Αυτη δεν εχει κατι τρελο αλλα εχει παντα διαθεση,να τα λεμε κι αυτα,γενικα θεωρω πως εχουμε αδικησει πολλα κοριτσια που αξιζαν κ αξιζουν την προσοχη μαςΝαι εχει αρκετη μαυρη τριχουλα στην εμπειρη μουναρα της.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
κλεοβουλος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.958
- Πόντοι
- 10.217
Ρε μύστες η Μπιουτη θα γυρίσει?
Καλό Νοέμβρη με Δεκέμβρη υπολόγισε πάει σεζόν σε νησί αυτή κάθε χρόνο...Ρε μύστες η Μπιουτη θα γυρίσει?
nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 1.746
- Πόντοι
- 206
Η Αλίσια που λες είναι ή ξανθιά που δουλεύει μαζί με την Λολίτα που δεν παίρνει πίπα;Έγινε δοκιμή Λολίτα και Αλίσια απο Ιασ 46Β πρωινή βάρδια. Δυο σοβιετικά milf η Λολίτα απο Μολδαβία 35 ετών μελαχρινή με μπλε μάτια, λευκή επιδερμίδα και είναι αρκετά λεπτή. Στο κρεβάτι είναι δεκτική, άνοιγει τα πόδια 180 μοίρες και καρφώνεις είναι και σχετικά στενή για την ηλικία της. Αλίσια γλυκόφατσα ξανθιά με γαλανά μάτια έχει κάποια κιλά παραπάνω αλλά σε λογικά πλαίσια, μέσα είναι τελείως νυμφομανής ζητάει να την αποτελειώσεις στην τσαπού. Γενικά αξίζουν δοκίμη, για την περιοχή απο τις καλύτερες επιλογές.
Chemical Warfare
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 565
- Πόντοι
- 20
ΠΜ καλύτερα για να μην σπαμαρουμε εδώΣκιννυ μμμ ενδιαφέρον από έξτρα τί κάνει κ πόσο τσιμπημενο;
nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 1.746
- Πόντοι
- 206
Oκ σου στέλνω τωραΠΜ καλύτερα για να μην σπαμαρουμε εδώ
Πηγαινε δες τη
Το πολύ σκούρο δέρμα κρύβει όλα τα εξανθήματα που εμφανίζονται όταν κάποιος/α πάσχει από δερματικά ή από αφροδίσια νοσήματα.
Επίσης το AIDS δεν φαίνεται παρά μόνο σε αιματολογικές εξετάσεις.
George_Fanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 336
- Πόντοι
- 20
Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο φίλος, αλλά εάν θες μπορείς να δοκιμάσεις. Στις αρχές που είχε έρθει πριν από κάτι χρόνια ήταν καλή και την επερνα μέχρι που άρχισε να με φωλιάζει, έτσι έχω να την πάρω πάνω από 2 χρόνια, στο σαλόνι μου λέει " γεια σου τι κάνεις " αλλά δεν την ξαναπερνω.Καλημέρα τι ξέρουμε για Μισέλ Σπύρου πατση???
Πουτσα,Λουσα,λεφτα
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2025
- Like
- 113
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους ψάχνω Σαμπινα από Βέργας 7 να θυμηθώ τα παλιά εργάζεται ή το σταμάτησε το άθλημα??
Μετα τη σεζονΡε μύστες η Μπιουτη θα γυρίσει?
Ναι αυτη η οποια ειναι κ με Ολια,αυτες ολη μερα εκει ειναι,καποιο κοριτσι κ τσατσα θα λιωσουνΗ Αλίσια που λες είναι ή ξανθιά που δουλεύει μαζί με την Λολίτα που δεν παίρνει πίπα;
Αυτα ισχυουν παντου κ σε ολα,αν σκεφτομαι ετσι κ να ζητω εξετασεις δε θα κανω κατι πουθεναΤο πολύ σκούρο δέρμα κρύβει όλα τα εξανθήματα που εμφανίζονται όταν κάποιος/α πάσχει από δερματικά ή από αφροδίσια νοσήματα.
Επίσης το AIDS δεν φαίνεται παρά μόνο σε αιματολογικές εξετάσεις.
Καλο ειμαι ξεχασεις τα παλια γιατι ειναι στον κοσμο της κ ειναι φορες που ο οικος δεν ανοιγει.Αντιθετα το 7 κατω σχεδον παντα ανοιγειΚαλησπέρα σε όλους ψάχνω Σαμπινα από Βέργας 7 να θυμηθώ τα παλιά εργάζεται ή το σταμάτησε το άθλημα??
Καλο vibe,καλη διαθεση,καλη εμφανιση,λεγεται πως παλαιοτερα ηταν πιο ωραια,δεν εχω κανει δοκιμη,ψαξε Σοφια βεργας 3Καλημέρα τι ξέρουμε για Μισέλ Σπύρου πατση???
info@123
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 71
- Like
- 21.254
- Πόντοι
- 10.026
Εκεί βρίσκεται, κάθε βράδυ, μετά της 01:00, έως τα ξημερώματα. Πάρε και ένα Schweppes, όμως, μαζί σου, για να χωνέψεις την φόλα που θα σε κεράσει.Καλησπέρα σε όλους ψάχνω Σαμπινα από Βέργας 7 να θυμηθώ τα παλιά εργάζεται ή το σταμάτησε το άθλημα??
Kostas_xaritos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2026
- Like
- 197
- Πόντοι
- 0
Μάγκες καλησπέρα! Υπάρχει κανένα αξιόλογο μιλφακι στην πρωινή βάρδια ;
Αυτα ισχυουν παντου κ σε ολα,αν σκεφτομαι ετσι κ να ζητω εξετασεις δε θα κανω κατι πουθενα
Δεν απάντησες για ποιό λόγο πιστεύεις ότι η Αφρικάνα που κάνει πιάτσα σ' εκείνη την πλατεία είναι υγιής.
Ούτε εγώ ζητώ να μου δείξουν εξετάσεις αλλά δεν πηγαίνω με γυναίκες που μυρίζουν άσχημα ή υποψιάζομαι ότι έχουν κάποιο δερματικό ή αφροδίσιο νόσημα. Επίσης δεν πηδάω πουτάνες χωρίς προφυλακτικό, ούτε κάνω γλυφομούνια, γλυφοκώλια κ.λ.π., με αποτέλεσμα να έχω πάει με εκατοντάδες γυναίκες στη ζωή μου και να μην έχω κολλήσει αφροδίσιο ή δερματικό (τις σκουρόχρωμες γενικά τις αποφεύγω όπως και όσες πάνε με σκουρόχρωμους).
Τελευταία τροποποίηση:
ApollwnasNX
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2023
- Like
- 314
- Πόντοι
- 20
Επειδή μου α
Επειδή μου αρέσουν οι μαύρες πες μου πώς είναι αναλογικά αυτή στην Ομόνοια καί πώς τη βρίσκουμεΟχι αλλα αν σου αργει πχ στο θεμα της πιπας κτλ θα χανεις χρονο κ δε κοβω νασου χαρισουν λεπτα.Αλλα οπως κ να χει εσυ θα πας κ θα δεις τι θα γινει με σενα.Εχω φιλο που παντα δινει 40 οπου κ να παμε.Εγω που δε μπορω το ζυγιζω.Η Μπεκ ειναι γκυλομιλητη.Συνιστω επαναληψεις για μεγιστο κερδος!Αλλιως εχεις παρα πολλες επιλογες συνολικα κ απο τις 3 βαρδιες,δεν εχεις αναγκη καμια,θα ξαναβρεις αλλες τοσες.Αν θες μαυρη εχω αλλη πολυ καλη απο Ομονοια που αν σε μαθει ειναι σουπερ τοπ.Οι υπολοιπες μαυρες που παιζουν ειναι Μπεκη-Μπιουτη αλλα η δευτερη εχει φυγει οποτε μονο Μπεκυ εχεις συν Ναομι του φωκαιας 13 υπογειο.Στα Ιασωνος 1 δεν εχω δει τη μαυρη που εχει αναφερθει.Αλλη μια μαυρη εχει εμφανιστει Ομονοια η οποια ειναι υγιης και ψηλη.Επισης μαυρες τουλαχιστον 5 θα βρεις στο Παρκο Φιξ απο τη πλευρα της Πατησιων στο τελειωμα του Παρκου.
apollon444
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 5.365
- Πόντοι
- 1.056
Να πας στο ξενοδοχειο ΟΡΦΕΑΣ και ρωτα για την Κασσανδρα .Επειδή μου α
Επειδή μου αρέσουν οι μαύρες πες μου πώς είναι αναλογικά αυτή στην Ομόνοια καί πώς τη βρίσκουμε
koulamaria
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 16.079
- Πόντοι
- 5.227
Δεν θα σε τρελανει αλλα δεν θα το κλαψεις το εικοσαρικο.Μπεκυ αραπινα αξίζει ή θα φάω φόλα ;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 19K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις