασης?????
ως παραδειγμα,
Εαν ησουν οδηγος ασθενοφορου με καποιον που χαροπάλευε
θα ακολουθουσες τυχον απαγορευτικη εντολη τροχονομου για το εαν θα σταματησεις
εαν θα στριψεις, εαν, εαν......
η θα την ξεκιναγες συζητηση για το τι θα κανεις????
η θα συζηταγες τους κανονες για τα επειγοντα?????
ακυρο το παραδειγμα. μιλας για κατι που αν πηγαινε στραβα θα ειχε εκτοπισμα σε ζωες αλλων το πολυ σε 4-5 οικογενειες, οπως και απωλεια ζωης -δουλειας κτλ,εδω μιλαμε για ενα σοβαρο γεγονος που θα ειχε εκτοπισμό και απωλειες ζωες και οικονομιας ενος εθνους,οπως ξερουμε και αυτα που μας εχει διδαξει η ιστορια οι πολεμοι δεν κρατανε μερες αλλα χρονια,οποτε δωσε ενα αλλο παραδειγμα, με αγαπη παντα ετσι

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.689
Πόντοι
216
Ούτε μία φορά δεν έχεις ανεβεί. Αλλιώς θα καταλαβαινες κάποια πράγματα.
Επειδή λοιπόν έχω εμπλακεί πολλές φορές με το συγκεκριμένο τύπο κατά τη διάρκεια της θητείας μου, σου λέω ότι καταλαβαίνεις άριστα πότε δέχεσαι πυρά. Οι σφαίρες, λόγω κινητικής ενέργειας, όταν έρχονται σε επαφή με υλικό δημιουργούν δονήσεις που μεταφέρουν τον ήχο του κτυπήματος στα πληρώματα. Είτε σε άρμα μέσα είσαι, όπου γίνεται της τρελής από θόρυβο, είτε σε ελικόπτερο είτε σε όποιο ανάλογο μέσο, ο ήχος από τις σφαίρες που βρίσκουν τις λαμαρίνες είναι τόσο χαρακτηριστικός που τον καταλαβαίνουν αμέσως.
Υπάρχουν πληρώματα που έχουν αναφέρει μέχρι και το χαρακτηριστικό ήχο που κάνει η σφαίρα όταν περνάει δίπλα από το ελικόπτερο χωρίς να το πετύχει. Είναι ένας χαρακτηριστικός οξύς ήχος, που διαφέρει από τη μονότονη φασαρία που προέρχεται από το περιβάλλον του οχήματος και γίνεται άμεσα αντιληπτός.
Εγώ δεν είμαι ξερόλας. Σε αντίθεση με σενα. Στοιχεία που να αιτιολογούν την πτώση δεν υπάρχουν. Οπότε δε μπορώ να πω καμία αιτία. Πιθανολογώ το vertigo, μιας και το έχω δει να συμβαίνει στη διάρκεια της θητείας μου.
Αυτό όμως είναι μια προσωπική μου εκτίμηση και τίποτα περισσότερο.
Εσύ είσαι βέβαιος ότι το έριξαν οι Τούρκοι με σφαίρες, όταν δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα αυτό. Γράφεις και κάποια ευφάνταστα, που δε στέκουν, για να δικαιολογήσεις την αιτία που έχεις αποφασίσει ότι είναι η σωστή.
Τη στιγμή που ακόμα και οι συγγενείς δηλώνουν ότι δεν υπάρχει ούτε ένα ίχνος βολής. Και όχι μόνον αυτοί.
Δες εδώ ένα βίντεο που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως ακούγεται η σφαίρα στους εμπλεκόμενους. Πρόσεξε ότι ακόμα και στο χώμα, που λειτουργεί σα σφουγγάρι, ο ήχος είναι πολύ χαρακτηριστικός. Που να βρει και σε μέταλλο.

Επειδή ορισμένους στρατιωτικούς δεν τους έχω σε εκτίμηση γιατί όταν έκανα μεταπτυχιακό στην Ελλάδα γνώρισα αρκετούς που είχαν πάρει εκπαιδευτική άδεια και από τα τρία σώματα βάση της απάντησης σου σε κατατάσσω σε αυτούς που δεν εκτιμώ.

Οπότε δεν έχει και νόημα να σου απαντήσω και να συνεχίσω την οποία συζήτηση.

Όσο για το vertigo που είπες ήταν άσχετο σαν παρατήρηση που έκανες διότι τελικά απορρίφθηκε σαν σενάριο αν και είχε συζητηθεί έντονα τον πρώτο καιρό των αναλύσεων για την πτωση.Μεχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο ο κυβερνήτης είχε επαφή με το πλοιο αναφέροντας το master caution.

Θα σε παρακαλούσα να μην μου απαντήσεις μιας και έβγαλες το απόλυτο και αυθαίρετο συμπέρασμα χωρίς να με γνωρίζεις ότι δεν έχω ανέβει ποτέ σε ελικόπτερο.

Ενδιαφέρον θα είχε να μας πεις τους τιτλους σπουδών σου.Εγω ανέφερα σε τι επίπεδο κινούμαι.Για να δούμε και την βαρύτητα των λεγομενων σου.

Αν και αμφιβάλλω αν θα πεις την αλήθεια.

Επίσης αυτά που είπες για τους συγγενείς και τους ναυάρχους πάλι ψέματα είναι.Και οι συγγενείς όπως και ορισμένοι ναύαρχοι ,αντιναύαρχοι μιλούσαν για κατάρριψη.
Γενικεύεις είσαι απόλυτος και οι γνώσεις σου λιγοστές.

Για μένα Σημίτης,Πάγκαλος και Αρσένης έπρεπε να φυλακιστούν για κάποια χρόνια για εσχάτη προδοσία.

Παραχώρησαν ελληνικό έδαφος, ευθύνονται ως ηθικοί αυτουργοί διότι σκότωσαν τρια άτομα άνευ λόγου και ξεφτιλισαν παγκόσμια την χώρα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.971
Πόντοι
2.356
Επειδή ορισμένους στρατιωτικούς δεν τους έχω σε εκτίμηση γιατί όταν έκανα μεταπτυχιακό στην Ελλάδα γνώρισα αρκετούς που είχαν πάρει εκπαιδευτική άδεια και από τα τρία σώματα βάση της απάντησης σου σε κατατάσσω σε αυτούς που δεν εκτιμώ.
Καλά, δεν έχει κάποια ιδιαίτερη αξία η εκτίμησή σου σε στρατιωτικούς. Αν και δε με αφορά. Δεν είμαι στρατιωτικός.
Οπότε δεν έχει και νόημα να σου απαντήσω και να συνεχίσω την οποία συζήτηση.
Θα τη συνεχίσω εγώ για να σου δείξω ότι δεν έχεις ιδέα με τι καταπιάνεσαι κι απλά μας κουράζεις με αερολογιες.
Όσο για το vertigo που είπες ήταν άσχετο σαν παρατήρηση που έκανες διότι τελικά απορρίφθηκε σαν σενάριο αν και είχε συζητηθεί έντονα τον πρώτο καιρό των αναλύσεων για την πτωση.Μεχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο ο κυβερνήτης είχε επαφή με το πλοιο αναφέροντας το master caution.
Όλοι όσοι έχουν πέσει λόγω vertigo, μέχρι την τελευταία ώρα είχαν άριστη επικοινωνία με τον Πύργο. Το ότι απορρίφθηκε ως αιτία υποθέτω το διάβασες σε κάποιο επίσημο πόρισμα. Δεν πιστεύω να το βγάζεις από το μυαλό σου.
Το master caution δεν έχεις ιδέα τι είναι και τι σημαίνει σε βαθμό επικινδυνότητας. Όχι πάντως αυτό που φαντάζεσαι.
Θα σε παρακαλούσα να μην μου απαντήσεις μιας και έβγαλες το απόλυτο και αυθαίρετο συμπέρασμα χωρίς να με γνωρίζεις ότι δεν έχω ανέβει ποτέ σε ελικόπτερο.
Ούτε μία φορά.
Ενδιαφέρον θα είχε να μας πεις τους τιτλους σπουδών σου.Εγω ανέφερα σε τι επίπεδο κινούμαι.Για να δούμε και την βαρύτητα των λεγομενων σου. Αν και αμφιβάλλω αν θα πεις την αλήθεια.

Τίποτα δεν ανέφερες. Πες μας λίγο το αντικείμενο σπουδών.
Μεταπτυχιακό έχω κι εγώ. Στη λειτουργία φορητών ατμογεννητριών. Σιγά το φοβερό πράγμα που δεν έχουν κάνει δεκάδες χιλιάδες πριν από μένα και δε θα κάνουν και μετά από μένα. Εγώ έχω τελειώσει Πολυτεχνείο. ΜΠΔ. Το έχω ξαναγράψει κιόλας. Μην το ψάχνεις. Εξειδίκευση Μηχανολόγου είναι.
Επίσης αυτά που είπες για τους συγγενείς και τους ναυάρχους πάλι ψέματα είναι.Και οι συγγενείς όπως και ορισμένοι ναύαρχοι ,αντιναύαρχοι μιλούσαν για κατάρριψη.
Ψέματα; Πριν λίγα ποστ έχω ανεβάσει δηλώσεις, στην εκπομπή του Στραβελακη, του αδερφού του Βλαχάκου, που λέει ότι το ελικόπτερο δεν έχει ίχνη βολών. Κι αυτή είναι η γνώμη όλων των συγγενών. Τα ίδια λένε όλοι οι ναύαρχοι και αντιναύαρχοι που ήταν παρόντες τότε στα Ίμια είτε ως κυβερνήτες πλοίων είτε ως αξιωματικοί. Δηλώσεις τους έχει κι εδώ πριν λιγα ποστ. Μάλλον θα αναφέρεσαι σε άλλους ναυάρχους και αντιναυάρχους εσύ.
Γενικεύεις είσαι απόλυτος και οι γνώσεις σου λιγοστές.
Κάτσε να δούμε λίγο τις δικές σου γνώσεις.
Μας έβαλες το βίντεο του Τάσου του Βάτραχου ως αποδεικτικό των όσων ισχυριζεσαι.
Τι μας λέει ο βάτραχος;
Ότι το ελικόπτερο πετούσε με 11 Μποφόρ. Την προτελευταία κλιμάκωση που ορίζεται ως πολύ ισχυρή θύελλα, γιατί η τελευταία των 12 Μποφόρ ορίζεται ως κυκλώνας. Και δεν είναι παραδρομή στο λόγο του. Το λέει και πιο κάτω.
Μόνο που ο βάτραχος δεν ξέρει ότι τα ΑΒ-212 έχουν όριο τα 40-50 knots. Δηλαδή 7-8 Μποφόρ. Ότι επικρατούσε εκείνο το βράδυ στα Ίμια.
Από κει και πάνω δεν απογειώνονται, γιατί ο άνεμος δημιουργεί "δομικές δυσκολίες" στην πτήση τους.
Ασφαλής απογείωση θεωρούνται τα 30-35 knots. Και πάλι ρόλο παίζουν οι ριπές, εκτός της ταχύτητας του ανέμου.
Ψιλά γράμματα αυτά για σένα και το βάτραχο.
Κι έχει γραφεί ότι ήταν το τρίτο πλήρωμα στη σειρά. Τα δύο προηγούμενα αρνήθηκαν λόγω του αέρα.
Ας πάμε στις τρύπες. Σύμφωνα με όσα "άκουσε" ή "του είπαν" όλες οι τρύπες είναι με φορά από μέσα προς τα έξω, άρα κτυπημα από σφαίρα γιοκ. Το λέει ο ίδιος. Απλά, επειδή "βρέθηκαν 3 τρύπες στην κολώνα του ελικοπτέρου" , πολύ μικρές και τριγωνικής διατομής, "μπορούμε να υποθέσουμε" ότι "ίσως" κάποιος Τούρκος έριξε με πιστόλι και κάπως πέτυχε τα υδραυλικά συστήματα. Κι ο πιλότος δεν το κατάλαβε κι έκανε πέντε χιλιόμετρα κι έπεσε.
Και ότι αυτό το "τουκ-τουκ" που κάνουν οι σφαίρες όταν βρίσκουν το ελικόπτερο "δεν έγινε αντιληπτό" από το πλήρωμα. Το άκουγαν αλλά δεν κατάλαβαν τι ήταν.
Ούτε άλλη τρύπα βρέθηκε ούτε τα υδραυλικά περνάνε από την κολώνα ούτε ο πιλότος ανέφερε πτώση πίεσης και δυσλειτουργία χειριστηρίων. Απλά να δεχθούμε ότι πετούσε και ξαφνικά όλα νέκρωσαν κι έπεσε. Που τα ελικόπτερα έχουν και πλωτήρες και διαδικασία να αντιμετωπίσουν σβήσιμο του κινητήρα στον αέρα και να προσγειωθούν χωρίς ισχύ κινητήρα, έστω κι αν αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
Κι έρχεσαι εσύ κι ο ανόητος ο βάτραχος, που δεν ήταν καν εκεί, να βγάλετε βλάκες τρεις ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους, πως δεν καταλάβαιναν οτι πετουσαν με δυσλειτουργικό ελικόπτερο και δεν ανέφεραν τίποτα.
Τέτοιες ανοησίες λέει μέσα στο βίντεο ο βάτραχος, γιατί ξέρει ότι απευθύνεται σε ανόητους, πρόθυμους να πιστέψουν οτιδήποτε.
To ότι στο κοκπιτ του ΑΒ-212 υπάρχει διπλή ένδειξη για τα υδραυλικά στον πίνακα οργάνων, μία στο αριστερό και μία στο δεξί τμήμα του, ούτε σας περνάει από το μυαλό.
Πες μας τώρα πάλι για γνώσεις και ποιος τις έχει.

