Βόλτα σε μερικά στη δεύτερη βάρδια (λίγο πριν την τρίτη) και στην τρίτη. Ό,τι θυμάμαι με θεμα τις παρουσιες:
Φυλής 109Β Νέλλη, μαύρο μαλλί πιτσιρίκα πετίτ σκίνι και Καρίνα, μελαχρινή μιλφ, βγήκε από δωμάτιο με όρεξη στο σαλόνι.
109 Α Χριστίνα, κοντούλα, κοκκινωπό μαλλί καρέ, γλυκιά παρουσία και Άννα, ψηλή ξανθιά, δεν με άφηνε να βγω από τον οίκο για πολλή ώρα με χαμόγελο, μου έλεγε κάτι στη γλώσσα της (Ρωσία). Ίσως με έβριζε
105 Μία ξανθιά παρουσία, ψηλή. Όχι κάτι ιδιαίτερο. Μπαίνω μέσα, η τσατσά στην εσωτερική πόρτα με κοιτούσε μία ώρα, δεν ξέρω τι ήθελε… Με ρώτησε πόσων χρόνων είμαι… Όταν της απάντησα άρχισε να γελάει με την ψυχή της τρώγοντας μανταρίνια.
81 Νέλλυ, 30άρα που δείχνει πιτσιρίκα, γλυκά χαρακτηριστικά και πιασίματα
71 Α Μαίρη, μελαχρινή πιτσιρίκα με ωραίο σώμα. (Όλοι λένε τα καλύτερα, προσωπικά δεν μου άρεσε)
71 Β Αυτοπαρουσιάστηκε η Στέλλα. Σώμα για τα περίπου 45 της χρόνια καλό. Επικοινωνιακή, ομιλητική, με γυαλιά. Πολύ ευγενική επίσης. Την έχουν χαρακτηρίσει ότι έχει παρουσιαστικό «θείτσας».
Φωκαίας 7 Μία νέα (δεν ειπώθηκε όνομα, αδιάφορη κατ’εμέ) στον ένα χώρο, και σε έναν άλλο η Ειρήνη. Νέα, από ό,τι θυμάμαι μαύρο μαλλί, αρκετά αδύνατη και χωρίς θα έλεγα ιδιαίτερο στήθος.
9 κάτω κάτω: Άννα. Πιτσιρίκα, παρουσία για την οποία είχα ρωτήσει με τα χαρακτηριστικά μάτια. Καστανή, στητό βυζάκι, δεν θυμάμαι κάτι άλλο άξιο αναφοράς.
17 Α Μελαχρινή, πολύ ωραίο σώμα, με πρωκτικό είπε η τσατσά κι από τις περιγραφές πρέπει να είναι η Κατερίνα.
17 Β Δεν θυμάμαι όνομα. Μία νταρντάνα, νέα, μαύρο μαλλί, ωραία σε εμφάνιση και η τσατσά εκθείαζε επί τρία λεπτά για τη βαθιά της πίπα
///
Τρίτη βάρδια:
Φιλιππίδου 11 Α Σύλβια, ψηλή μιλφ, άγρια χαρακτηριστικά, γνωστή λόγω περιγραφών
11Β Άννα, λεπτούλα, με ωραίο κορμί, μικρό στητό βυζάκι, πονηρό βλέμμα με πρωκτικό είπε η τσατσά. Με ειρωνεύτηκε η μικρή όταν έφυγα
Φωκαίας 7 Ειρήνη
Γύρισα στο Φυλής 109 μήπως και πετύχαινα τη Χριστίνα, για την οποία δεν υπάρχουν κριτικές. Αλλά μάταια. Ήταν η Λίλη.
Κατά την αναμονή σε ένα από τα τελευταία μπουρδέλα είδα από τον καναπέ την εικόνα της Παναγίας στο βάθος στο κουζινάκι. Αναλογίστηκα βγαίνοντας πάλι στο κρύο ότι ίσως είμαστε καταδικασμένοι σαν τους χριστιανούς στα διηγηματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη: ζώντας με τις αμαρτίες μας.