Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 385 άτομα (31 μέλη και 354 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.064
Πόντοι
8.175

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Μηνύματα
139
Κριτικές
11
Like
226
Πόντοι
31
Σε πρόσφατη επίσκεψη μου στην Αθηνά, Φωκαίας 27 ισόγειο, οι εντυπώσεις ήταν για μια ακόμη φορά άριστες. Κάθε φορά και καλύτερη. Στο τέλος μου είπε οτι διαβάζει πάντα το site και ενημερώνεται. Της λείπουν πολύ οι ενημερώσεις και οι κριτικές του κ.  ΠΥΡΑΥΛΟΥ και η φυσική του παρουσία. Τον είδε μια ημέρα εκ του μακρόθεν κατά τη διάρκεια της αδείας της στο κέντρο της Αθήνας. Περιμένει με προσμονή να τον δεί πάλι.
 
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Μηνύματα
517
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
 Μικρη ενημερωση. πριν δύο ωρες περνώντας από Λιοσιων,ειδα ότι επαναλειτουργει το ισογειο του 76  ,στο οποίο να σημειωσω-οπως και στο ανωθεν τουτου, ουδέποτε ειχα μπεί,εστω από περιέργεια. Εκεινο που δια΄πιστωσα ηταν ότι ο χωρος είναι εξαιρετικα καθαρος και σιγουρα ανακαινισμένος,δεν γνωριζω όμως από πότε,αφου  δεν ειχα ξαναμπει. Η τσατσά - η οποία θα αρέση σε πολλους μυστες του είδους-με πληροφορησε ότι  ηταν στο δωματιο  η Αντριάνα(από Διδυμου 18 ανω,οπως αγραψαν και καποιοι χθες) και οσο να βγή από το δωματιο ,εριξα μια ματια στο διπλανο,οπου και ειδα πολύ καλο κρεβατι πολυτελειας και νιπτηρακι λουξ. Επωφελούμενος δε της αποχωρησεως της τσατσας εις τα ιδιαίτερα διαμερίσματα της, την εκανα με ελαφρα,γιατι δεν ηθελα νε με δει  η Αντριάνα,που με ξερει από παλια. Απεναντι,μπηκα στο υπογειο του Βεργας 6,οπου δουλευε  η  Σόνια,ψηλη ,γυρω στα πενηντα την κοβω,γνωστη και αυτή στους περισσοτερους. Εκει επαθα την πλακα μου με την ωραια ρωσιδα τστατσα (για τα γουστα μου,παντα), αλλα η παρουσια της Σονιας και καποιου βλαχοπαππου δεν μου επετρεψε να της καμω καποια σοβαρη προταση. Θα ξαναπάω  όμως αυριο να δω αν γινη κατι με την τσατσα. Στο πολυκατάστημα του Βεργας  δεν μπηκα,διοτι εκει  οι ασχημες αυρες με φερνουν πονοκεφαλο.Ειμαι σιγουρος ότι εκει υπηρξαν ανθρώπινες τραγωδιες . Φευγω και κατευθυνθηκα προς η Ρεμούνδου,οπου ηλπιζα να βρω τη Λαρισα  αυτή που ντορος πολυς γινεται εσχάτως. Δυστυχως,στο ισογειο ηταν η κοντο- Καρλα ,με νέο βυζι σιλικόνης και αερα διεθνους σταρ ,τρομαρα της. Μαζι της  ,Λαουρα, πιο σεμνη, και με πολύ  ενδιαφεροντα κώλο,ισως οι λατρεις και  ο ιμυημενοι θα εκτιμησουν αυτό το προσον. Στο επανω...μου εμφανιστηκε  ο Καρνάβαλος,και αναρωτηθηκα μηπως εχουμε μπει στο Φλεβαρη. ητοι μια 60αρα κοντη γιαγια ρωσιδα  . Με εκραξε επειδη δεν περασα  ,και εφυγα χαμογελώντας με καλωσυνη κατεβαίνοντας της κοινωνιας τα σκαλια δυο-δυο, πριν μου ριξει κανα μπουγελο. Αυτά,καλη Κυριακη και καλα Χριστούγεννα.
 

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα
6.346
Κριτικές
78
Like
127
Πόντοι
146
  Στο επανω...μου εμφανιστηκε  ο Καρνάβαλος,και αναρωτηθηκα μηπως εχουμε μπει στο Φλεβαρη. ητοι μια 60αρα κοντη γιαγια ρωσιδα  . Με εκραξε επειδη δεν περασα  ,και εφυγα χαμογελώντας με καλωσυνη κατεβαίνοντας της κοινωνιας τα σκαλια δυο-δυο, πριν μου ριξει κανα μπουγελο. Αυτά,καλη Κυριακη και καλα Χριστούγεννα.

και μένα με είχε κράξει μια φορά  :rockon:
 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Μηνύματα
4.222
Κριτικές
255
Like
10.874
Πόντοι
19.505
Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Οι συνάδελφοι που σχολίασαν θετικά, πέρασαν όντως καλά. Τα γούστα διαφέρουν. Επίσης, τυχαίνει ορισμένες να μην έχουν ταλέντο στο σχετικό αντικείμενο εργασίας, με αποτέλεσμα στην πορεία να χειροτερεύουν. Επιπροσθέτως, η πολλή δουλειά, αποτέλεσμα της μεγάλης ζήτησης, επιδεινώνει την κατάσταση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι αρνητικές κριτικές είναι σωτήριες, αφού προειδοποιούν τους συναγωνιστές για την εξέλιξη της κατάστασης, για την κόπωση, αρνητική διάθεση και τα υπόλοιπα εμφανιζόμενα συμπτώματα που καταλαμβάνουν την "πολλά υποσχόμενη" κοπέλα.

Ακριβώς, εγώ την πέτυχα όταν πρωτοξεκίνησε. Ακόμα ήταν πιο μανετζέβολη και έκανε κι ελεύθερο στοματικό. Αλλά όταν κάθε μέρα έχει ουρά από ψωλές, λες και είναι η Εφορία τότε το δήθεν κέφι εξανεμίζεται. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε.
 

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Μηνύματα
266
Like
152
Πόντοι
1
Μετά συνεχίσαμε για τα τσιπουράδικα της Διδύμου . Εδώ πρέπει να πω πως περνάμε στην απογευματινή βάρδια .

-Διδύμου 7β. Αλεξάνδρα , ευτραφής κοπελίτσα , είχε βάλει τέρμα τη μουσική και δεν καταλαβαίναμε χριστό . Κάτι μου έλεγε η φατσούλα της , θα'θελα να της την πιτσιλίσω . Επίσης Τζώρτζια που γαμιόταν στο δωμάτιο .
-Διδύμου 8β. Βερόνικα και Ειρήνη . Στο δωμάτιο και οι δυο οπότε την κάναμε χωρίς να τις δούμε .
-Διδύμου 16α . Βερόνικα , γκιλφ , ξανθό καρέ μαλλί περούκα . Μας κοίταξε πονηρά και μας έκλεισε το μάτι τραβώντας άλλη μια ρουφηξιά από το τσιγάρο της . Σπέσιαλ ανακοίνωσε η τσατσά .
-Διδύμου 18α . Αλιόνα εξτρα υπερτουρμπο . Ανετα σου'βγαζε κανα μάτι το βυζί της όπως πεταγοταν μπροστά . Νορμαλ .  (πλάκα κάνω). Να πω κάτι - κάποιος φίλος από δω μέσα νομίζω είχε σχολιάσει την τσατσά σαν άκρως γαμεύσιμη . Κααααααλή ήταν .. ξανθό κοντό μαλλί , μπούτια κ' κώλος έδειχναν χορταστικά . Για μια πίπα στα όρθια να μας στεγνώσει στην κουζίνα θα λέγαμε ναι .  
Τα μεγάλωσε κι αλλο η Αλιονα? εχω να τη δω κανα3μηνο..
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.058
Κριτικές
52
Like
16.743
Πόντοι
10.686
να σαι καλα φιλε μου.
η νατασα απο κολωνου 30 οροφος ειναι πολυ καλη περιπτωση.την εχω τιμησει αρκετες φορες.τιμια και απο οτι φαινεται γουσταρει αυτο που κανει+ οτι σε φτιαχνει πολυ το εκφυλο βλεμμα της.
ωραια εικονα αβαταρ :hi:
Ελπίζω να μην ''καει'' από την πολλή δουλειά!Χθες για παράδειγμα πέρασα κατά τις 12 το μεσημέρι,ήταν μόνη της χωρίς τη Λώρη,όλα τα δωμάτια γεμάτα,έφυγα,ξαναπέρασα μετά τις 3,μία από τα ίδια,τελικά μπήκα,ήρθε εξουθενωμένη και ανέλαβα χαλαρωτική δράση,παρόλα αυτά το πάλεψε να με ικανοποιήσει!
 