Για μένα Σημίτης,Πάγκαλος και Αρσένης έπρεπε να φυλακιστούν για κάποια χρόνια για εσχάτη προδοσία.

Παραχώρησαν ελληνικό έδαφος, ευθύνονται ως ηθικοί αυτουργοί διότι σκότωσαν τρια άτομα άνευ λόγου και ξεφτιλισαν παγκόσμια την χώρα.
Αυτό είναι άσχετο με την αιτία πτώσης του ελικοπτέρου. Θα είχε συμβεί και χωρίς να έχει χαθεί το ελικόπτερο.
Μείνε σε αυτό και σχολίασέ το όσο θέλεις.
Τα τεχνικά απέφυγέ τα. Δεν είναι το φόρτε σου.

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.689
Πόντοι
216

Το μεταπτυχιακό μου είναι από ΕΜΠ.
Τα δικά σου πτυχία από πού είναι;Ζιμπάμπουε;Εξωτερικού κάτι;
Αφού ξέρεις το μπάουζερ που το έχω δει και εγώ είσαι στρατιωτικός.Ή έστω πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων δυνάμεων.

Ο βάτραχος μιλάει και για τις τρεις τρύπες που δεν λες όμως ότι είχαν φόρα από έξω προς τα μέσα.
Οτιδήποτε μπαίνει με τέτοια κατεύθυνση και συναντά αντίσταση κατόπιν αλλάζει δεύθυνση.

Το βλήμα πχ του δολοφονηθέντος Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου μπήκε από το ύψος της καρδιάς και βγήκε χαμηλά κάτω διαπερνοντας τα σπλάχνα του και κάνοντας μια διαδρομή από 3 ζωτικά όργανα.Και μιλάμε για μαλακό ιστό.
Για το ελικόπτερο που είναι σκληρό μεταλο οι βολίδες μπορεί να πήγαν οπουδήποτε αναλόγως την πορεία τους και την αρχική κατεύθυνση τους.
Εφόσον ξεκίνησαν από χαμηλά και είχαν ανοδική πορεία μπορεί να χτυπήσε κοντά στο στροφιο ή και αλλού.

Δεν έχει νόημα να συζητάμε.

Πιστεύεις ότι ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος.

Με τον Βλαχάκο έχω μιλήσει.Στον Πειραιά κυκλοφορεί και μάλιστα τον πετυχαίνεις εύκολα αν ξέρεις το στέκι του.Το τι λέει κάποιος στην τηλεόραση με το τι πραγματικά πιστεύει απέχει παρασάγγας.

Είναι βουλευτής και προσέχει τα λόγια του.

Μπα στραταιος είσαι και μάλιστα κακού τύπου στραταιος.

Και ναι τον βάτραχο τον πιστεύω περισσότερο από ναυάρχους με γαλόνια παράσημα και χρυσά βρακιά που εγλυψαν πολιτικους κώλους για να πιάσουν αυτές τις θέσεις,αν γνωρίζεις πως πιάνονται αυτές οι θέσεις.Μορφωμενος με πτυχία μπορεί να μην είναι αλλά πιο πολύ αξία έχει από τους παραπάνω γαλοναδες που προανέφερα.

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.026
Πόντοι
10.131
Βγάλαμε κορυφαίους σκοπευτές τους Τούρκους κομάντο που μεσα στο σκοτάδι, την κακοκαιρία και τον προβολέα απο το ελικόπτερο να τους τυφλώνει κατάφεραν και έριξαν ολες τις βολες στο πισω μερος του ελικοπτέρου και ουτε μια δεν επεσε μπροστά και ηλίθιους το πλήρωμα του ελικοπτέρου που δεν κατάλαβαν οτι τους έριχναν.

Ηθελα να ξερα ποιο ελικόπτερο τρωει σφαίρες, παθαίνει βλαβη και ανάβει το Master caution μετα απο 5 λεπτα πέφτοντας 1.5 μιλι μακριά απο τα Ιμια.

Τελευταία τροποποίηση:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.971
Πόντοι
2.356

Το μεταπτυχιακό μου είναι από ΕΜΠ.
Τα δικά σου πτυχία από πού είναι;Ζιμπάμπουε;Εξωτερικού κάτι;
Αφού ξέρεις το μπάουζερ που το έχω δει και εγώ είσαι στρατιωτικός.Ή έστω πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων δυνάμεων.

Ο βάτραχος μιλάει και για τις τρεις τρύπες που δεν λες όμως ότι είχαν φόρα από έξω προς τα μέσα.
Οτιδήποτε μπαίνει με τέτοια κατεύθυνση και συναντά αντίσταση κατόπιν αλλάζει δεύθυνση.

