quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.438
- Πόντοι
- 12.436
Για μένα ναι φίλεείναι πιο ωραία από την Βίκη; Και από την Εβελίνα; Μέσα είναι καλή;
Μέσα δεν την δοκίμασα φίλε.
Για μένα ναι φίλεείναι πιο ωραία από την Βίκη; Και από την Εβελίνα; Μέσα είναι καλή;
Επαιζε στην αλυσιδα πριν φυγει η Ξενια για στουντιο που ηταν το πραγματικα δυνατο χαρτι. Χλιαρη σε επιδοσεις η Βαλερια.Οι οποίες δυστυχώς έχουν διαγραφεί
Ξερει κανεις τι ψάρια πιάνει γιατί είναι όμορφη και δεν φαίνεται τόσο ξεπετα :S
Πάντως η Βίκυ από Βεργας 3 όροφο βρήκε ανταγωνισμό σε θέμα ομορφιάς![]()
Για ποια Ξενια λετε? Σε ποι στουντιο είναι?Επαιζε στην αλυσιδα πριν φυγει η Ξενια για στουντιο που ηταν το πραγματικα δυνατο χαρτι. Χλιαρη σε επιδοσεις η Βαλερια.
Επαιζε στην αλυσιδα πριν φυγει η Ξενια για στουντιο που ηταν το πραγματικα δυνατο χαρτι. Χλιαρη σε επιδοσεις η Βαλερια.
Η Μαίρη ξέρει κανείς πού βρίσκεται?Απο βδομαδα θα παω καρφι για εκεινη. Παντως οι καλες που ειχε εφυγαν. Η Αθηνα εφυγε, η Μαίρη εφυγε. Μονο το αλλο κοριτσι τον ηπιε λιγο αφου χειμωνα καλοκαιρι εκει μεσα ηταν και διπλοβαρδιες πολλες φορες. Λογικα θα παει διακοπες τωρα που ηρθε η καινουργια. Σωστα;
Ξενια ξανθια μοντελε με βυζους. Δε θυμαμαι σε ποιο πηγε. Θυμαμαι οτι μετονομαστηκε σε Νινα.Για ποια Ξενια λετε? Σε ποι στουντιο είναι?
Δεν γνωρίζω αλλά λογικά δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 20 λεπτά.Προφεσορ στο στουντιο 132 γνωριζεις τι διαρκεια εχουν τα προγραμματα;
Καλημέρα. Το Κολωνού 53 είναι ανοιχτό; Ξέρει κάποιος;
Ευχαριστώ πολύ. Αν ξέρεις ποιες είναι τώρα και στο 48 θα σου ήμουν υποχρεωμένοςΑνοικτό.Άντζελα και Τατιάνα.
......προφεσορε μαλλον τα εχεις μπερδεψει....μαλλον....οι βραζιλιανες ειναι στο κωνσταντινουπολεως 130 που τωρα ειναι κλειστο κανενα τριμηνο περιπου......αν ξερει κανενας τι παιζει εκει ας γραψει....ηταν μονιμως εκει η μελισσα απο ιωαννινωνΔεν γνωρίζω αλλά λογικά δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 20 λεπτά.
....ησουν και περαμενεις δυνατος......πρωτα υγεια και ολα τα αλλα με απλη υπομονηΑνοικτό.Άντζελα και Τατιάνα.
Νομίζω ήταν στο Ιωαννίνων 3 ισόγειο σαν Βίκυ.Γεια χαρα αγαπητοί μου κ αγαπητες μου αν υπαρχει η δυνατότητα ήθελα να ρωτήσω κριτικες για την βικτωρια απο Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο αδύνατη ξανθιά καρέ μαλλιά Που συνήθως ειναι με την Τσατσα με την άχρηστη συμπεριφορά που ειναι αληφη απο το πιόμα που μπορούμε να βρούμε αν ήταν σε κάποιο αλλο καταστημα έστω με αυτό η αλλο ονομα..