Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (12 μέλη και 114 επισκέπτες)

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Μηνύματα
139
Κριτικές
11
Like
226
Πόντοι
31
Μάιος.
Ο μήνας που καυλώνουν οι γαϊδάροι.
Επίσης και οι γαιδούρες... Το μουνί της γαιδούρας προσομοιάζει σε σχήμα και μέγεθος με το γυναικείο, με ωραία σφριγηλά ,ροδοκόκκινα και υγρά χείλη, τα οποία όταν έχει οίστρο διογκώνονται και ανοίγουν μόνα τους...
 

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Μηνύματα
1.154
Κριτικές
12
Like
6.278
Πόντοι
2.046
Ιωαννίνων 5
Ίρις, ημεδαπή, μιλφ, λεπτή, καλοδιατηρημένη.
Τηνεγάμησα την Ίριδα.
Η ηλικία της είναι 40φεύγα.
Δεν αποκλείω την περίπτωση η Ίρις να είναι νεοπαγής πόρνη-κομήτης.
Προκειται για τη μεγαλοκοπελα που ειχε δουλεψει στη γνωστη γερμανικη αλυσιδα των στουντιο, δηλαδή Τριγγετα 3, Συγγρου 144, Ισμήνης 2, Κατεχακη 8(που δεν ανηκει πλεον). Επισης ειχε περασει και από τα Κωνσταντινουπόλεως 94, Βριλησσου 42, Sensuality/Βουλιαγμένης 144(για πολύ λιγο), και τελευταίος σταθμος της το Κηφισού 60, πριν καταληξει στο τωρινο Ιωαννινων 5.  :hi:
 

howbawdat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Μηνύματα
223
Κριτικές
15
Like
670
Πόντοι
291
:fuck1:
Χθες το πρωί πήγα σε 3 μπουρδέλα και στα 2 από αυτά είχε Ελλεεινίδες.
Η νεοελληνική κοινωνία επιστρέφει στην περίοδο 1980 - 1990.

Δυστυχώς ΔΕΝ ισχύει. Το ποσοστό Ελληνίδων (κανονικών και οχι απο τα Τίρανα... καμία μομφή για τους Βορειοηπειρώτες αδερφούς μιλαω για τη ταση να "βαφτίζουν" Ελληνίδες τις κοπέλες οι τσατσαδες) είναι πολύ μικρό στα μπουρδέλα.
Αν αναλογιστεί κάποιος οτι δεν έχει σχεδόν καμία νομική επίπτωση γιαμια Ελληνίδα να πιαστεί να δουλεύει σε μπουρδέλο (αυτο συμβαίνει στη πράξη μη κοιτας το νομο) αναρωτιέμαι γιατί τόσες λίγες Ελληνίδες δουλεύουνε στα μπουρδέλα με τοσο μεγαλη ανεργία στις ηλικίες μεχρι τα 40 που στις γυναίκες ειναι κοντά 60% (!!!!)
 

blooddead

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.011
Κριτικές
18
Like
107
Πόντοι
26
:fuck1:
Δυστυχώς ΔΕΝ ισχύει. Το ποσοστό Ελληνίδων (κανονικών και οχι απο τα Τίρανα... καμία μομφή για τους Βορειοηπειρώτες αδερφούς μιλαω για τη ταση να "βαφτίζουν" Ελληνίδες τις κοπέλες οι τσατσαδες) είναι πολύ μικρό στα μπουρδέλα.
Αν αναλογιστεί κάποιος οτι δεν έχει σχεδόν καμία νομική επίπτωση γιαμια Ελληνίδα να πιαστεί να δουλεύει σε μπουρδέλο (αυτο συμβαίνει στη πράξη μη κοιτας το νομο) αναρωτιέμαι γιατί τόσες λίγες Ελληνίδες δουλεύουνε στα μπουρδέλα με τοσο μεγαλη ανεργία στις ηλικίες μεχρι τα 40 που στις γυναίκες ειναι κοντά 60% (!!!!)

