Andrew256
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.444
- Πόντοι
- 1.446
Δεν ξέρω λεπτομέρειες.
#Φήμες λένε για κάτι καινούρια καλά ρωσιδάκια στην πιάτσα.![]()
![]()
Να αμοληθούν τα λαγωνικά

Δεν ξέρω λεπτομέρειες.
#Φήμες λένε για κάτι καινούρια καλά ρωσιδάκια στην πιάτσα.![]()
![]()
ποια συλβια?το μεταξουργειο ειναι ενα χαλι και μισο 95% τσιγγανες,πρεζουδες,γριες,υγειονομικες βομβες
το 5% ειναι κανα δυο 15 ευρα,και κανα 2-3 ελευθερα στοματικα οπως η ανιτα που δεν μπορω να την επισκεφτω ποια εξαιτιας ασχημου καυγα με την υπηρεσια της,και η τζοαννα
και η γνωστη συλβια απο φυλης που ηρθε μεταξουργειο πλεον στην περδικας
καλα η συλβια ηταν ψιλοβιαστικη απο την φυλης,φυσικο ηταν να μην εχει δουλεια
εκει παντως ειναι τοπο μοντελ και ποιο ομορφη απο ολες εκει για ολες της βαρδιες
και μια αλλη ειναι στο κολωνου 15 στο γκαραζ μια μελαχρινουλα 15αρι ευρω,η οποια πολυ πιθανον να εχει εργαστει σε στουντιο
αυτα
στην φυλης εχει περισσοτερες επιλογες,αλλα 20ρικο δν μπορουμε ρε παιδια να σκαμε συνεχεια
Πρεπει να εννοει αυτη που ηταν Φυλης 74 υπογειοποια συλβια?
Τι ωρα την πετυχες???Χθες ανέβηκα για κατι δουλειές αθηνα και πηγα απο πιπινου 118 για την Ειρήνη.
Πολυ καλο το μικρο ωραια ακα πιπα μπολικο σαλιο και αγριο ξεσκισμα (μιας και ειχα ριξει τις προηγούμενες μέρες) δεν τελείωναν με τιποτα....
Το έλιωσα το μικρο χωρις παραπονο...
Για τελείωμα πιπα παλι με την προϋπόθεση να μην τελιωσω στο στομα...(αφησα λιγα στο στοματακι τις και καλα δεν προλαβα... Χωρίς να παραπονεθει...)
Δουλεύει κανονικά.Συναγωνιστές, ξέρει κανείς αν η skinny milf Μαρίνα, με το πιο ξεχαρβαλωμένο κωλοτρυπίδι του νομού Αττικής και περιχώρων![]()
, συνεχίζει να δουλεύει τα πρωινά στο Ιάσωνος-1 ?? Έχω πολύ καιρό να την τιμήσω, και είμαι περίεργος να δω αν η πίσω τρύπα της έχει ανοίξει κι άλλο
![]()
![]()
![]()
την τίμησα πριν λίγες ημέρες... Της έδωσα 20 και καλά για διπλό.... λίγο μουνι και λίγο κωλο και μετά παιχνίδια....4 δάχτυλα μπήκαν με άνεση στον πάτο της... Άνετα έμπαινε και όλη η παλάμη.... Με ξελάφρωσε με πιπα (είναι στανταρακι)Συναγωνιστές, ξέρει κανείς αν η skinny milf Μαρίνα, με το πιο ξεχαρβαλωμένο κωλοτρυπίδι του νομού Αττικής και περιχώρων![]()
, συνεχίζει να δουλεύει τα πρωινά στο Ιάσωνος-1 ?? Έχω πολύ καιρό να την τιμήσω, και είμαι περίεργος να δω αν η πίσω τρύπα της έχει ανοίξει κι άλλο
![]()
![]()
![]()
Τι ωρα την πετυχες???