Ευχαριστώ για την "διόρθωση" ξέρει κανείς κάτι περί αυτού;Δεν ξέρω τίποτα, απλά του έφτιαξα λίγο την ερώτηση νά είναι λίγο πιο ενδιαφέρουσα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
bigtolis00
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 1.483
- Πόντοι
- 2.390
Πέρασμα απο LEGEND πριν τις γιορτές. Αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον Μάρτιο. Όλο το ρόστερ διαφορετικό. Πολλές λατίνες(πιθανότατα) μέτριας εμφάνισης. Στο λίγο που έκατσα δεν πέρασε καμιά απο το τραπέζι. Λίγο πριν φύγω εμφανίστηκε απο τα ενδότερα ένα πολύ ψηλό και πολύ αδύνατο άτι με μπότες ως το γόνατο. Μοντελέ εμφάνιση. Δεν μπόρεσα να προσδιορίσω εθνικότητα. Δεν έμοιαζε με λατίνα πάντως.
Είχε κόσμο;
στριπακιας13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.171
- Πόντοι
- 1.191
Καθημερινές δεν έχει τίποτα. ΠΣ κάτι μαζεύει.Είχε κόσμο;
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.266
- Πόντοι
- 4.180
Ποια ειναι αυτη, κανε περιγραφηΚαλησπέρα, ξέρουμε αν είναι ακόμα η ξανθιά Ουκρανία milf Βικτώρια στο FBI ? . Έχει κάτι μπουταρες και κολάρα!.Την έχει δοκιμάσει κανείς?
οριστε το ινστα ξανθια μιλφαρα απο ουκρανια κανει πριβε με 100 αλλα μονο μαλακια ουτε πιπα ουτε σεξ ακομα και αν επιμεινεις.Καλες μπουταρες και κολαρα παρα την ηλικια της και αρκετα ψηλη.Ποια ειναι αυτη, κανε περιγραφη
viktoriia_sharlai_psycholog
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 2.068
- Πόντοι
- 456
Ε ναι ρε μαν αφού σου λέει ψυχολόγος είναι η κυρία. Τι πίπα και σεξ. Καμιά πουτάνα είναι?οριστε το ινστα ξανθια μιλφαρα απο ουκρανια κανει πριβε με 100 αλλα μονο μαλακια ουτε πιπα ουτε σεξ ακομα και αν επιμεινεις.Καλες μπουταρες και κολαρα παρα την ηλικια της και αρκετα ψηλη.
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.266
- Πόντοι
- 4.180
Χθες παντως αυτη δεν ηταν. Ομως την εχα δει πρν κανα μηνα.οριστε το ινστα ξανθια μιλφαρα απο ουκρανια κανει πριβε με 100 αλλα μονο μαλακια ουτε πιπα ουτε σεξ ακομα και αν επιμεινεις.Καλες μπουταρες και κολαρα παρα την ηλικια της και αρκετα ψηλη.
στριπακιας13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.171
- Πόντοι
- 1.191
Χθες που ήμουν εκεί δεν πρέπει να ήταν πάντως. Ωραία γυναίκα, θα τη θυμόμουν λογικά.οριστε το ινστα ξανθια μιλφαρα απο ουκρανια κανει πριβε με 100 αλλα μονο μαλακια ουτε πιπα ουτε σεξ ακομα και αν επιμεινεις.Καλες μπουταρες και κολαρα παρα την ηλικια της και αρκετα ψηλη.
τοτε γιατι δουλευει fbi ενω ειναι ψυχολογος?Ε ναι ρε μαν αφού σου λέει ψυχολόγος είναι η κυρία. Τι πίπα και σεξ. Καμιά πουτάνα είναι?![]()
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.266
- Πόντοι
- 4.180
Ως γνωστόν, στα στριπ δουλεύουν μόνο όσες έχουν βγάλει ΕΠΑΛ Σεξολογίας-Πιπολογίας-Πρωκτικούτοτε γιατι δουλευει fbi ενω ειναι ψυχολογος?
Οι γυναίκες που δουλεύουν στα στριπ έχουν γενικά οι περισσότερες πολύ έντονη συναισθηματική διαίσθηση. Μπορεί για παράδειγμα να σου πει: ''Έχεις βλέμμα έξυπνου ανθρώπου, πρέπει να είσαι είτε καλλιτέχνης είτε έμπορος''. Αυτό το έχουν αναπτύξει για να προσπερνάνε τους διάφορους ανώμαλους που κυκλοφορούν στη νύχτα, γιατί μπορεί να είναι και δυνητικά επικίνδυνοι άνθρωποι. Για την αυτοπροστασία τους έχουν τόσο αναπτυγμένη διαίσθηση. Βέβαια δεν το καταλαβαίνω αυτό στα στριπ, γιατί είναι οι πιο προστατευμένες γυναίκες. Αν πάει να της κάνει κάτι κακό κάποιος θα τον μαυρίσουν στο ξύλο οι νταβατζήδες. Να φανταστείτε ότι είχε πάει ένας, δεν θυμάμαι καλά αν ήταν στον Βόλο, και βγήκαν οι εργαζόμενες με την υπεύθυνη έξω και φωνάξανε και την αστυνομία. Άλλους πάλι τέτοιους αν τους προλάβαινε ο νταβατζής με την μηχανή του, τρώγανε δυο-τρεις πενιές εν κινήσει. Τέσπα αυτό φοβούνται και προσπαθούν να ''ψυχολογήσουν'' έναν άντρα μέσα στο στριπ οι κοπέλες, μάλλον από εκεί πήρε την ιδέα. Τώρα στο instagram, πιστεύω ότι αυτή η χορεύτρια το έγραψε μαλλον για να δείξει ότι έχει κάποιο επάγγελμα, μάλλον για κάλυψη δική της ήταν. Τα ξέρω αυτά γιατί είμαι παλιός.τοτε γιατι δουλευει fbi ενω ειναι ψυχολογος?
οκ ευχαριστω πολυ.Οι γυναίκες που δουλεύουν στα στριπ έχουν γενικά οι περισσότερες πολύ έντονη συναισθηματική διαίσθηση. Μπορεί για παράδειγμα να σου πει: ''Έχεις βλέμμα έξυπνου ανθρώπου, πρέπει να είσαι είτε καλλιτέχνης είτε έμπορος''. Αυτό το έχουν αναπτύξει για να προσπερνάνε τους διάφορους ανώμαλους που κυκλοφορούν στη νύχτα, γιατί μπορεί να είναι και δυνητικά επικίνδυνοι άνθρωποι. Για την αυτοπροστασία τους έχουν τόσο αναπτυγμένη διαίσθηση. Βέβαια δεν το καταλαβαίνω αυτό στα στριπ, γιατί είναι οι πιο προστατευμένες γυναίκες. Αν πάει να της κάνει κάτι κακό κάποιος θα τον μαυρίσουν στο ξύλο οι νταβατζήδες. Να φανταστείτε ότι είχε πάει ένας, δεν θυμάμαι καλά αν ήταν στον Βόλο, και βγήκαν οι εργαζόμενες με την υπεύθυνη έξω και φωνάξανε και την αστυνομία. Άλλους πάλι τέτοιους αν τους προλάβαινε ο νταβατζής με την μηχανή του, τρώγανε δυο-τρεις πενιές εν κινήσει. Τέσπα αυτό φοβούνται και προσπαθούν να ''ψυχολογήσουν'' έναν άντρα μέσα στο στριπ οι κοπέλες, μάλλον από εκεί πήρε την ιδέα. Τώρα στο instagram, πιστεύω ότι αυτή η χορεύτρια το έγραψε μαλλον για να δείξει ότι έχει κάποιο επάγγελμα, μάλλον για κάλυψη δική της ήταν. Τα ξέρω αυτά γιατί είμαι παλιός.
Η μπορεί η συγκεκριμένη να το έχει σπουδάσει όντος και να το ασκεί αλλά τα χρήματα να μην της φτάνουν και να συνεχίζει να εργάζεται σε στριπ.Οι γυναίκες που δουλεύουν στα στριπ έχουν γενικά οι περισσότερες πολύ έντονη συναισθηματική διαίσθηση. Μπορεί για παράδειγμα να σου πει: ''Έχεις βλέμμα έξυπνου ανθρώπου, πρέπει να είσαι είτε καλλιτέχνης είτε έμπορος''. Αυτό το έχουν αναπτύξει για να προσπερνάνε τους διάφορους ανώμαλους που κυκλοφορούν στη νύχτα, γιατί μπορεί να είναι και δυνητικά επικίνδυνοι άνθρωποι. Για την αυτοπροστασία τους έχουν τόσο αναπτυγμένη διαίσθηση. Βέβαια δεν το καταλαβαίνω αυτό στα στριπ, γιατί είναι οι πιο προστατευμένες γυναίκες. Αν πάει να της κάνει κάτι κακό κάποιος θα τον μαυρίσουν στο ξύλο οι νταβατζήδες. Να φανταστείτε ότι είχε πάει ένας, δεν θυμάμαι καλά αν ήταν στον Βόλο, και βγήκαν οι εργαζόμενες με την υπεύθυνη έξω και φωνάξανε και την αστυνομία. Άλλους πάλι τέτοιους αν τους προλάβαινε ο νταβατζής με την μηχανή του, τρώγανε δυο-τρεις πενιές εν κινήσει. Τέσπα αυτό φοβούνται και προσπαθούν να ''ψυχολογήσουν'' έναν άντρα μέσα στο στριπ οι κοπέλες, μάλλον από εκεί πήρε την ιδέα. Τώρα στο instagram, πιστεύω ότι αυτή η χορεύτρια το έγραψε μαλλον για να δείξει ότι έχει κάποιο επάγγελμα, μάλλον για κάλυψη δική της ήταν. Τα ξέρω αυτά γιατί είμαι παλιός.
Μπα... Οι ψυχολόγοι γνωρίζουν επακριβώς τον τρόπο σκέψης αυτών των γυναικών, αν διαβάσεις στο ίντερνετ θα δεις το πώς αισθάνονται μίσος για τους πελάτες ή το ότι ο μόνος άντρας προς τον οποίο αισθάνονται να βρίσκονται πιο κοντά είναι ο "δικός" τους και πολλά άλλα. Γυναίκα ψυχολόγος δεν νομίζω ότι θα έκανε ποτέ τέτοια πράγματα στον εαυτό της γιατί η δουλειά της είναι να αναγνωρίζει παθολογικές συμπεριφορές και να προσπαθεί να τις θεραπεύει.Η μπορεί η συγκεκριμένη να το έχει σπουδάσει όντος και να το ασκεί αλλά τα χρήματα να μην της φτάνουν και να συνεχίζει να εργάζεται σε στριπ.
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.655
- Πόντοι
- 8.345
Γενικά δεν χρειάζεται να είσαι ψυχολόγος για να ''διαβάσεις'' κάποιον/α.Οι γυναίκες που δουλεύουν στα στριπ έχουν γενικά οι περισσότερες πολύ έντονη συναισθηματική διαίσθηση. Μπορεί για παράδειγμα να σου πει: ''Έχεις βλέμμα έξυπνου ανθρώπου, πρέπει να είσαι είτε καλλιτέχνης είτε έμπορος''. Αυτό το έχουν αναπτύξει για να προσπερνάνε τους διάφορους ανώμαλους που κυκλοφορούν στη νύχτα, γιατί μπορεί να είναι και δυνητικά επικίνδυνοι άνθρωποι. Για την αυτοπροστασία τους έχουν τόσο αναπτυγμένη διαίσθηση. Βέβαια δεν το καταλαβαίνω αυτό στα στριπ, γιατί είναι οι πιο προστατευμένες γυναίκες. Αν πάει να της κάνει κάτι κακό κάποιος θα τον μαυρίσουν στο ξύλο οι νταβατζήδες. Να φανταστείτε ότι είχε πάει ένας, δεν θυμάμαι καλά αν ήταν στον Βόλο, και βγήκαν οι εργαζόμενες με την υπεύθυνη έξω και φωνάξανε και την αστυνομία. Άλλους πάλι τέτοιους αν τους προλάβαινε ο νταβατζής με την μηχανή του, τρώγανε δυο-τρεις πενιές εν κινήσει. Τέσπα αυτό φοβούνται και προσπαθούν να ''ψυχολογήσουν'' έναν άντρα μέσα στο στριπ οι κοπέλες, μάλλον από εκεί πήρε την ιδέα. Τώρα στο instagram, πιστεύω ότι αυτή η χορεύτρια το έγραψε μαλλον για να δείξει ότι έχει κάποιο επάγγελμα, μάλλον για κάλυψη δική της ήταν. Τα ξέρω αυτά γιατί είμαι παλιός.
Όταν κάποιος βλέπει μόνο αυτό που θέλει να δει, χάνει την ευκαιρία να γνωρίσει την αλήθεια. Οι άνθρωποι δεν χωράνε σε απλές ετικέτες.Ε ναι ρε μαν αφού σου λέει ψυχολόγος είναι η κυρία. Τι πίπα και σεξ. Καμιά πουτάνα είναι?![]()
Η αλήθεια σπάνια είναι μονόδρομος∙ συνήθως είναι ένας λαβύρινθος.τοτε γιατι δουλευει fbi ενω ειναι ψυχολογος?
Όπως είπε κι ο Φρόυντ, μερικές φορές η μπανάνα είναι απλώς μια μπανάνα — δεν χρειάζεται να της δίνεις άλλη σημασία.Οι γυναίκες που δουλεύουν στα στριπ έχουν γενικά οι περισσότερες πολύ έντονη συναισθηματική διαίσθηση. Μπορεί για παράδειγμα να σου πει: ''Έχεις βλέμμα έξυπνου ανθρώπου, πρέπει να είσαι είτε καλλιτέχνης είτε έμπορος''. Αυτό το έχουν αναπτύξει για να προσπερνάνε τους διάφορους ανώμαλους που κυκλοφορούν στη νύχτα, γιατί μπορεί να είναι και δυνητικά επικίνδυνοι άνθρωποι. Για την αυτοπροστασία τους έχουν τόσο αναπτυγμένη διαίσθηση. Βέβαια δεν το καταλαβαίνω αυτό στα στριπ, γιατί είναι οι πιο προστατευμένες γυναίκες. Αν πάει να της κάνει κάτι κακό κάποιος θα τον μαυρίσουν στο ξύλο οι νταβατζήδες. Να φανταστείτε ότι είχε πάει ένας, δεν θυμάμαι καλά αν ήταν στον Βόλο, και βγήκαν οι εργαζόμενες με την υπεύθυνη έξω και φωνάξανε και την αστυνομία. Άλλους πάλι τέτοιους αν τους προλάβαινε ο νταβατζής με την μηχανή του, τρώγανε δυο-τρεις πενιές εν κινήσει. Τέσπα αυτό φοβούνται και προσπαθούν να ''ψυχολογήσουν'' έναν άντρα μέσα στο στριπ οι κοπέλες, μάλλον από εκεί πήρε την ιδέα. Τώρα στο instagram, πιστεύω ότι αυτή η χορεύτρια το έγραψε μαλλον για να δείξει ότι έχει κάποιο επάγγελμα, μάλλον για κάλυψη δική της ήταν. Τα ξέρω αυτά γιατί είμαι παλιός.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 11K