Γιατι κανουν κανουν βιζιτες σιγα μην πανε να της γαμαει ο καθε πακιστανος ενω μπορουν να βγαλουν πολλα παραπανω με λιγα ραντεβου την μερα σε καλα ξενοδοχεια κλπ..
 

dCorso

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
8.034
Κριτικές
33
Like
7.094
Πόντοι
3.496
Α' βαρδια/Ιασ.46Β ρωσ.Αλισια μιλφ' το γλυκο παγκ, μαζι με μια αδυνατη ελληνιδα μ.ο - Σε ακαπελα..
Εγινε επαναληπτικη συνεδρια με την α',με μετριες εντυπωσεις..ειχε φρεσκια αναπνοη,με αρωμα κρεμμυδιλας :S
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα,
Βόλτα στην πρωινή βάρδια, σε λίγα σπιτάκια στοχευμένα. Η ατμόσφαιρα επιβαρυμένη με την Αφρικανική σκόνη, η ζέστη αρκετή για Μάιο μήνα.
Ξεκίνημα από το Φυλής 74 όπου στο υπόγειο δεξιά ήταν η Ελένη,κοπέλα κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,λευκό δέρμα και ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο σώμα της και κώλο. Στο υπόγειο αριστερά καινούρια μιλφ Αλβανέζα με όνομα Άννα, κανονικών κιλών με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,λευκό δέρμα,τραχύ πρόσωπο,μαλλιά μακριά καστανόξανθα.Ελληνικά μιλάει μέτρια πολλές λέξεις δεν τις καταλαβαίνει ακόμα.Η υπηρεσία ανακοίνωσε φουλ πρόγραμμα. Κώλο και γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι στο στόμα. Την δοκίμασα την κοπέλα και έμεινα ικανοποιημένος.Ήταν δυνατή μέσα αν και τελειωτικό δεν έκανε.Θα ανεβάσω λεπτομέρειες εντός ολίγου.
Λιοσίων 91 που το πέτυχα ανοιχτό μετά από καιρό, μπήκα και μέσα στο σαλόνι επικρατούσε σκοτάδι. Ξαφνικά ξεπρόβαλε η ώριμη ημεδαπή Ειρήνη απο το Τροφωνίου 11 στον όροφο.Για αυτό και το σκοτάδι. Κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μαλλιά καστανοκόκκινα στο ύψος των ώμων της.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Τροφωνίου 11 στο ισόγειο καινούρια κοπέλα,αθίγγανη, η Αλεξάνδρα, ελαφρώς γεματούλα,με μελαμψό δέρμα,μαλλιά καστανομελί στο ύψος των ώμων της.Σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο. Δεν μου έκανε κλικ και αποχώρησα.Τα άλλα τρία μπουρδέλα στην σειρά όλα κλειστά.
Στο Εξηκίου 18Γ ήταν η Άννα,κοπέλα,ελαφρως γεματούλα,με μαύρο ολόσωμο,μαλλιά καστανόμαυρα κοντά.Κανονικό πρόγραμμα.Ο όροφος κλειστός.
Στο Μεταξουργείο τώρα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο μόνη της η μιλφ Ρωξάνη.Ελαφρώς γεμάτη,με μαλλιά ξανθά πιασμένα αλογοουρά σε ελεύθερο στοματικό. Στον όροφο είχαμε σε ντουέτο την Βικτώρια, υπέρβαρη,με ξανθά μαλλιά και φουλ πρόγραμμα και μαζί της ήταν μία καινούρια πιτσιρίκα η Τζένη.Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Η Τζένη είναι ελαφρώς γεμάτη, με μαλλιά καστανόξανθα προς το καρέ,η μύτη της είναι πλακουτσωτή.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 στην αριστερή είσοδο ήταν μία κοπέλα γεματούλα,με γυαλιά οράσεως και καστανόξανθα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Αδιάφορη.Φορούσε ολόσωμο.Φουλ πρόγραμμα είπαν. Η Ντίνα η "Σπανιόλα" θα είναι εκεί στην απογευματινή βάρδια.Όποιος συναγωνιστής την δοκιμάσει να μας πει την άποψη του μιας και δεν μπορούσα να περιμένω την αλλαγή βάρδιας να την δοκιμάσω εγώ και να γράψω.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 στην δεξιά είσοδο στο μαγαζί στο βάθος αριστερά,κοπέλα ήταν η Ελένη νομίζω την είπαν.Γεματούλα με μαύρα μαλλιά κοντά.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο ισόγειο, δύο μιλφ η πρώτη κλασσικα η Αλίσια Ρωσόφωνη γνωστή απο τα Κολωνού 48 και Κολωνού 27 όροφος.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα. Η δεύτερη ήταν η μιλφ Έλλη που είχα δει εχθές στο Ιάσωνος 43.Δηλώνει Ελληνίδα και μιλάει πολύ καλά Ελληνικά μάλλον όμως είναι απο Αλβανία.Λεπτή,με μαλλιά ξανθά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,πρόσωπο τραχύ.Ανακοινώνει φουλ πρόγραμμα εννοώντας ότι δίνει κώλο και κάνει και γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό στο σώμα όμως όχι στο πρόσωπο ή στο στόμα όπως η ίδια διευκρινίζει.Στην τρίτη βάρδια εργάζεται στο Ιάσωνος 43. Την δοκίμασα.Σε γενικές γραμμές είναι καλή μέσα στο δωμάτιο,δεν κλέβει,κάνει όμως κάποιες νύξεις περί χρόνου.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ήταν καινούρια κοπέλα.Μιλάει σχετικά καλά Ελληνικά,είναι γεματούλα και αυτή,με μαύρο ολόσωμο και μαύρα μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Το πρόγραμμα της είναι κανονικό.
Στο Ακομινάτου 2 στο ισόγειο η κοπέλα που είδα και εχθές.Μιλφ,γεμάτη,ψηλή με ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω.Στην ώμοπλάτη μπροστά έχει τατού ένα πρόσωπο.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος. Πιθανολογώ ότι πρόκειται για τρανσέξουαλ οπότε όσοι έχετε θέμα ελέγξτε προσεκτικά πριν μπείτε.
Στο Ακομινάτου 39 ήταν δύο κοπέλες όχι καινούριες για μένα δυστυχώς. Η πρώτη ήταν η Βαλέρια,κανονικών κιλών με μαλλιά καστανόξανθα προς το καρε. Σε κανονικό πρόγραμμα. Η  δεύτερη ήταν η Νίκη την οποία και έχω δοκιμάσει στο Ακομινάτου 2  με μέτριες εντυπώσεις.Κοντή,λεπτή με λίγα πιασιματάκια στην περιφέρεια κυρίως με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Αυτή κάνει και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Κολωνού 23 στον ημιόροφο η καινούρια κοπέλα με όνομα Νικόλ που αναφέρθηκε στην ενημέρωση και σε κριτική συναγωνιστή προσφάτως.Πιτσιρίκα,ψηλή,λεπτή,με μαλλιά καστανοκόκκινα με όγκο στο ύψος των ώμων της.Δεν μου φάνηκε αθίγγανη. Η κοπέλα κάνει απλό πρόγραμμα.Το 69 δεν συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της αλλιώς θα περνούσα. Νόστιμη κοπέλα εμφανισιακά.