Το βλήμα πχ του δολοφονηθέντος Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου μπήκε από το ύψος της καρδιάς και βγήκε χαμηλά κάτω διαπερνοντας τα σπλάχνα του και κάνοντας μια διαδρομή από 3 ζωτικά όργανα.Και μιλάμε για μαλακό ιστό.
Για το ελικόπτερο που είναι σκληρό μεταλο οι βολίδες μπορεί να πήγαν οπουδήποτε αναλόγως την πορεία τους και την αρχική κατεύθυνση τους.
Εφόσον ξεκίνησαν από χαμηλά και είχαν ανοδική πορεία μπορεί να χτυπήσε κοντά στο στροφιο ή και αλλού.

Δεν έχει νόημα να συζητάμε.

Πιστεύεις ότι ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος.

Με τον Βλαχάκο έχω μιλήσει.Στον Πειραιά κυκλοφορεί και μάλιστα τον πετυχαίνεις εύκολα αν ξέρεις το στέκι του.Το τι λέει κάποιος στην τηλεόραση με το τι πραγματικά πιστεύει απέχει παρασάγγας.

Είναι βουλευτής και προσέχει τα λόγια του.

Μπα στραταιος είσαι και μάλιστα κακού τύπου στραταιος.

Και ναι τον βάτραχο τον πιστεύω περισσότερο από ναυάρχους με γαλόνια παράσημα και χρυσά βρακιά που εγλυψαν πολιτικους κώλους για να πιάσουν αυτές τις θέσεις,αν γνωρίζεις πως πιάνονται αυτές οι θέσεις.Μορφωμενος με πτυχία μπορεί να μην είναι αλλά πιο πολύ αξία έχει από τους παραπάνω γαλοναδες που προανέφερα.
Απλά ανόητος είσαι και βαθύτατα αδαής. Η πιθανότητα να έχεις μεταπτυχιακό στο Μετσοβειο είναι όση και να έχεις πετάξει με ελικόπτερο.
Καμία δηλαδή.
Αν δεν ήσουν άσχετος, θα ήξερες ότι ΜΠΔ είναι ειδίκευση Μηχανολόγου, που στο Μετσόβειο παίρνουν μετά το 3ο έτος, μία από τις τρεις κατευθύνσεις, και στο Πολυτεχνείο Κρήτης έχει αυτόνομο τμήμα από την ίδρυσή του. Έχει και στο Πολυτεχνείο Ξάνθης. Μεταγενέστερο τμήμα αυτό.
Ακόμη δε μας έχεις πει τι σπούδασες εσύ. Έστω και στη Ζιμπάμπουε αν πήρες το πτυχίο σου.

Τα bowser τα χειρίζονται και στρατεύσιμοι. Χιλιάδες φαντάροι, σμηνίτες, ναυταίοι έχουν ειδικότητα το bowser περνώντας από κοινό, μεικτό σχολείο, στη ΔΑΚ. Και μετά μοιράζονται ως στρατεύσιμοι σε μονάδες εφοδιασμού και μεταφορών όπου υπηρετούν το υπόλοιπο της θητείας τους. Όποιος έχει κάνει στα δυο σώματα έχει δει χιλιάδες bowser. Αν είναι δε σμηνίτης σε Πτέρυγα ή Σμηναρχία όλη την ώρα από μπροστά του περνάνε.
Αφού δεν έχεις ιδέα τι τα θέλεις τα σχόλια;
Φαντάζομαι και από θητεία πέρασες και δεν ακουμπησες.

Αυτό με τις σφαίρες που πέρασαν κολώνα, έστριψαν μέσα στο ελικόπτερο, βγήκαν απέξω και βρήκαν στροφείο, μετά κτύπησαν υδραυλικά και όλα τα ωραία που μας αραδιαζεις, ούτε αυτοί που έβγαλαν το πόρισμα για τον Κένεντι δεν τα έγραψαν.
Ηλίου φαεινοτερο ότι δεν έχεις ιδέα που είναι η κολώνα, το στροφείο σε σχέση με αυτή, οι διαδρομές των υδραυλικών και που κάθεται το πλήρωμα σε σχέση με αυτά.
Συνέχισε να επιδεικνύεις την άγνοιά σου.

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.689
Πόντοι
216

Απλά ανόητος είσαι και βαθύτατα αδαής. Η πιθανότητα να έχεις μεταπτυχιακό στο Μετσοβειο είναι όση και να έχεις πετάξει με ελικόπτερο.
Καμία δηλαδή.
Αν δεν ήσουν άσχετος, θα ήξερες ότι ΜΠΔ είναι ειδίκευση Μηχανολόγου, που στο Μετσόβειο παίρνουν μετά το 3ο έτος, μία από τις τρεις κατευθύνσεις, και στο Πολυτεχνείο Κρήτης έχει αυτόνομο τμήμα από την ίδρυσή του. Έχει και στο Πολυτεχνείο Ξάνθης. Μεταγενέστερο τμήμα αυτό.
Ακόμη δε μας έχεις πει τι σπούδασες εσύ. Έστω και στη Ζιμπάμπουε αν πήρες το πτυχίο σου.

Τα bowser τα χειρίζονται και στρατεύσιμοι. Χιλιάδες φαντάροι, σμηνίτες, ναυταίοι έχουν ειδικότητα το bowser περνώντας από κοινό, μεικτό σχολείο, στη ΔΑΚ. Και μετά μοιράζονται ως στρατεύσιμοι σε μονάδες εφοδιασμού και μεταφορών όπου υπηρετούν το υπόλοιπο της θητείας τους. Όποιος έχει κάνει στα δυο σώματα έχει δει χιλιάδες bowser. Αν είναι δε σμηνίτης σε Πτέρυγα ή Σμηναρχία όλη την ώρα από μπροστά του περνάνε.
Αφού δεν έχεις ιδέα τι τα θέλεις τα σχόλια;
Φαντάζομαι και από θητεία πέρασες και δεν ακουμπησες.

Αυτό με τις σφαίρες που πέρασαν κολώνα, έστριψαν μέσα στο ελικόπτερο, βγήκαν απέξω και βρήκαν στροφείο, μετά κτύπησαν υδραυλικά και όλα τα ωραία που μας αραδιαζεις, ούτε αυτοί που έβγαλαν το πόρισμα για τον Κένεντι δεν τα έγραψαν.
Ηλίου φαεινοτερο ότι δεν έχεις ιδέα που είναι η κολώνα, το στροφείο σε σχέση με αυτή, οι διαδρομές των υδραυλικών και που κάθεται το πλήρωμα σε σχέση με αυτά.
Συνέχισε να επιδεικνύεις την άγνοιά σου.
Tο Μετσόβιο γράφεται με γιώτα ρε στραβαδι...

Μου έβγαλες τα μάτια.

Μάλλον εσύ δεν ακουμπησες Πολυτεχνείο.

Αυτά...

Πάμε παρακάτω σε κάποιον πιο σοβαρό.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.097
Πόντοι
9.345
Άκαπνος είναι γιατί δεν έγιναν επιχειρήσεις όσο υπηρετούσε, αν ήταν δειλός δε θα πήγαινε στο Ναυτικό και αν πήγαινε ως δειλός δε θα τον είχαν κυβερνήτη σε φρεγάτα.
δεν ειπε κανεις δειλος τυπε, ακαπνος σημαινει οτι η ελλαδα δεν εχει κανει πολεμο 50 χρονια, οι τουρκοι αξιωματικοι πολεμουν χρονια με τους κουρδους, στη συρια, στην αφρικη εχουν μοναδες, στη λιβυη κλπ

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.097
Πόντοι
9.345

σε αυτο συμφωνουμε ολοι

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.971
Πόντοι
2.356

Tο Μετσόβιο γράφεται με γιώτα ρε στραβαδι...

Μου έβγαλες τα μάτια.

Μάλλον εσύ δεν ακουμπησες Πολυτεχνείο.

Αυτά...

Πάμε παρακάτω σε κάποιον πιο σοβαρό.
Το ποιός ακούμπησε και τι φαίνεται.
Αν πιστεύεις ότι το ορθογραφικό μου λάθος θα σε σώσει, άδικα ελπίζεις.
Ένας αδαής είσαι που αποδεικνύεται συνεχώς το βάθος της άγνοιάς του.
Ακόμα δε μας είπες τι σπούδασες.
Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι κλασσικές αερολογίες που αποδομουνται χωρίς καν προσπάθεια.
Συνέχισε να κάνεις επίδειξη της απελπιστικής άγνοιάς σου.

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.689
Πόντοι
216
Το ποιός ακούμπησε και τι φαίνεται.
Αν πιστεύεις ότι το ορθογραφικό μου λάθος θα σε σώσει, άδικα ελπίζεις.
Ένας αδαής είσαι που αποδεικνύεται συνεχώς το βάθος της άγνοιάς του.
Ακόμα δε μας είπες τι σπούδασες.
Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι κλασσικές αερολογίες που αποδομουνται χωρίς καν προσπάθεια.
Συνέχισε να κάνεις επίδειξη της απελπιστικής άγνοιάς σου.
Έχω βγάλει το πόρισμα μου για σένα.
Περιττώματα.Και μάλιστα αρχαία απολιθωμένα.Κοπρολιθοι.

Βέβαια όλες οι απόψεις σεβαστές εξαιρουμένης της δική σου διότι κανείς ένα τραγικό λάθος.Βλεπεις το δέντρο και όχι το δάσος.
Και για να ακριβολογησω.Βλεπεις τους κοπρολιθους μόνο ατάκτως ερριμμενους στο δάσος.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.971
Πόντοι
2.356
Έχω βγάλει το πόρισμα μου για σένα.
Περιττώματα.Και μάλιστα αρχαία απολιθωμένα.Κοπρολιθοι.

Βέβαια όλες οι απόψεις σεβαστές εξαιρουμένης της δική σου διότι κανείς ένα τραγικό λάθος.Βλεπεις το δέντρο και όχι το δάσος.
Και για να ακριβολογησω.Βλεπεις τους κοπρολιθους μόνο ατάκτως ερριμμενους στο δάσος.
Άμα εσύ είσαι ατάκτως ερριμμενος, εγώ τι φταίω;
Όπως είσαι σε βλέπω.
Κάνε μου μία χάρη, γιατί βαριέμαι τις χαζοκουβέντες πεντάχρονου.
Όταν αρχίζεις τις αερολογίες με παραμύθια που κατεβάζεις από το κεφάλι σου, κάνε με ταγκ. Μη χάνω τα ωραία σου.
Αλήθεια τι σπούδασες και ντρέπεσαι να μας πεις;
Οικιακή Οικονομία στην Πάντειο;
Στρατό έχεις πάει; Ή βρήκες άκρη και την έβγαλες καθαρή;

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.689
Πόντοι
216
Άμα εσύ είσαι ατάκτως ερριμμενος, εγώ τι φταίω;
Όπως είσαι σε βλέπω.
Κάνε μου μία χάρη, γιατί βαριέμαι τις χαζοκουβέντες πεντάχρονου.
Όταν αρχίζεις τις αερολογίες με παραμύθια που κατεβάζεις από το κεφάλι σου, κάνε με ταγκ. Μη χάνω τα ωραία σου.
Αλήθεια τι σπούδασες και ντρέπεσαι να μας πεις;
Οικιακή Οικονομία στην Πάντειο;
Στρατό έχεις πάει; Ή βρήκες άκρη και την έβγαλες καθαρή;
Aντε να σου κάνω την χάρη να σου απαντήσω και σε αυτό και το κλείνω εδώ γιατί οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν βοηθούν την ουσία του θέματος και κουράζουμε και τους άλλους.
Το ΕΜΠ έχω τελειώσει,ειδικότητα δεν έχει σημασια.Και κατεχω και μάστερ .

Ναι και στρατό έχω κάνει κανονικά Ι1.Οργωσα την μισή Ελλάδα αλλά μου άρεσε που είδα στις εξόδους μου και περιοχές που δεν ήξερα καθώς και ανθρώπους ενδιαφέροντες που ζουν διαφορετικά απ'οτι στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Αν μου επιτρέπεις όμως τώρα και με την άδεια σου φυσικα θα ήθελα να προχωρήσω σε μια πιο σοβαρή ανταλλαγή απόψεων.

ΥΓ.Επειδη η πρώην γκόμενα μου ήταν από Πάντειο να σε διορθώσω.Ουτε οικιακή οικονομία σαν τμήμα υπάρχει στο Πάντειο ούτε αποκαλείται σχολή.Ολα τα πανεπιστήμια που λέγονταν σχολές παλιά πχ Ανωτατη βιομηχανική κλπ αποκαλούνται πανεπιστήμια.Πχ Πανεπιστήμιο Πειραιά,Πάντειο Πανεπιστήμιο.Παλια τα έλεγαν σχολές.Μαλλον είσαι κάποιας ηλικίας και έχεις μείνει λίγο πίσω.

Τελευταία τροποποίηση:

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
899
Πόντοι
96
Ο Λυμπέρης ήταν ενα παν άχρηστο τυπάκι με μεγάλο βύσμα. Μπήκε στη θέση που μπήκε και χάσαμε ενα νησί. Αν ήταν αξιοκρατικό το σύστημα θα ήταν έως και ασυρματιστής και τίποτα περισσότερο. Δε θα έφτανε εκεί το πραγμα και δε θα είχαμε γκρίζα ζώνη σε δικα μας νερά. Απλά πράγματα. Παλιό βαθύ ΠΑΣΟΚ πουτάνα όλα.
Ξέρεις όλοι οι αξιο
Ο Λυμπέρης ήταν ενα παν άχρηστο τυπάκι με μεγάλο βύσμα. Μπήκε στη θέση που μπήκε και χάσαμε ενα νησί. Αν ήταν αξιοκρατικό το σύστημα θα ήταν έως και ασυρματιστής και τίποτα περισσότερο. Δε θα έφτανε εκεί το πραγμα και δε θα είχαμε γκρίζα ζώνη σε δικα μας νερά. Απλά πράγματα. Παλιό βαθύ ΠΑΣΟΚ πουτάνα όλα.
Όπως πιθανόν γνωρίζεις ένας αξιωματικός έχει μια διαδρομή και οπότε έχει δείξει την αξία του στην στρατιωτική του θητεία....Ο Λυμπέρης είχε άψογη στρατιωτική σταδιοδρομία και ως ΑΣ στην κρίση του 87 εκτέλεσε άψογα το καθήκον του πρώτον γιατί είχε σαφή πολιτική βούληση από την πολιτική ηγεσία ....για αυτήν του την δράση δεν το άκουσα ποτέ να κοκορεύεται...πιο πολύ ακούμε τον ναύαρχο Δεμέστιχα έναν εξίσου ικανό αξιωματικό που ήταν διοικητής μοίρας αντιτορπιλικών το 87....
Άρχισε να βγαίνει στα κανάλια όταν η επόμενη πολιτική ηγεσία βρήκε έναν βολικό αποδιοπομπαίο τραγο......
Όσο αναφορά την ανάκληση του στην ενεργό υπηρεσία και την ανάθεση της ΑΓΕΕΘΑ ήταν προσωπική επιλογή του Ανδρέα Παπανδρέου ο οποίος το 1993 τον επαναφέρει καταρχήν γιατί δεν έχει εμπιστοσύνη στην τότε ιεραρχία του Ναυτικού και εν γένει των Ενόπλων δυνάμεων καθώς είχε προηγηθεί η λαίλαπα Βαρβιτσιώτη ...τον οποίο θόρυβο για την επαναφορά του τον έκαναν αυτοί που κόπηκαν και θεωρούσαν και είχαν δίκιο ως ένα βαθμό θα ήταν επόμενη στρατιωτική ηγεσία των ΕΔ....Η αξία του ήταν αδιαμφισβήτητη....
Στα Ίμια τα πράγματα πιο ξεκάθαρα δεν ήταν ..καταρχήν ορεινά μπούμε στο πολιτικό κλίμα της εποχής....εν ΠΑΣΟΚ που ήταν ανάμεσα σε δύο μεγάλες εσωκομματικές εκλογές ο Σημίτης βγήκε πρωθυπουργός με το τέχνασμα να πριμοδοτεί ο Τσουχατζοπούλος και να αποκλειστεί στο β γύρο Αρσένης....ακόμα αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ...σημαντικό αυτό για τα μυαλά τους ....όταν ξεκίνησε η ιστορία των Ιμίων που την ξεκίνησε η χαζομάρα του Διακομιχάλη ( και επιμένω σε αυτό γιατί όπου βάζεις σημαία πρέπει και να την υπερασπιζεσαι και τι εκανε ο δήμαρχος σκοπιές στους βράχους;) η πολιτική ηγεσία δεν ήθελε κλιμάκωση αλλά εξ αρχής αποκλιμάκωση....όταν ο Αντωνίου ενώ είχε εντολή να κατεβάσει την σημαία στα ανατολικά Ίμια την τουρκική που κάναν παιχνιδάκι οι δημοσιογράφοι της Χουριέτ και άρχισε και τα παπατζιλικια και ο Αντέννα ( εξωτερική πολιτική δεν κάνουν τα κανάλια εκτός αν είναι στην υπηρεσία Εθνικού σκοπού όπως πχ η Χουριέτ)
έβαλε νέα ελληνική σημαία ενώ δεν είχε εντολή ( δεν το κατάλαβαν δεν τους το είπαν και το θεώρησαν αυτονόητο δεν το έχουν απαντήσει) δώθηκε εντολή από Αθήνα να φυλάσσεται από βατραχανθρώπους Η ΣΗΜΑΙΑ μάλιστα η πολιτική ηγεσία
Ενω ο Σημίτης, Αρσένης, Πάγκαλος ηταν κορυφή... ασε μας ρε τυπε. Εδω πηγε ο αρχηγος της ΕΥΠ με πληροφορίες απο τον διευθυντή της CIA και αρνήθηκε να τον δει ο Σημίτης ενω βρισκόμασταν ενα βημα πριν πατήσουμε την σκανδάλη και καθε πληροφορία ηταν κρίσιμη.
Αντι να βρίσκεται ο Λυμπέρης στο κέντρο επιχειρήσεων ηταν στο γραφείο του πρωθυπουργού στην Βουλη γιατι ο Σημίτης λεει δεν ήθελε να κανει ΚΥΣΕΑ στο Άμυνας για να μην προκαλέσει τους Τουρκους!!!
Κανονικά ο Λυμπέρης δεν επρεπε να δεχθεί να παει στην Βουλη και να του πει ακου κοντέ εγω θα μείνω στο κέντρο επιχειρήσεων με τους αρχηγούς ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ γιατι θελω να εχω ΑΜΕΣΗ επαφή με το περιβάλλον επιχειρήσεων και οχι να παίζω χαλασμένο τηλέφωνο μεταξύ Αμυνας-Βουλης, ασε που υπηρχε και πολυ μεγάλη περίπτωση οι συνομιλίες να παρακολουθούνται.
Συμφωνώ μόνο που ο στρατιωτικός ακόμα και εάν δεν συμφωνεί εκτελεί τις εντολές - διαταγές....τώρα τα περί Λυμπέρη - ασυρματιστή χρόνω ότι ο φίλος ούτε ξέρει την διαδρομή ούτε την προϋπηρεσία του ....μόνο να θυμίσω ότι το 87 ήταν ΑΣ με ΑΓΕΝ τον Βασιλικόπουλο ...οι συγκρίσεις και οι συνειρμοί δική σας....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.971
Πόντοι
2.356
Aντε να σου κάνω την χάρη να σου απαντήσω και σε αυτό και το κλείνω εδώ γιατί οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν βοηθούν την ουσία του θέματος και κουράζουμε και τους άλλους.
Το ΕΜΠ έχω τελειώσει,ειδικότητα δεν έχει σημασια.Και κατεχω και μάστερ .

Ναι και στρατό έχω κάνει κανονικά Ι1.Οργωσα την μισή Ελλάδα αλλά μου άρεσε που είδα στις εξόδους μου και περιοχές που δεν ήξερα καθώς και ανθρώπους ενδιαφέροντες που ζουν διαφορετικά απ'οτι στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Αν μου επιτρέπεις όμως τώρα και με την άδεια σου φυσικα θα ήθελα να προχωρήσω σε μια πιο σοβαρή ανταλλαγή απόψεων.
Μάστερ, έτσι όπως είναι τα πενταετή πτυχία πλέον, κατέχει καθένας μας με την κτήση του πτυχίου. Εγώ έχω δύο μεταπτυχιακά. Ένα από το Πολυτεχνείο Χανίων κι ένα από το ΑΠΘ σε διαφορετική κατεύθυνση αυτό. Να έχεις τελειώσει Πολυτεχνείο και να αγνοείς τι είναι ο ΜΠΔ μου κάνει εντύπωση πάντως.
Απλά να σου θυμίσω ότι εσύ άρχισες τις ιστορίες για το επίπεδο σπουδών του καθενός.
Άδειά μου ή οποιουδήποτε, δε χρειάζεται κανείς για να γράψει την άποψή του. Μόνον ο Αντισθένης έχει το δικαίωμα αυτό και δικαίως.

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.910
Πόντοι
216
Χασαμε 3 Αντρες
Χασαμε Κυριαρχια
Διαπραγματευόμαστε δικο το μας Εθνικο εδαφος, εαν μας ανηκει

Καθόσαστε και διαφωνειτε ποιος ηταν ο χειροτερος απο τον αλλον???
Ειναι πρωτη φορα που τα κανουμε μανταρα με τους τουρκους???????
22----βενιζελος - βασιλιας - στρατηγοι - αλλοι στρατηγοι - κομματα - συμμαχοι
74----χουνταιοι νο2 - πολιτικοι - στρατηγοι - μεταπολιτευση - βρετανοί - ηπα
96----σημιτης - ναυαρχος - υπουργοι - ηπα

Αντε να δω στην επομενη φορα τι μας περιμενει......

Και μια ερωτηση για σκεψη!!!!!!!!!!!!!! ποιος εχει ΑΟΖ γυρω απο τα ΗΜΙΑ......?????????
Ο Εχων Αποψη να την καταθεση!!!!!!!!!

Αλλη ερωτηση για γνωστες ελικοπτερων, εαν δεν εμβληθει
το ΜΑΣΤΕΡ ΚΟΥΣΙΟΝ-ΒΛΑΒΗ μετα απο 40 λεπτα πτήσης
πως προεκειψε απο πλημμελή συντηρηση????
οταν δηλαδη θα τα ξαναχρειαστουμε θα μας μεινουν στον δρομο??????

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.910
Πόντοι
216
Ξέρεις όλοι οι αξιο

Όπως πιθανόν γνωρίζεις ένας αξιωματικός έχει μια διαδρομή και οπότε έχει δείξει την αξία του στην στρατιωτική του θητεία....Ο Λυμπέρης είχε άψογη στρατιωτική σταδιοδρομία και ως ΑΣ στην κρίση του 87 εκτέλεσε άψογα το καθήκον του πρώτον γιατί είχε σαφή πολιτική βούληση από την πολιτική ηγεσία ....για αυτήν του την δράση δεν το άκουσα ποτέ να κοκορεύεται...πιο πολύ ακούμε τον ναύαρχο Δεμέστιχα έναν εξίσου ικανό αξιωματικό που ήταν διοικητής μοίρας αντιτορπιλικών το 87....
Άρχισε να βγαίνει στα κανάλια όταν η επόμενη πολιτική ηγεσία βρήκε έναν βολικό αποδιοπομπαίο τραγο......
Όσο αναφορά την ανάκληση του στην ενεργό υπηρεσία και την ανάθεση της ΑΓΕΕΘΑ ήταν προσωπική επιλογή του Ανδρέα Παπανδρέου ο οποίος το 1993 τον επαναφέρει καταρχήν γιατί δεν έχει εμπιστοσύνη στην τότε ιεραρχία του Ναυτικού και εν γένει των Ενόπλων δυνάμεων καθώς είχε προηγηθεί η λαίλαπα Βαρβιτσιώτη ...τον οποίο θόρυβο για την επαναφορά του τον έκαναν αυτοί που κόπηκαν και θεωρούσαν και είχαν δίκιο ως ένα βαθμό θα ήταν επόμενη στρατιωτική ηγεσία των ΕΔ....Η αξία του ήταν αδιαμφισβήτητη....
Στα Ίμια τα πράγματα πιο ξεκάθαρα δεν ήταν ..καταρχήν ορεινά μπούμε στο πολιτικό κλίμα της εποχής....εν ΠΑΣΟΚ που ήταν ανάμεσα σε δύο μεγάλες εσωκομματικές εκλογές ο Σημίτης βγήκε πρωθυπουργός με το τέχνασμα να πριμοδοτεί ο Τσουχατζοπούλος και να αποκλειστεί στο β γύρο Αρσένης....ακόμα αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ...σημαντικό αυτό για τα μυαλά τους ....όταν ξεκίνησε η ιστορία των Ιμίων που την ξεκίνησε η χαζομάρα του Διακομιχάλη ( και επιμένω σε αυτό γιατί όπου βάζεις σημαία πρέπει και να την υπερασπιζεσαι και τι εκανε ο δήμαρχος σκοπιές στους βράχους;) η πολιτική ηγεσία δεν ήθελε κλιμάκωση αλλά εξ αρχής αποκλιμάκωση....όταν ο Αντωνίου ενώ είχε εντολή να κατεβάσει την σημαία στα ανατολικά Ίμια την τουρκική που κάναν παιχνιδάκι οι δημοσιογράφοι της Χουριέτ και άρχισε και τα παπατζιλικια και ο Αντέννα ( εξωτερική πολιτική δεν κάνουν τα κανάλια εκτός αν είναι στην υπηρεσία Εθνικού σκοπού όπως πχ η Χουριέτ)
έβαλε νέα ελληνική σημαία ενώ δεν είχε εντολή ( δεν το κατάλαβαν δεν τους το είπαν και το θεώρησαν αυτονόητο δεν το έχουν απαντήσει) δώθηκε εντολή από Αθήνα να φυλάσσεται από βατραχανθρώπους Η ΣΗΜΑΙΑ μάλιστα η πολιτική ηγεσία

Συμφωνώ μόνο που ο στρατιωτικός ακόμα και εάν δεν συμφωνεί εκτελεί τις εντολές - διαταγές....τώρα τα περί Λυμπέρη - ασυρματιστή χρόνω ότι ο φίλος ούτε ξέρει την διαδρομή ούτε την προϋπηρεσία του ....μόνο να θυμίσω ότι το 87 ήταν ΑΣ με ΑΓΕΝ τον Βασιλικόπουλο ...οι συγκρίσεις και οι συνειρμοί δική σας....
Με τον γραφικο του ναυσταυθμου σαλαμινας υπηρχε περιπτωση νικης......????????????

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.689
Πόντοι
216
Ξέρεις όλοι οι αξιο

Ο Λυμπέρης άξιος στρατιώτικος αλλά το λάθος του ήταν ότι πήρε μόνο μια μικρή πρωτοβουλία στρατιωτική εν άγνοια των πολιτικών όταν έβλεπε το παιχνίδι να χάνεται.Το αναφέρει στη συνέντευξη του την τελευταία στι ΣΚΑΙ.
Έπρεπε να κάνει το κάτι παραπάνω και για την δυτική Ίμια έστω και για φύλαξη με φουσκωτά κοντά σχετικά στη νησίδα αλλά ήταν δεμένα τα χέρια του γιατί τον επρηζαν να μην προκαλούμε.

Όταν όμως ο Λυμπέρης έγινε αυτό που έγινε και κατείχε μια υψηλότατη θέση που του δόθηκε από πολιτικο ρουσφέτι αυτό τον κράτησε πίσω στο να κάνει την υπέρβαση όταν χρειάστηκε.
Γιατί την θέση αυτή του Λυμπέρη σαν αρχηγός την άξιζαν πολλοί και την πήρε τελικά αυτός που είχε το μεγαλύτερο ρουσφέτι.

Οι πολιτικοί τότε ήσαν τόσο καφροι που σπιλωναν τον Λυμπέρη για να σωθούν πολιτικά.Σημιτης,Πάγκαλος,Αρσένης.

Βασικά αφού όλοι οι στρατιωτικοί με τα ρουσφέτια ανεβαίνουν ιεραρχικά έπρεπε ο Λυμπέρης να γνωρίζει ότι θα παιχτούν βρώμικα παιχνίδια και έπρεπε να προλάβει καταστάσεις πριν τον μαγκωσουν με οδηγίες τι να κάνει κλπ.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
2.379
Πόντοι
456
Και μια ερωτηση για σκεψη!!!!!!!!!!!!!! ποιος εχει ΑΟΖ γυρω απο τα ΗΜΙΑ......?????????
Τυπε μας τρολαρεις μου φαίνεται. Εδώ δεν έχουμε οριοθετημένη ΑΟΖ 7 μίλια έξω από την Εύβοια τα Ίμια σε μαραναν ?

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.689
Πόντοι
216
Χασαμε 3 Αντρες
Χασαμε Κυριαρχια
Διαπραγματευόμαστε δικο το μας Εθνικο εδαφος, εαν μας ανηκει

Καθόσαστε και διαφωνειτε ποιος ηταν ο χειροτερος απο τον αλλον???
Ειναι πρωτη φορα που τα κανουμε μανταρα με τους τουρκους???????
22----βενιζελος - βασιλιας - στρατηγοι - αλλοι στρατηγοι - κομματα - συμμαχοι
74----χουνταιοι νο2 - πολιτικοι - στρατηγοι - μεταπολιτευση - βρετανοί - ηπα
96----σημιτης - ναυαρχος - υπουργοι - ηπα

Αντε να δω στην επομενη φορα τι μας περιμενει......

Αλλη ερωτηση για γνωστες ελικοπτερων, εαν δεν εμβληθει
το ΜΑΣΤΕΡ ΚΟΥΣΙΟΝ-ΒΛΑΒΗ μετα απο 40 λεπτα πτήσης
πως προεκειψε απο πλημμελή συντηρηση????
οταν δηλαδη θα τα ξαναχρειαστουμε θα μας μεινουν στον δρομο??????
Η ειρωνία ξέρεις ποια είναι;
Ότι τα Ίμια είναι περασμένα στο Κτηματολόγιο και υπάγονται μαζί στην Κάλυμνο σαν επαρχία Καλύμνου.

Φοβερά πράγματα!!

Για το ελικόπτερο που λες...
Πετούσε μια χαρά επί 50 λεπτά έκανε τέσσερις διελεύσεις πάνω από τα Ίμια και στην πέμπτη όταν κατέβηκε στα 20 μέτρα μόνο τότε χάλασε μετα δηλαδή την οπτική επαφή με τους Τούρκους.

Πριν εντοπιστούν οι Τούρκοι πήγαινε πιπίλα το ελικόπτερο.Μετα το ματιαξανε οι Τούρκοι μάλλον,...............

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom