Revlimit
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22.304
- Πόντοι
- 6.896
Ναι αμε εχει αρκετα πλαστικα βυζομπαλαΡε rev μια ερώτηση .
Παλιά το μαγαζί φημιζόταν για τα καλά πλαστικά .
Έχει μείνει κανένα με βυζαρες ;

Ναι αμε εχει αρκετα πλαστικα βυζομπαλαΡε rev μια ερώτηση .
Παλιά το μαγαζί φημιζόταν για τα καλά πλαστικά .
Έχει μείνει κανένα με βυζαρες ;
Κανα έτσι τιτανοτεραστιο για πριβέ ; Πιστεύω με κάνα 80αρι να ρίξουμε κανένα μανίκι μαζί με 2 ποτάκια …Ναι αμε εχει αρκετα πλαστικα βυζομπαλα![]()
80 και μανίκι μόνο σε τίποτα Μούσες, στα υπόλοιπα τζάδικα ανεβαίνει το κασέρι, από κατόμπαλο και βλέπουμε.Κανα έτσι τιτανοτεραστιο για πριβέ ; Πιστεύω με κάνα 80αρι να ρίξουμε κανένα μανίκι μαζί με 2 ποτάκια …
Μπα , χρειαζονται επενδυση τα μωρα δε τρωνε με τιποτα μανικι για ενα 80αριΚανα έτσι τιτανοτεραστιο για πριβέ ; Πιστεύω με κάνα 80αρι να ρίξουμε κανένα μανίκι μαζί με 2 ποτάκια …
Μπα , χρειαζονται επενδυση τα μωρα δε τρωνε με τιποτα μανικι για ενα 80αρι
Αν θες με 80-100 παιζει σε Mouses Golden queens kai Athens queens
Μητσοτακη γμτχς και στο μουνι πληθωριμο , γαμω τα γαλάζια λαμόγια ;;;80 και μανίκι μόνο σε τίποτα Μούσες, στα υπόλοιπα τζάδικα ανεβαίνει το κασέρι, από κατόμπαλο και βλέπουμε.
Η φάση σεξ και στριπ για τον καθένα ειναι διαφορετική, αλλά μόνο vfm δεν την λες την κατάσταση.Μητσοτακη γμτχς και στο μουνι πληθωριμο , γαμω τα γαλάζια λαμόγια ;;;
Πόσο να υπολογίζω ;
Να δώσω 150 να γαμησω εσκορτ , το ώρα να δίνω 150-200 σε στριπ για ένα μανίκι και να μη ξέρω αν θα ρεφάρω το θεωρώ μαλακια …
Το high end Strip γι' αυτόν που θέλει να πιει ποτό με γυναικεία παρέα τη νύχτα είναι ό,τι και το καζίνο για έναν τζογαδόρο. Παλιά όσοι πηγαίναν με 200 ευρώ σε ένα καζίνο, θεωρούνταν φύρα και τρώγανε ξεφόρτωμα. Βέβαια στο στριπ τσίμα-τσίμα με 200 κάτι γίνεται, αλλά τα στριπ τύπου Queens σε αντιστοιχία στο μυαλό του τζογαδόρου είναι η φτηνή λύση, ας πούμε στην ανάγκη το πρακτορείο του ΟΠΑΠ. Δηλαδή από αυτά που διαβάζω τόσο καιρό εδώ μέσα, το Mousses είναι για 100 ευρώ χορό και 20 ευρώ για τον εαυτό του να ξοδέψει ο πελάτης. Αν εγώ πάω στο Mousses για να πιάσουν τα λεφτά μου περισσότερο τόπο, πες μου το μπουκάλι πως θα το εμπιστευτώ, που θα παίζω συνέχεια Ρωσική ρουλέτα, μήπως μου τρατάρουνε καμιά μπόμπα σε καμιά επίσκεψη μου; Για το Caissa δεν έχω ακούσει ποτέ τίποτα για τα ποτά του. Ας το δει ώριμα κάποιος, τι αξίζει περισσότερο, η υγεία κάποιου ή να τον βάλει σε καμιά κακάσχημη Κολομβιανή;Η φάση σεξ και στριπ για τον καθένα ειναι διαφορετική, αλλά μόνο vfm δεν την λες την κατάσταση.
Στην λεωφόρο θα σου βγεί άνετα πάνω απο 150€ μίνιμουμ, χωρίς το ποτό σου και αν το πας εντελώς ξερά και στην ψύχρα, αν θες να καβλαντίσεις και λίγο την γκόμενα υπολόγισε 200€+++ για ένα μισαωράκι. Πιο πολυ η φάση είναι να έχεις μια ενημέρωση για το αν ποτε σου χρειαστεί που να κινηθεις και με πόσα και αυτο για τον χαβαλέ με παρέα ή για το κάτι διαφορετικό, να βγεις να πιεις το ποτό σου και να εχεις μια πληθώρα επιλογών. Αν σου αρέσουν λατίνες πας υπόγειο και απλά διαλέγεις, έχει μεγάλη ποικιλία σε ''πλαστικό'', ενα κατοσταρικάκι το μανίκι και δεν χρειάζονται ζέσταμα, άντε το πολύ πολύ να πάρεις κανα απλο χορό και αυτό πιο πολυ για να ζεστάνεις το δικό σου εργαλείο.
Το high end Strip γι' αυτόν που θέλει να πιει ποτό με γυναικεία παρέα τη νύχτα είναι ό,τι και το καζίνο για έναν τζογαδόρο. Παλιά όσοι πηγαίναν με 200 ευρώ σε ένα καζίνο, θεωρούνταν φύρα και τρώγανε ξεφόρτωμα. Βέβαια στο στριπ τσίμα-τσίμα με 200 κάτι γίνεται, αλλά τα στριπ τύπου Queens σε αντιστοιχία στο μυαλό του τζογαδόρου είναι η φτηνή λύση, ας πούμε στην ανάγκη το πρακτορείο του ΟΠΑΠ. Δηλαδή από αυτά που διαβάζω τόσο καιρό εδώ μέσα, το Mousses είναι για 100 ευρώ χορό και 20 ευρώ για τον εαυτό του να ξοδέψει ο πελάτης. Αν εγώ πάω στο Mousses για να πιάσουν τα λεφτά μου περισσότερο τόπο, πες μου το μπουκάλι πως θα το εμπιστευτώ, που θα παίζω συνέχεια Ρωσική ρουλέτα, μήπως μου τρατάρουνε καμιά μπόμπα σε καμιά επίσκεψη μου; Για το Caissa δεν έχω ακούσει ποτέ τίποτα για τα ποτά του. Ας το δει ώριμα κάποιος, τι αξίζει περισσότερο, η υγεία κάποιου ή να τον βάλει σε καμιά κακάσχημη Κολομβιανή;
Η φάση σεξ και στριπ για τον καθένα ειναι διαφορετική, αλλά μόνο vfm δεν την λες την κατάσταση.
Στην λεωφόρο θα σου βγεί άνετα πάνω απο 150€ μίνιμουμ, χωρίς το ποτό σου και αν το πας εντελώς ξερά και στην ψύχρα, αν θες να καβλαντίσεις και λίγο την γκόμενα υπολόγισε 200€+++ για ένα μισαωράκι. Πιο πολυ η φάση είναι να έχεις μια ενημέρωση για το αν ποτε σου χρειαστεί που να κινηθεις και με πόσα και αυτο για τον χαβαλέ με παρέα ή για το κάτι διαφορετικό, να βγεις να πιεις το ποτό σου και να εχεις μια πληθώρα επιλογών. Αν σου αρέσουν λατίνες πας υπόγειο και απλά διαλέγεις, έχει μεγάλη ποικιλία σε ''πλαστικό'', ενα κατοσταρικάκι το μανίκι και δεν χρειάζονται ζέσταμα, άντε το πολύ πολύ να πάρεις κανα απλο χορό και αυτό πιο πολυ για να ζεστάνεις το δικό σου εργαλείο.
Golden QueensΥπόγειο meaning?
Υπόγειο meaning ''underground κατάσταση'' και όχι glamour κατάσταση αλλά λεωφόρο. Αν είσαι και λάτρης του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος θα θαυμάσεις και τις Καρυάτιδες στην είσοδο της υπόγας.Υπόγειο meaning?
Καλημέρες, Γνωρίζει κάνεις που δουλεύει πια αυτή η τζαμαικανη latoya του FBI?? Θυμάμαι είχε μια κολάρα!! Είναι ebony και στις δύο φωτό είναι η αριστερή!.
Ποια Τζαμαϊκα ρε μαν μου έφυγαν οι καφέδες απ τη μύτηΚαλημέρες, Γνωρίζει κάνεις που δουλεύει πια αυτή η τζαμαικανη latoya του FBI?? Θυμάμαι είχε μια κολάρα!! Είναι ebony και στις δύο φωτό είναι η αριστερή!.
Αμα αυτη ειναι απο τζαμαικα, εγω εχω κοιλια φετεςΚαλημέρες, Γνωρίζει κάνεις που δουλεύει πια αυτή η τζαμαικανη latoya του FBI?? Θυμάμαι είχε μια κολάρα!! Είναι ebony και στις δύο φωτό είναι η αριστερή!.
Καλησπερα αν θελει καποιος να απαντησει, θα κατεβω αθηνα για βολτα ειμαι απο επαρχια οποτε ασχετος εντελως, αν μπορειτε να μου προτεινετε πιο ειναι καλο στριπτιτζαδικο αν υπαρχει επισης κατι καλο στο κεντρο της αθηνας και οποιαδηποτε αλλη πληροφορια εχετε να μου δωσετε. Σας ευχαριστω
Σ ευχαριστω πολυ να σαι καλαΤα πιο ποιοτικά στριπ της πόλης βρίσκονται κατά μήκος της λεωφόρου Συγγρού και είναι τα πιο ακριβά. Το Κίνκυ όπερα είναι το πιο θεαματικό με εξώστες γύρω-γύρω, πολλά shows ειδικά Παρασκευή και Σάββατο και καναπέδες στην πλατεία και λειτουργεί σαν club. Αν κάνεις κράτηση για μπουκάλι θα καθήσεις σε καναπέ, αν όχι θα καθήσεις στο bar. Το Alcatraz μια από τα ίδια με το προηγούμενο, θέλει χρήμα γενικά πολύ, αλλιώς θα την βγάλεις όρθιος στο bar. Το Casa Babylon είναι μπαρ κανονικό με σκαμνιά και τραπέζια πίσω στον τοίχο και όχι club σαν τα προηγούμενα, στις τιμές σαν το Κίνκυ και πάνω όροφο για χορούς. Το προσωπικό του ευγενικό προς τους πελάτες. Το Dream Girls bar είναι συνέχεια του παλιού Lido με περίεργη αίθουσα σε σχήμα ''γάμμα'', κα΄ποιες γυναίκες είναι αρκετά ωραίες, εγώ όσες φορές πήγα δεν πέρασα να πω την αλήθεια άσχημα, μου άρεσε γενικά. Τέλος είναι το Caissa, ένα strip με στυλ μπαρ, γυναίκες δυο κατηγοριών, κούκλες που πηγαίνουν μόνο σε μπουκάλια και κεράσματα, κυρίως ανατολικού μπλοκ και πολύ μέτριες που παίρνουν για μεγάλο χορό περίπου τα μισά λεφτά. Πολύ καλό στριπ, εμένα που δεν μου αρέσει η φασαρία με τραβάει. Τα Κίνκυ και Αλκατράζ έχουν shows και εκτός Παρασκευής και Σαββάτου, τα υπόλοιπα Παρασκευή και Σάββατο, ενώ τις καθημερινές πέφτει ησυχία και λιγοστό pole dancing. Δες τις ιστοσελίδες τους, βρες τι σου αρέσει και καλή διαμονή και διασκέδαση στην Αθήνα, εύχομαι!