Στο Κολωνού 11 στον όροφο ήταν δύο κοπέλες.Η πρώτη ήταν γεματούλα, με μαλλιά καστανόξανθα σγουρά στο ύψος των ώμων της,αθίγγανη με δέρμα μελαμψό και μαύρο ολόσωμο.Αυτή έκανε γυμνό τσιμπούκι.Η δεύτερη ήταν μία πιτσιρίκα συμπαθητικής εμφανίσεως,με λευκό δερματάκι,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και φαρδιά περιφέρεια,ξανθά μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά.Αυτή έκανε απλό.
Στο Κολωνού 48 σε ντουέτο η μιλφ Άντζελα στο δωμάτιο, δεν την είδα και δεν ξέρω αν ήταν η πιο ώριμη που λείπει ή αυτή που εργάζεται τώρα τελευταία.Και η άλλη ήταν η μιλφ Μόνικα,πληθωρική μιλφ,με κόκκινα σγουρά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και βυζάρες.Σε ελεύθερο στοματικό. Η Μόνικα έχει εργαστεί σαν υπηρεσία στο Φυλής 109β και ως κοπέλα στο Ιάσωνος 46.
Στο Κολωνού 27 στο υπόγειο ήταν η Άννα η γνωστή Ρουμάνα γυρολόγος που έχει εργαστεί στα Μεγάλου Αλεξάνδρου 28,Αλκιβιάδου 16Β,Φυλής 65 ισόγειο,Φυλής 61 υπόγειο,Κολωνού 32 υπόγειο,Κολωνού 32 ισόγειο και πάλι υπόγειο και τελευταία πριν την εξαφάνιση της στο Διδυμου 27.Σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Δεν έμεινα να την δω γιατί ήταν στο δωμάτιο.Ρώτησα όμως την υπηρεσία σχετικά και μου επιβεβαίωσε ότι ήταν αυτή.
Στο Κολωνού 27 στο ισόγειο ήταν και πάλι η Μιρέλα που εχθές ήταν απογευματινή μέχρι της 23.00. Ρουμάνα,ψηλή,κανονικών κιλών με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα πάνω.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο η Λύδια,μιλφ,ψηλή,με πιασιματάκια και κοντά μαύρα μαλλιά.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Κολωνού 32 στο υπόγειο κοπέλα ήταν μία Μπέλλα στο δωμάτιο την οποία και δεν έμεινα να δω.
Στο Λεωνίδου 6 κλασσικά η Ιονέλα.Δεν την περιγράφω την ξέρετε σίγουρα μιας και χρόνια τώρα την ίδια βλέπω όποτε ανεβαίνω στο μαγαζί.
Τέλος η τρίτη συνεύρεση ήταν με την ώριμη Ρωσόφωνη Ελένη απο Λευκορωσία.Σταθερή αξία στο Χρηματιστήριο του Αγοραίου Έρωτα. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Ψηλή,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος των ώμων της,ανοιχτούς οφθαλμούς.Στα νιάτα της θα πρέπει να ήταν μία πολύ όμορφη γυναίκα μιας και τώρα δεν περνάει απαρατήρητη.
Αυτά για αυτήν την εβδομάδα!
Καλό Σαββατοκύριακο!
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.406
Πόντοι
3.636
υναγωνηστες θελω τα φωτα σας σημερα μεσημερη ωρα 2 ειδα στο φυλης 84 πανο μια μαριαννα ξανθια μοντελε κορμι αβυζη ,μου γελαγε εντονα και δεν μου φανηκε για φολα..αλλα δεν περασα...ας πει καποιος αν ειναι καλη ευχαρηστο
 

dCorso

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
8.034
Κριτικές
33
Like
7.094
Πόντοι
3.496
:fuck1:
Αν αναλογιστεί κάποιος οτι δεν έχει σχεδόν καμία νομική επίπτωση γιαμια Ελληνίδα να πιαστεί να δουλεύει σε μπουρδέλο (αυτο συμβαίνει στη πράξη μη κοιτας το νομο) αναρωτιέμαι γιατί τόσες λίγες Ελληνίδες δουλεύουνε στα μπουρδέλα με τοσο μεγαλη ανεργία στις ηλικίες μεχρι τα 40 που στις γυναίκες ειναι κοντά 60% (!!!!)
Οπου να ναι ερχονται κι αυτες σιγα-σιγα στους οικους. Λογω παρατεταμενης κρισης.
Και θα γινει οπως παλια, που υπηρχαν αρκετες ελληνιδες σε ολες τις ηλικιες.
 

dCorso

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
8.034
Κριτικές
33
Like
7.094
Πόντοι
3.496
Γιατι κανουν κανουν βιζιτες σιγα μην πανε να της γαμαει ο καθε πακιστανος ενω μπορουν να βγαλουν πολλα παραπανω με λιγα ραντεβου την μερα σε καλα ξενοδοχεια κλπ..
Ο καθε πακιστανος.. δεν εχει κ΄ μεγαλη διαφορα απο τον καθε αραβα..
που πηγαινουν, κλεινοντας τηλεφωνικα ραντεβου..
 

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.951
Κριτικές
76
Like
9.417
Πόντοι
8.826
Kαλησπέρα,
Βόλτα στην πρωινή βάρδια, σε λίγα σπιτάκια στοχευμένα. Η ατμόσφαιρα επιβαρυμένη με την Αφρικανική σκόνη, η ζέστη αρκετή για Μάιο μήνα.
Ξεκίνημα από το Φυλής 74 όπου στο υπόγειο δεξιά ήταν η Ελένη,κοπέλα κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,λευκό δέρμα και ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο σώμα της και κώλο. Στο υπόγειο αριστερά καινούρια μιλφ Αλβανέζα με όνομα Άννα, κανονικών κιλών με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,λευκό δέρμα,τραχύ πρόσωπο,μαλλιά μακριά καστανόξανθα.Ελληνικά μιλάει μέτρια πολλές λέξεις δεν τις καταλαβαίνει ακόμα.Η υπηρεσία ανακοίνωσε φουλ πρόγραμμα. Κώλο και γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι στο στόμα. Την δοκίμασα την κοπέλα και έμεινα ικανοποιημένος.Ήταν δυνατή μέσα αν και τελειωτικό δεν έκανε.Θα ανεβάσω λεπτομέρειες εντός ολίγου.
Λιοσίων 91 που το πέτυχα ανοιχτό μετά από καιρό, μπήκα και μέσα στο σαλόνι επικρατούσε σκοτάδι. Ξαφνικά ξεπρόβαλε η ώριμη ημεδαπή Ειρήνη απο το Τροφωνίου 11 στον όροφο.Για αυτό και το σκοτάδι. Κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μαλλιά καστανοκόκκινα στο ύψος των ώμων της.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Τροφωνίου 11 στο ισόγειο καινούρια κοπέλα,αθίγγανη, η Αλεξάνδρα, ελαφρώς γεματούλα,με μελαμψό δέρμα,μαλλιά καστανομελί στο ύψος των ώμων της.Σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο. Δεν μου έκανε κλικ και αποχώρησα.Τα άλλα τρία μπουρδέλα στην σειρά όλα κλειστά.
Στο Εξηκίου 18Γ ήταν η Άννα,κοπέλα,ελαφρως γεματούλα,με μαύρο ολόσωμο,μαλλιά καστανόμαυρα κοντά.Κανονικό πρόγραμμα.Ο όροφος κλειστός.
Στο Μεταξουργείο τώρα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο μόνη της η μιλφ Ρωξάνη.Ελαφρώς γεμάτη,με μαλλιά ξανθά πιασμένα αλογοουρά σε ελεύθερο στοματικό. Στον όροφο είχαμε σε ντουέτο την Βικτώρια, υπέρβαρη,με ξανθά μαλλιά και φουλ πρόγραμμα και μαζί της ήταν μία καινούρια πιτσιρίκα η Τζένη.Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Η Τζένη είναι ελαφρώς γεμάτη, με μαλλιά καστανόξανθα προς το καρέ,η μύτη της είναι πλακουτσωτή.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 στην αριστερή είσοδο ήταν μία κοπέλα γεματούλα,με γυαλιά οράσεως και καστανόξανθα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Αδιάφορη.Φορούσε ολόσωμο.Φουλ πρόγραμμα είπαν. Η Ντίνα η "Σπανιόλα" θα είναι εκεί στην απογευματινή βάρδια.Όποιος συναγωνιστής την δοκιμάσει να μας πει την άποψη του μιας και δεν μπορούσα να περιμένω την αλλαγή βάρδιας να την δοκιμάσω εγώ και να γράψω.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 στην δεξιά είσοδο στο μαγαζί στο βάθος αριστερά,κοπέλα ήταν η Ελένη νομίζω την είπαν.Γεματούλα με μαύρα μαλλιά κοντά.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο ισόγειο, δύο μιλφ η πρώτη κλασσικα η Αλίσια Ρωσόφωνη γνωστή απο τα Κολωνού 48 και Κολωνού 27 όροφος.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα. Η δεύτερη ήταν η μιλφ Έλλη που είχα δει εχθές στο Ιάσωνος 43.Δηλώνει Ελληνίδα και μιλάει πολύ καλά Ελληνικά μάλλον όμως είναι απο Αλβανία.Λεπτή,με μαλλιά ξανθά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,πρόσωπο τραχύ.Ανακοινώνει φουλ πρόγραμμα εννοώντας ότι δίνει κώλο και κάνει και γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό στο σώμα όμως όχι στο πρόσωπο ή στο στόμα όπως η ίδια διευκρινίζει.Στην τρίτη βάρδια εργάζεται στο Ιάσωνος 43. Την δοκίμασα.Σε γενικές γραμμές είναι καλή μέσα στο δωμάτιο,δεν κλέβει,κάνει όμως κάποιες νύξεις περί χρόνου.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ήταν καινούρια κοπέλα.Μιλάει σχετικά καλά Ελληνικά,είναι γεματούλα και αυτή,με μαύρο ολόσωμο και μαύρα μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Το πρόγραμμα της είναι κανονικό.
Στο Ακομινάτου 2 στο ισόγειο η κοπέλα που είδα και εχθές.Μιλφ,γεμάτη,ψηλή με ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω.Στην ώμοπλάτη μπροστά έχει τατού ένα πρόσωπο.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος. Πιθανολογώ ότι πρόκειται για τρανσέξουαλ οπότε όσοι έχετε θέμα ελέγξτε προσεκτικά πριν μπείτε.
Στο Ακομινάτου 39 ήταν δύο κοπέλες όχι καινούριες για μένα δυστυχώς. Η πρώτη ήταν η Βαλέρια,κανονικών κιλών με μαλλιά καστανόξανθα προς το καρε. Σε κανονικό πρόγραμμα. Η  δεύτερη ήταν η Νίκη την οποία και έχω δοκιμάσει στο Ακομινάτου 2  με μέτριες εντυπώσεις.Κοντή,λεπτή με λίγα πιασιματάκια στην περιφέρεια κυρίως με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Αυτή κάνει και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Κολωνού 23 στον ημιόροφο η καινούρια κοπέλα με όνομα Νικόλ που αναφέρθηκε στην ενημέρωση και σε κριτική συναγωνιστή προσφάτως.Πιτσιρίκα,ψηλή,λεπτή,με μαλλιά καστανοκόκκινα με όγκο στο ύψος των ώμων της.Δεν μου φάνηκε αθίγγανη. Η κοπέλα κάνει απλό πρόγραμμα.Το 69 δεν συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της αλλιώς θα περνούσα. Νόστιμη κοπέλα εμφανισιακά.
Στο Κολωνού 11 στον όροφο ήταν δύο κοπέλες.Η πρώτη ήταν γεματούλα, με μαλλιά καστανόξανθα σγουρά στο ύψος των ώμων της,αθίγγανη με δέρμα μελαμψό και μαύρο ολόσωμο.Αυτή έκανε γυμνό τσιμπούκι.Η δεύτερη ήταν μία πιτσιρίκα συμπαθητικής εμφανίσεως,με λευκό δερματάκι,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και φαρδιά περιφέρεια,ξανθά μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά.Αυτή έκανε απλό.
Στο Κολωνού 48 σε ντουέτο η μιλφ Άντζελα στο δωμάτιο, δεν την είδα και δεν ξέρω αν ήταν η πιο ώριμη που λείπει ή αυτή που εργάζεται τώρα τελευταία.Και η άλλη ήταν η μιλφ Μόνικα,πληθωρική μιλφ,με κόκκινα σγουρά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και βυζάρες.Σε ελεύθερο στοματικό. Η Μόνικα έχει εργαστεί σαν υπηρεσία στο Φυλής 109β και ως κοπέλα στο Ιάσωνος 46.
Στο Κολωνού 27 στο υπόγειο ήταν η Άννα η γνωστή Ρουμάνα γυρολόγος που έχει εργαστεί στα Μεγάλου Αλεξάνδρου 28,Αλκιβιάδου 16Β,Φυλής 65 ισόγειο,Φυλής 61 υπόγειο,Κολωνού 32 υπόγειο,Κολωνού 32 ισόγειο και πάλι υπόγειο και τελευταία πριν την εξαφάνιση της στο Διδυμου 27.Σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Δεν έμεινα να την δω γιατί ήταν στο δωμάτιο.Ρώτησα όμως την υπηρεσία σχετικά και μου επιβεβαίωσε ότι ήταν αυτή.
Στο Κολωνού 27 στο ισόγειο ήταν και πάλι η Μιρέλα που εχθές ήταν απογευματινή μέχρι της 23.00. Ρουμάνα,ψηλή,κανονικών κιλών με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα πάνω.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο η Λύδια,μιλφ,ψηλή,με πιασιματάκια και κοντά μαύρα μαλλιά.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Κολωνού 32 στο υπόγειο κοπέλα ήταν μία Μπέλλα στο δωμάτιο την οποία και δεν έμεινα να δω.
Στο Λεωνίδου 6 κλασσικά η Ιονέλα.Δεν την περιγράφω την ξέρετε σίγουρα μιας και χρόνια τώρα την ίδια βλέπω όποτε ανεβαίνω στο μαγαζί.
Τέλος η τρίτη συνεύρεση ήταν με την ώριμη Ρωσόφωνη Ελένη απο Λευκορωσία.Σταθερή αξία στο Χρηματιστήριο του Αγοραίου Έρωτα. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Ψηλή,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος των ώμων της,ανοιχτούς οφθαλμούς.Στα νιάτα της θα πρέπει να ήταν μία πολύ όμορφη γυναίκα μιας και τώρα δεν περνάει απαρατήρητη.
Αυτά για αυτήν την εβδομάδα!
Καλό Σαββατοκύριακο!

