magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.096
- Πόντοι
- 216
..με το συμπάθειο,μα το άβαταρ σου,σου πάει γάντι..και που'σαι ..η διαφορά του άντρα απ'τον ''γένος αρσενικόν'',ξέρεις ποιά είναι?Συνοπτικά μετά από τρεις μέρες λειτουργίας και για να υπάρχει αντιπροσωπευτικο δείγμα κάνοντας ο ίδιος ας πούμε έρευνα αλλά και μιλώντας με άλλους μπουρδελιαρηδες φίλους όσον αφορά τα νέα μέτρα και της συνθήκες υγιεινής στους οίκους που επισκέφθηκα παρατήρησα τα έξεις,όλοι οι οίκοι στο σαλόνι στο τραπεζάκι είχαν μπουκάλι με αλκοολούχο αντισηπτικό τζελ και ορισμένοι και υγρά μαντηλάκια, παρόλα αυτά δεν είδα κανέναν από τους πελάτες που περίμεναν να χρησιμοποιεί κάτι από αυτά,στο σαλόνι σε μερικούς οίκους από κόσμο γινότανε χαμός κανένα μέτρο ασφαλείας αποστάσεως ο ένας διπλά στον άλλον και καμία παρατήρηση από την κυρία που ήταν υπεύθυνη αν ήμαστε πολλοί η λίγοι, και μερικοί περίμεναν όρθιοι,κάποιες τσατσάδες-τσάτσοι φόραγαν μάσκες και κάποιοι όχι,οι κοπέλες τα ίδια κάποιες με μάσκα κάποιες όχι, περνώντας στο δωμάτιο κανείς δεν ενδιαφέρθηκε αν έβαλα στα χέρια μου αντισηπτικό ούτε είδα και την κοπέλα να βάζει μπαίνοντας στο δωμάτιο, εκτός αν έβαλε στο ενδιάμεσο πριν έρθει σε έμενα,τα σεντόνια δεν ήταν μιας χρήσεως και ούτε αλλάχτηκαν, όταν έφυγε ο συνάδελφος από το δωμάτιο που ήταν μέσα για να μπω εγώ απλά η τσάτσα με το γνωστό ψάθινο σκουπακι σκούπιζε τα σεντόνια,επίσης δεν έγινε κανένας εξαερισμός του χώρου ούτε ανοίχτηκε κάποιο παράθυρο, μέσα στο δωμάτιο δεν βρήκα αντισηπτικό παρά μόνο υγρά μαντηλάκια μάλλον μωρομαντηλα, το πρόγραμμα και οι κινήσεις από της κοπέλες το ίδιο και πριν τον ιό σαν να μην πέρασε μια μέρα.Γενικά η κατάσταση τουλάχιστον στα θέματα υγιεινής δεν μου άρεσαν καθόλου μην απορείτε λοιπών που πλάκωσαν τα κανάλια στη φυλής και οι οίκοι αμέσως φρόντισαν να κλείσουν!!
ο πρώτος γαμάει..ο δεύτερος κάνει sex..