Απογευματινή τσάρκα στην φυλής με μια κατάθεση
ΦΥλΗΣ
56 η γνωστή νταιανα τιμήθηκε για 11η φορά με άριστες εντυπώσεις...
59 πάνω η ιζαμπελλα.προκειται για μια νεαρή κοπέλα,25-28 χρόνων ψηλή με τέλειο σώμα και κωλο.πραγματικα το σώμα της θυμίζει άλογο 1-1.5 Στυτο βυζακι που οι ρωγες της κοιτάνε στο ταβάνι μαύρα μακριά μαλλια που έφταναν λίγο πιο κάτω απ τον ώμο
Κάτω η γνωστή αντινα,θέλω να πω ότι σήμερα τα μαλλια δεν τα ειχε πιάσει αλογουρα και της πήγαιναν καλύτερα,αυτη η κομωση της παει και ομορφαίνει το πρόσωπο της
74 κλειστό
61 κλειστό
66α δεν μπήκα αλλά απέξω είδα παρκαρισμένο το αυτοκίνητο της Άννα-ιλιονας,λογικά θα εργαζόταν...
67 όταν μπήκα η γνωστή τρελοτσατσα με τα καστανοξανθα μαλλια μου είπε να έρθω σε μισή ώρα επειδή και τα τρία δωμάτια ήταν γεματα,όταν την ρώτησα ποια κοπέλα ήταν μου είπε η αλισια
54β λιζα η Ιταλίδα όπως δήλωσε η τσατσα,πρόκειται για μια ψηλόλιγνη κοπέλα με ωραίο κωλο,με ένα τατουάζ αριστερα στην πλάτη της και κάστανα ίσια μαλλια
ΦΩΚΑΙΑΣ
17 η ιζαμπελλα,ίσως το ωραιότερο κορμί αυτη τη στιγμή στην φυλής,δεν κάνω περιγραφή επειδή έκανα στην προηγούμενη ενημέρωση μου
27α η γνωστή βικτωρια με το φουλ
27β κάτω κοκκαλοαρικο κοντόπουτανο με τα χίλια ζόρια έφτανε το 1.55,καστανοξανθα μαλλια κοντά σε στυλ καφεδάκι άσπρο δέρμα ανύπαρκτο μικρό βυζακι,φουλ προγράμμα και συμπαθητικια φατσουλα,ηλικία 20-22.φλωρα νομίζω το όνομα της