mela33
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2016
- Κριτικές
- 15
- Like
- 2.348
- Πόντοι
- 491
Ρε @.Dod0s, εσύ τι είσαι; Για να καταλάβω, τι μας λες για Ιταλία και τα ρχίδια μου κουνιούνται; Εγώ σου λέω στη Αφρική ημερησίως πεθαίνουν χιλιάδες κόσμος από ελονοσία, από χίλιες δυο ασθένειες και το 90% του πληθυσμού εκεί ζει σε καλύβες. Τι πρέπει να κάνουμε γι αυτό; Να μπούμε σε μια γούβα και να περιμένουμε;
Εδώ στην Ελλάδα μας ενδιαφέρει τι γίνεται. Όταν επίσημα το κράτος έχει κλείσει τα πάντα, χιλιάδες κόσμος θα ψοφήσει στην πείνα από την ανεργία, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και μας λέει ο υπουργός υγείας για 13 άτομα στα 10.000.000 που θα ψοφήσουν στη πείνα αν δεν δουλέψουν και εσύ όλο αυτό το υποστηρίζεις με πάθος, διότι προφανώς έχεις τον κώλο σου καλυμμένο. Δεν μπορεί παρά να έχεις συμφέρων από αυτό και μας το παίζεις συναγωνιστής. Δεν γίνεται να είσαι τόσο ηλίθιος, είναι ανθρωπίνως αδύνατον.
Kolonoskope εχεις γονεις; εχεις συγγενείς σε μεγάλη ηλικία; εχεις γυρω σου ανθρωπους που ανηκουν στις ευπαθεις ομάδες; μηπως λες να υπαρχουν γυρω σου ανθρωποι που μπορει να ειναι σε ευπαθη ομαδα και δεν το γνωρίζουν;
Μπορεις να φανταστεις σε τι κυνδινο μπορουν να μπουν αυτοι οι ανθρωποι επειδή εσυ σκεφτεσαι με βαση την ηλικία σου την αδεια σου τσέπη και κυρίως με την προσωπικη σου ευχαριστιση;
Ασε τις συνομοσιολογίες διαβασε δυο αρθρα για παλαιοτερες πανδημίες, ανοιξε μια εφημερίδα και διαβασε τι βιωνουν οι Ιταλοι τώρα. Ξερεις η Ιταλία ειναι διπλα μας και δίπλα σου.
Καταννοω οτι εχουμε εκπαιδευτεί να βλέπουμε ο,τι πραγματικο υπαρχει γυρω μας εικονικά σαν να είμαστε θεατες στο σινεμα.
Αυτό κανεις και εσυ φιλε kolonoskope νομιζεις οτι αυτο που συμβαινει δεν σε αφορα.
Ομως ένα είναι σίγουρο πως αν αφεθουν τα πραγματα στην τυχη τους οπως και ζητας οι επιπτωσεις θα σκασουν σαν τριαξονξκο και στα δικά σου νεανικα μουτρα και τότε γεματος πληγες και πόνο θα βλεπεις περιτρανα ποσο πολυ συνέβαλες στο σκοταδι που απλωθηκε γυρω σου.
Ολά αυτα βεβαια δεν θα γίνουν, το ευχομαι και το ελπίζω, διοτι η συντριπτικη πλειοψηφία το βλέπει διαφορετικα απο εσενα καλε μου φιλε και συνοδοιπόρε.
Απευθύνομαι σε εσένα kolonoskope διότι πιστευω οτι περίσσευει το καλό μεσα σου. Αξιοποιησετο, κατσε διαβασε χρησιμοποίησε το εμεις περα απο το εγω. Είσαι εξυπνος και περισσευει το καλό μεσα σου ειμαι σίγουρος.
Υ.Γ. Όταν περασει όλο αυτο θα "ξανασυναντηθουμε" στην Μεταξένια γειτονιά και στους άλλους δρόμους της αμαρτίας οι υπεροχες μονάκριβες κοπελες θα μας προσμένουν να μας προσφερουν απλόχερα την ζεστη αγκαλιά τους.
Πάντα έτσι γίνόταν απο τα αρχαια χρόνια καλέ μου φίλε.