Άψογος....η περιγραφή σου στο Τροφωνίου 11 για μια Αλεξάνδρα αθίγγανη μελαμψή γεματούλα παρέπεμψε τη σκέψη μου στην Αλεξάνδρα που δολυλεψε πολύ πρόσφατα στο Φωκαίας 7 πρωι με τον τσάτσο βιολάρη..αλλά και αλκιβιάδου 16β απογεύματα...βουλγάρα....πολύ καλή μέσα άψογη...ελπίζω να είναι αυτή...και να επέστρεψε.....
 

dark unlimited

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2014
Μηνύματα
57
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
0
Ο καθε πακιστανος.. δεν εχει κ΄ μεγαλη διαφορα απο τον καθε αραβα..
που πηγαινουν, κλεινοντας τηλεφωνικα ραντεβου..

Οκ ο πακιστανος στο μεταξι απλυτος με το τυρι στα ποδια και την παντοφλα που σιχαινεσαι ακομα και να κοιταξεις ειναι αυτος που θα δωσει 100-200ε+ξενοδοχειο..πες τους το να το μαθουν και οι ιδιοι
 

elmago

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2010
Μηνύματα
54
Κριτικές
8
Like
5
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα! Ξέρει κανείς αν δουλεύει κάπου η Αλεξάνδρα/ Σάντρα από Αλκαμένους 117 και Διδύμου 8Α; Ξανθό σγουρό μαλλί, μικρό στήθος, έντονο κόκκινο κραγιόν, σχετικά κοντή. Είχα ρωτήσει και παλιά αλλά δεν. ευχαριστώ
 

xxxxxxxx

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2009
Μηνύματα
30
Like
5
Πόντοι
0
Προκειται για τη μεγαλοκοπελα που ειχε δουλεψει στη γνωστη γερμανικη αλυσιδα των στουντιο, δηλαδή Τριγγετα 3, Συγγρου 144, Ισμήνης 2, Κατεχακη 8(που δεν ανηκει πλεον). Επισης ειχε περασει και από τα Κωνσταντινουπόλεως 94, Βριλησσου 42, Sensuality/Βουλιαγμένης 144(για πολύ λιγο), και τελευταίος σταθμος της το Κηφισού 60, πριν καταληξει στο τωρινο Ιωαννινων 5.   :hi:
Με τι ονομα δουλευε εκει?υπαρχει καμια φωτο να δουμε?
 

dCorso

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
8.034
Κριτικές
33
Like
7.094
Πόντοι
3.496
Οκ ο πακιστανος στο μεταξι απλυτος με το τυρι στα ποδια και την παντοφλα που σιχαινεσαι ακομα και να κοιταξεις ειναι αυτος που θα δωσει 100-200ε+ξενοδοχειο..πες τους το να το μαθουν και οι ιδιοι
Τα παντα ειναι σχετικα.. Οπως κι οι γκομενες των 100-200 που πηγαιναν +εξτρα χοτελ..
τις εχω δει ενιοτε να σαλοναρουν στη φυλης στο 20αρικο..
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Άψογος....η περιγραφή σου στο Τροφωνίου 11 για μια Αλεξάνδρα αθίγγανη μελαμψή γεματούλα παρέπεμψε τη σκέψη μου στην Αλεξάνδρα που δολυλεψε πολύ πρόσφατα στο Φωκαίας 7 πρωι με τον τσάτσο βιολάρη..αλλά και αλκιβιάδου 16β απογεύματα...βουλγάρα....πολύ καλή μέσα άψογη...ελπίζω να είναι αυτή...και να επέστρεψε.....
Όταν την είδα η κοπέλα μου φάνηκε γνωστή και δεν μπορούσα να θυμηθώ που την ξέρω. Για Φωκαίας 7 δεν ξέρω πάντως στο Αλκιβιάδου 16Β σίγουρα την έχω πετύχει. Σου έφεξε πάλι τυχερέ!
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186
Να γινει μια λιστα με μπουρδελα λονγκ ταιμ. 20 ευρο ειναι πολλα για 10 λεπτα
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.951
Κριτικές
76
Like
9.417
Πόντοι
8.826
Όταν την είδα η κοπέλα μου φάνηκε γνωστή και δεν μπορούσα να θυμηθώ που την ξέρω. Για Φωκαίας 7 δεν ξέρω πάντως στο Αλκιβιάδου 16Β σίγουρα την έχω πετύχει. Σου έφεξε πάλι τυχερέ!


Θυμάσαι όταν την είδες στο Αλκιβιάδου...ήταν με τσάτσο αντί για τσατσά?.....με βλέπω σφαιράτο αύριο πρωί πρωί...
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom