Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
ηλιθιοβλαμμενε στο ειπα αλλα προφανως δεν το'πιασες, γιατι εχεις κουραδες μεσα στην κεφαλα σου.
οταν σιγουρευτω 100% (αν δε σε εχουν βρει πρωτα οι αναλογοι) θα το πω μην ανησυχεις... μην τα ξαναλεμε.
μεχρι τοτε υπομονη απλα και κανε γαργαρα.
και σα λορδος της μαλακιας που εισαι, το παραδεχομαι... εισαι ασυγκριτος.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]Πηγαίνετε αλλού να ξεκατινιαστείτε.[/color]
[/quote][QUOTE="papaphilips, post: 9564656, member: 184870"]
κλωναρακο τι λεει???
μετα το warned κρυφτηκες στη φωλιτσα σου και τωρα ξεπορτησες παλι ???
τυχαιο οτι τοτε που ελεγα για το αλλο κλωναρακι σου, ειδα οτι το κανανε Ban γιατι πουλουσες κουραδομαγκιτσα σε αλλο thread ????
[/quote]
Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την πάσα!! Είχες πει ότι δεν θα ξαναμιλήσεις για κλώνους μέχρι να βεβαιωθείς... Ακόμα δεν έχεις πει ποιος κλώνος είμαι και ακόμα εκτίθεσαι!! Άλλα λες, άλλα γράφεις και απορώ αν σκέφτεσαι στα ενδιάμεσα... όταν γράφεις!!
Δεύτερον δεν κρύφτηκα βαρέθηκα, ολόκληρο θέμα άνοιξα για την πάρτη μας, να ξεκατινιαζόμασταν με την ησυχία μας... και μου το κατέβασαν, οπότε τι να ασχολούμαι;;
Τρίτον κουράστηκα να διαβάζω παρείσακτους, παράσιτα που γράφουν για να γράψουν, (τουλάχιστον εσύ έχεις μια άποψη, σωστή, λάθος, δεν έχει σημασία... τρως κολλήματα, ούτε αυτό μας νοιάζει...) τον ενοχλεί τον άλλον αν στο σαλόνι τηρούνται τα μέτρα προστασίας, το ότι θα γαμήσει μέσα στο δωμάτιο μια που έχει πάρει τόσους και άλλους τόσους δεν τον επηρεάζει. Με ενοχλεί για να κάνουν εντύπωση βλέπε το 130 του μπουρδελοκόριστου... €50 μισάωρο €80 η ώρα!! Βουίζει 3 εβδομάδες η σελίδα της και ο άλλος ο προφήτης, επικινδυνολόγος έρχεται να πει την αμπελοφιλοσοφία του...
Αυτές είναι καταστάσεις που με μπουχτήσανε κομματάκι και είχα πολύ μικρή συμμετοχή!! Αν σε κάλυψα, επειδή ρώτησες που κρύφτηκα... Όσο για τους κλώνους που βλέπεις δεν ξεκινάς να κανεις παρέα στην βιτριολού;; γιατί και εκείνη φαντάσματα έβλεπε!!