jupriest

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Μηνύματα
30
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Χθες στη φυλης, μεσημερακι γυρω στις 15:30. Ελαχιστος κοσμος για σαββατο(πλεον δεν κυκλοφορουν ουτε τα ορκ,καλο αυτο :grin:), ενιωθα μοναχικος καβαλαρης αφου στο σαλονι ημουν ολομοναχος και στα τεσσερα που περασα.
Φυλης 54α: η ομορφη Ξενια με σεξυ εσωρουχα που αφηναν τα στηθη της ακαλυπτα. Η τσατσα μου ανακοινωσε οτι πλοεν το προγραμμα εχει 69 και ισπανικο :tits:.Αυτα μου τα εδινε και πριν της ειπα :think:.
Φυλης 56:Μια μελαχρινη γεματουλα με μετρια φατσα, Ναντια νομιζω τη λεγανε.
Φυλης 66α:Η ξανθια Ναταλι με τα πολλα πιασιματα και το σεξυ σαλοναρισματα. Κακια συνηθεια ομως να σε πιανουν απο το χερι, απο το  ποδι, απο τον πουτσο και να μη σε αφηνουν να φυγεις >:(.Ειπαμε αναδουλειες αλλα οχι και ετσι.
Φυλης 71α: Ο ξανθος μουναρομουναρος η Αντζελα, οπου εγινε και η καταθεση. Μου εφτιαξε τη διαθεση η καυλα, μετα το στραπατσο της Παρνηθας.Ακομα γελαω  :2funny: με το 'γκαμα μου το μουναρα μου θελει ολη μερα πουτσο'.
 

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Μηνύματα
106
Like
0
Πόντοι
1
Προφανώς η φόλα ξινή Μαργαρίτα από Φυλης 134 όροφος παλιά.
Πως την βρίσκετε με αυτήν την παγοκολόνα ? ?  ?
Να σου πει ο Σπουγκένας.Μιλάμε για φόλα.

Εκ των υστέρων:Τελικά σου είπε παραπάνω!

Καλή μέρα για τσάρκα σήμερα το μεσημέρι.
Διδύμου 22.Εβελλίνα με ξανθό μαλλί κουλούρα.Το 20 κλειστό.
Διδύμου 18 ισόγειο.Κατερίνα με διχτυωτό υπόσχεται «φουλ».Η «Σέρβα» η παλαιά.
Διδύμου 8 κάτω.Βερόνικα και Ελένη.Στο πάνω μια Νατάσα αν θυμάμαι καλά.Κανονικού πάχους με ολίγη ελαφρά κοιλίτσα και κατσαρό μαύρο μαλλί.Τι λέει αυτή;
Φυλής 40.Μάλλον είπε Μόνικα.Φρέσκο ομορφούλι με ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 54 ισόγειο.Ξανθιά λεπτή, άρωμα Ρωσσίας, δεν θυμάμαι όνομα.
Φυλής 56.Ωραία ανεμοδαρμένα υψηλά καπούλια.
 

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Μηνύματα
746
Κριτικές
17
Like
1.298
Πόντοι
2.290
Εκεινη η Αουρορα που δουλευε Φ.54  ή Φ.56 τι εγινε;;Πηγα τον τελευταιο μηνα 5-6 φορες και μου ελεγε η τσα κατι για ταξιδι στην Αγγλια και τετοια... αν και εχω να παω μαζι της σχεδον δυο χρονια θα θελα να ξαναζουλαγα τα μεμε της.Ξερει κανεις τιποτα;
 

nick9x

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Μηνύματα
2.411
Κριτικές
14
Like
3.423
Πόντοι
4.895
Τώρα που το θυμήθηκα
Η Καμελια επέστρεψε ?
 

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Μηνύματα
106
Like
0
Πόντοι
1
H Φυλής έρημη σχεδόν σήμερα το μεσημέρι.Συνέχισα επί της Φυλής και ανέβηκα στο Φυλής 65 όροφος.
Τι γυρεύει το κοριτσάκι, βρε, εκεί;;; Σαν τα κρύα νερά!!! Η ξανθιά Κρουστάλω από τις Σοβιετικές Δημοκρατίες!
Από κάτω η Αντζελίνα.Ξανθιά με προϋπηρεσία.
Φυλής 67.Αλλα ανεμοδαρμενα ψηλοκάπουλα εκεί!
Φυλής 65 ισόγειο.Σοφία η Θεσσαλονικιά, παχιά.
Φυλής 71 ισόγειο.Γυμνό ξανθό μουνί στην μπάρα.
Φώκαιας 24.Ο παππούς με τον φερετζέ παρουσίασε την Αννούλα.Το καλύτερο κορίτσι! Με καλλιτεχνικά ένσημα στο πέη-μπουκ της!
Γυμνό ξανθό μουνί στην μπάρα!

Φώκαιας 27 υπόγα.Βιολέτα.Μέτριας εμφάνισης αλλά η τσατσά υπόσχεται πολλά.
Στο ισόγειο. Σοφία σκυφτή.Για να δείξει κωλο.Αξιόλογο μελανούρι.Με ελεύθερο στοματικό αν ήκουσα  :think: καλώς.
Φώκαιας 27 όροφος.Τρίτωσε το κακό! Καπούλια Ιμαλάια.Να την πηδάς στα όρθια!
 

SteliosGRX

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Εκεινη η Αουρορα που δουλευε Φ.54   ή Φ.56 τι εγινε;;Πηγα τον τελευταιο μηνα 5-6 φορες και μου ελεγε η τσα κατι για ταξιδι στην Αγγλια και τετοια... αν και εχω να παω μαζι της σχεδον δυο χρονια θα θελα να ξαναζουλαγα τα μεμε της.Ξερει κανεις τιποτα;
Παρασκευή που πέρασα από Φυλής δούλευε 2 βάρδια στο 54β
 

roby21

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2015
Μηνύματα
19
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
Όντως, το έκφυλο βλέμμα της είναι κατά κάποιο τρόπο αυτό που με συνεπαίρνει, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει την τάση να περνά κι εκείνη καλά.
Τσέκαρε και την Καρολίνα στο Διδύμου 18Β, πρωϊνή βάρδια. Αν το στυλάκι της σου αρέσει, θα περάσεις καλά...

Το άβαταρ δεν το έχω αλλάξει εδώ και χρόνια. Αυτό που θα ήταν σκόπιμο πλέον ν' αλλάξω είναι το ψευδώνυμό μου εδώ. Εκτιμώ ότι δεν μου ταιριάζει πλέον: συχνά βρίσκω τη χαρά μου σε πιο ώριμες γυναίκες!
την καρολινα θα την τσεκαρω με την πρωτη ευκαιρια. :fuck1:
λες το αβαταρ σου να μετανομαστει σε maturiskistis? :dancing:
 

roby21

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2015
Μηνύματα
19
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
Ελπίζω να μην ''καει'' από την πολλή δουλειά!Χθες για παράδειγμα πέρασα κατά τις 12 το μεσημέρι,ήταν μόνη της χωρίς τη Λώρη,όλα τα δωμάτια γεμάτα,έφυγα,ξαναπέρασα μετά τις 3,μία από τα ίδια,τελικά μπήκα,ήρθε εξουθενωμένη και ανέλαβα χαλαρωτική δράση,παρόλα αυτά το πάλεψε να με ικανοποιήσει!
παντα ελλοχευει αυτος ο κινδυνος.παντως πρεπει να μαζευει πολυ χαρτι και μαγκια της :erection:
 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Μηνύματα
6.351
Κριτικές
124
Like
6.463
Πόντοι
5.097
 . Εκει επαθα την πλακα μου με την ωραια ρωσιδα τστατσα (για τα γουστα μου,παντα), αλλα η παρουσια της Σονιας και καποιου βλαχοπαππου δεν μου επετρεψε να της καμω καποια σοβαρη προταση. Θα ξαναπάω  όμως αυριο να δω αν γινη κατι με την τσατσα. Στο πολυκατάστημα του Βεργας  δεν μπηκα,διοτι εκει  οι ασχημες αυρες με φερνουν πονοκεφαλο.Ειμαι σιγουρος ότι εκει υπηρξαν ανθρώπινες τραγωδιες . Φευγω και κατευθυνθηκα προς η Ρεμούνδου,οπου ηλπιζα να βρω τη Λαρισα  αυτή που ντορος πολυς γινεται εσχάτως. Δυστυχως,στο ισογειο ηταν η κοντο- Καρλα ,με νέο βυζι σιλικόνης και αερα διεθνους σταρ ,τρομαρα της. Μαζι της  ,Λαουρα, πιο σεμνη, και με πολύ  ενδιαφεροντα κώλο,ισως οι λατρεις και  ο ιμυημενοι θα εκτιμησουν αυτό το προσον. Στο επανω...μου εμφανιστηκε  ο Καρνάβαλος,και αναρωτηθηκα μηπως εχουμε μπει στο Φλεβαρη. ητοι μια 60αρα κοντη γιαγια ρωσιδα  . Με εκραξε επειδη δεν περασα  ,και εφυγα χαμογελώντας με καλωσυνη κατεβαίνοντας της κοινωνιας τα σκαλια δυο-δυο, πριν μου ριξει κανα μπουγελο. Αυτά,καλη Κυριακη και καλα Χριστούγεννα.

Μύστη μάκη καλαμάρα είχαμε τεράστια ανάγκη μια ρομαντική ενημέρωσή σου  :rockon: :rockon: :hi:.Κι εγώ ξεροχύνω με τα μυστηριώδη τσαρδιά  :wanker: :wanker:
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom