sexforlife78
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Επίσκεψη στο Ντορινάκι σήμερα. Απίστευτο μωρό και με τρελή διάθεση παρόλο που το Σάββατο κάνει check out από Ελλάδα.
...μην ψαρώνετε ρε...![]()
προς όλους τους πιπινολατρες -Ντορινοφηλους το Ντορινακι μέχρι το Σάββατο θα δουλέψει οποίος προλάβει πρόλαβε μου είπε Κυριακή παίζεται 50/50 και τέρμα :'( την ρώτησα αν ξαναέρθει δεν την είδα ζεστή :S την πήρα χτες για ένα τελευταίο
απο ότι κατάλαβα σταματάει την καριέρα της εδώ για Ελλάδα μου είπε δύσκολη δουλειά εδώ :-( αποχαιρετιστηκαμε
![]()
να δούμε τι θα έρθει απο βδομάδα
![]()
ευτυχώς η πηγή δεν στερεύει ποτέ
![]()
πέρασμα χτες απο Αχαρνών 85 και επιβεβαιώθηκε οτι δούλευε η αθηνα εκεί αλλά έγινε καταγγελία για ανήλικο και τους πήγανε αυτόφωρο μου είπε η τσατσά και η αθηνα δεν ξέρει πότε θα ξανάρθει έχει φοβηθεί αλλά δεν της κάνανε τίποτα την αφήσανε..Μαγκα μ η αθηνα ειναι πλεον αν δεν κανω λαθος στο αχαρνων 85 τα πρωινα την ειδα την κυριακη.Εφυγε απο φωκαιας και πηγε αχαρνων
απο ότι κατάλαβα θα συνεχίσει το επάγγελμα σε άλλη χώρα , όσες φύγανε καμία δεν ξαναγύρισε...μην ψαρώνετε ρε...
...τα λεφτά του μεταξουργείου είναι εύκολα...και τα εύκολα χρήματα ξοδεύονται και εύκολα...
...θα μας ξανάρθει το Ντορινάκι...μόλις αδειάσουν οι τσέπες από το ξεφτυσμένο και sexy τζινάκι της...
κ εγώ έχω την απορία αυτή..Ειδε κανεις αλλος την Κινεζα τυποι;
προφανως και τα παραπλανητικα μηνυματα κλωνων οτι πηγε στο 104 ηταν δολια. βλεπετε πως δουλευουν οι μαφιες. καποιοι αν θυμαστε ειχαν απειλησει τον Ορεστη Κου και τον εβαλαν να γραψει ψευτικες κριτικες. Αυτα για να μην εχετε ψευδαισθησεις. Εμενα μου ειχε στειλει πμ ο ντογκγουιντ και μου ειχε αποκαλυψει διαφορα για ιδιοκτητη αλυσιδας.πέρασμα χτες απο Αχαρνών 85 και επιβεβαιώθηκε οτι δούλευε η αθηνα εκεί αλλά έγινε καταγγελία για ανήλικο και τους πήγανε αυτόφωρο μου είπε η τσατσά και η αθηνα δεν ξέρει πότε θα ξανάρθει έχει φοβηθεί αλλά δεν της κάνανε τίποτα την αφήσανε..
ετσι ειπε ο αξιοπιστος τυπος ramada αλλα κινεζα στη Φυλης και με ονομα Τανια...κ εγώ έχω την απορία αυτή..
αν εννοείς την κινεζα που ειπώθηκε ότι εθεάθη στο πιπίνου 65 με το όνομα τανια,
στο πορνογραφικό μου δεν υπάρχει καμία κινεζα κ μου κίνησε το ενδιαφέρον..
Καλησπεραπέρασμα χτες απο Αχαρνών 85 και επιβεβαιώθηκε οτι δούλευε η αθηνα εκεί αλλά έγινε καταγγελία για ανήλικο και τους πήγανε αυτόφωρο μου είπε η τσατσά και η αθηνα δεν ξέρει πότε θα ξανάρθει έχει φοβηθεί αλλά δεν της κάνανε τίποτα την αφήσανε..
Σήμερα κατά τις 11 το πρωΐ που πέρασα από Αχαρνών 85 ήταν κλειστά.Καλησπερα
εχει περασει κανεις απο εκει σημερα?
ναι ο φιλος ramada το είπε αλλά όχι στη Φυλής στο πιπίνου 65 τσέκαρε σελίδα 7393 στην αρχή.. Χίλια συγνώμη που το λέω έτσι αλλά το θυμάμαι καλά λογω έλλειψης κινεζικής σάρκας που δεν έχω πάρει ποτέ..καταλαβαίνεις είναι ελληπεις το πορνογραφικό..προφανως και τα παραπλανητικα μηνυματα κλωνων οτι πηγε στο 104 ηταν δολια. βλεπετε πως δουλευουν οι μαφιες. καποιοι αν θυμαστε ειχαν απειλησει τον Ορεστη Κου και τον εβαλαν να γραψει ψευτικες κριτικες. Αυτα για να μην εχετε ψευδαισθησεις. Εμενα μου ειχε στειλει πμ ο ντογκγουιντ και μου ειχε αποκαλυψει διαφορα για ιδιοκτητη αλυσιδας.
ετσι ειπε ο αξιοπιστος τυπος ramada αλλα κινεζα στη Φυλης και με ονομα Τανια...
Σήμερα κατά τις 11 το πρωΐ που πέρασα από Αχαρνών 85 ήταν κλειστά.
Ναι Πιπινου 65. Στην περιοχη της Φυλης εννοουσα. Ε ας ρωτησει καποιος, φερατε καμια Κινεζα;ναι ο φιλος ramada το είπε αλλά όχι στη Φυλής στο πιπίνου 65 τσέκαρε σελίδα 7393 στην αρχή.. Χίλια συγνώμη που το λέω έτσι αλλά το θυμάμαι καλά λογω έλλειψης κινεζικής σάρκας που δεν έχω πάρει ποτέ..καταλαβαίνεις είναι ελληπεις το πορνογραφικό..
προφανως και τα παραπλανητικα μηνυματα κλωνων οτι πηγε στο 104 ηταν δολια. βλεπετε πως δουλευουν οι μαφιες. καποιοι αν θυμαστε ειχαν απειλησει τον Ορεστη Κου και τον εβαλαν να γραψει ψευτικες κριτικες. Αυτα για να μην εχετε ψευδαισθησεις. Εμενα μου ειχε στειλει πμ ο ντογκγουιντ και μου ειχε αποκαλυψει διαφορα για ιδιοκτητη αλυσιδας.
ετσι ειπε ο αξιοπιστος τυπος ramada αλλα κινεζα στη Φυλης και με ονομα Τανια...
πέρασμα χτες απο Αχαρνών 85 και επιβεβαιώθηκε οτι δούλευε η αθηνα εκεί αλλά έγινε καταγγελία για ανήλικο και τους πήγανε αυτόφωρο μου είπε η τσατσά και η αθηνα δεν ξέρει πότε θα ξανάρθει έχει φοβηθεί αλλά δεν της κάνανε τίποτα την αφήσανε..