Μπα φίλε, οι φίλοι μου πλέον είναι όλοι παντρεμένοι και πολύ φτωχοί, και δεν ξέρω ειλικρινά τι θα το κάνω ένα μπουκάλι μόνος μου, μου βγάζει μια πίκρα η κατάσταση γενικά. Άσε που έχω δει shows με το τσουβάλι 20 χρόνια πια και ούτε αυτό με συγκινεί ιδιαίτερα. Αλλά να ξέρεις ότι κόβουν την κατάσταση από την αρχή γενικά και κοιτάζουν να στα πάρουν το γρηγορότερο δυνατό. Καλύτερα είναι τα πιο μικρά στριπτιζάδικα, έχουν ένα πιο προσωπικό ύφος, σε μαθαίνουνε κιόλας, σου λένε κι ένα ευχαριστώ πριν φύγεις, για τους χαρακτήρες του είδους μου είναι πιο ταιριασ
Μπα φίλε, οι φίλοι μου πλέον είναι όλοι παντρεμένοι και πολύ φτωχοί, και δεν ξέρω ειλικρινά τι θα το κάνω ένα μπουκάλι μόνος μου, μου βγάζει μια πίκρα η κατάσταση γενικά. Άσε που έχω δει shows με το τσουβάλι 20 χρόνια πια και ούτε αυτό με συγκινεί ιδιαίτερα. Αλλά να ξέρεις ότι κόβουν την κατάσταση από την αρχή γενικά και κοιτάζουν να στα πάρουν το γρηγορότερο δυνατό. Καλύτερα είναι τα πιο μικρά στριπτιζάδικα, έχουν ένα πιο προσωπικό ύφος, σε μαθαίνουνε κιόλας, σου λένε κι ένα ευχαριστώ πριν φύγεις, για τους χαρακτήρες του είδους μου είναι πιο ταιριαστά νομίζω.
Πες μας κανένα μικρό να παμεν και εμείς εγώ ίσια έχω ψάξει δεν βρησκο καπιον με την νοτροπια που λες μικρό και να λέει ευχαριστω