Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (14 μέλη και 291 επισκέπτες)

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.076
Πόντοι
2.906
Ναι εχει αρκετη μαυρη τριχουλα στην εμπειρη μουναρα της.....
Αυτη δεν εχει κατι τρελο αλλα εχει παντα διαθεση,να τα λεμε κι αυτα,γενικα θεωρω πως εχουμε αδικησει πολλα κοριτσια που αξιζαν κ αξιζουν την προσοχη μας

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.683
Πόντοι
216

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
1.746
Πόντοι
206
Έγινε δοκιμή Λολίτα και Αλίσια απο Ιασ 46Β πρωινή βάρδια. Δυο σοβιετικά milf η Λολίτα απο Μολδαβία 35 ετών μελαχρινή με μπλε μάτια, λευκή επιδερμίδα και είναι αρκετά λεπτή. Στο κρεβάτι είναι δεκτική, άνοιγει τα πόδια 180 μοίρες και καρφώνεις είναι και σχετικά στενή για την ηλικία της. Αλίσια γλυκόφατσα ξανθιά με γαλανά μάτια έχει κάποια κιλά παραπάνω αλλά σε λογικά πλαίσια, μέσα είναι τελείως νυμφομανής ζητάει να την αποτελειώσεις στην τσαπού. Γενικά αξίζουν δοκίμη, για την περιοχή απο τις καλύτερες επιλογές.
Η Αλίσια που λες είναι ή ξανθιά που δουλεύει μαζί με την Λολίτα που δεν παίρνει πίπα;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.121
Πόντοι
446

Το πολύ σκούρο δέρμα κρύβει όλα τα εξανθήματα που εμφανίζονται όταν κάποιος/α πάσχει από δερματικά ή από αφροδίσια νοσήματα.

Επίσης το AIDS δεν φαίνεται παρά μόνο σε αιματολογικές εξετάσεις.

George_Fanta

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
336
Πόντοι
20
Καλημέρα τι ξέρουμε για Μισέλ Σπύρου πατση???
Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο φίλος, αλλά εάν θες μπορείς να δοκιμάσεις. Στις αρχές που είχε έρθει πριν από κάτι χρόνια ήταν καλή και την επερνα μέχρι που άρχισε να με φωλιάζει, έτσι έχω να την πάρω πάνω από 2 χρόνια, στο σαλόνι μου λέει " γεια σου τι κάνεις " αλλά δεν την ξαναπερνω.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.076
Πόντοι
2.906
Ρε μύστες η Μπιουτη θα γυρίσει?
Μετα τη σεζον
Η Αλίσια που λες είναι ή ξανθιά που δουλεύει μαζί με την Λολίτα που δεν παίρνει πίπα;
Ναι αυτη η οποια ειναι κ με Ολια,αυτες ολη μερα εκει ειναι,καποιο κοριτσι κ τσατσα θα λιωσουν
Το πολύ σκούρο δέρμα κρύβει όλα τα εξανθήματα που εμφανίζονται όταν κάποιος/α πάσχει από δερματικά ή από αφροδίσια νοσήματα.

Επίσης το AIDS δεν φαίνεται παρά μόνο σε αιματολογικές εξετάσεις.
Αυτα ισχυουν παντου κ σε ολα,αν σκεφτομαι ετσι κ να ζητω εξετασεις δε θα κανω κατι πουθενα
Καλησπέρα σε όλους ψάχνω Σαμπινα από Βέργας 7 να θυμηθώ τα παλιά εργάζεται ή το σταμάτησε το άθλημα??
Καλο ειμαι ξεχασεις τα παλια γιατι ειναι στον κοσμο της κ ειναι φορες που ο οικος δεν ανοιγει.Αντιθετα το 7 κατω σχεδον παντα ανοιγει
Καλημέρα τι ξέρουμε για Μισέλ Σπύρου πατση???
Καλο vibe,καλη διαθεση,καλη εμφανιση,λεγεται πως παλαιοτερα ηταν πιο ωραια,δεν εχω κανει δοκιμη,ψαξε Σοφια βεργας 3

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.254
Πόντοι
10.026
Καλησπέρα σε όλους ψάχνω Σαμπινα από Βέργας 7 να θυμηθώ τα παλιά εργάζεται ή το σταμάτησε το άθλημα??
Εκεί βρίσκεται, κάθε βράδυ, μετά της 01:00, έως τα ξημερώματα. Πάρε και ένα Schweppes, όμως, μαζί σου, για να χωνέψεις την φόλα που θα σε κεράσει.

05.053.12.07-300x300.jpg

donp4679

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
40
Like
1.552
Πόντοι
2.411
καμια μαυρουλα στο μεταξυ εχει παρει το ματι σας; ευχαριστω. αν και πιστευω πως η μονη επιλογη ειναι στο "studio" στην Μεγ Αλεξανδρου..

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
4.111
Πόντοι
746
Φωκαίας 17α μπήκα τώρα κι έχει μια Αννα κοντούλα λεπτούλα με μακρύ ξανθό μαλλί και ωραίο κωλαρακι! Λέει τπτ ; Απλό πρόγραμμα !

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
4.111
Πόντοι
746
Επίσης η Ιρινα από Φωκαίας 13 ισόγειο ήταν το πρωί αλλά τώρα απόγευμα δεν είναι ! Στην θέση της είναι η Εύα! Οπότε είναι μόνο πρωί η Ιρινα!

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.121
Πόντοι
446
Αυτα ισχυουν παντου κ σε ολα,αν σκεφτομαι ετσι κ να ζητω εξετασεις δε θα κανω κατι πουθενα

Δεν απάντησες για ποιό λόγο πιστεύεις ότι η Αφρικάνα που κάνει πιάτσα σ' εκείνη την πλατεία είναι υγιής.

Ούτε εγώ ζητώ να μου δείξουν εξετάσεις αλλά δεν πηγαίνω με γυναίκες που μυρίζουν άσχημα ή υποψιάζομαι ότι έχουν κάποιο δερματικό ή αφροδίσιο νόσημα. Επίσης δεν πηδάω πουτάνες χωρίς προφυλακτικό, ούτε κάνω γλυφομούνια, γλυφοκώλια κ.λ.π., με αποτέλεσμα να έχω πάει με εκατοντάδες γυναίκες στη ζωή μου και να μην έχω κολλήσει αφροδίσιο ή δερματικό (τις σκουρόχρωμες γενικά τις αποφεύγω όπως και όσες πάνε με σκουρόχρωμους).

Τελευταία τροποποίηση:

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
314
Πόντοι
20
Επειδή μου α
Οχι αλλα αν σου αργει πχ στο θεμα της πιπας κτλ θα χανεις χρονο κ δε κοβω νασου χαρισουν λεπτα.Αλλα οπως κ να χει εσυ θα πας κ θα δεις τι θα γινει με σενα.Εχω φιλο που παντα δινει 40 οπου κ να παμε.Εγω που δε μπορω το ζυγιζω.Η Μπεκ ειναι γκυλομιλητη.Συνιστω επαναληψεις για μεγιστο κερδος!Αλλιως εχεις παρα πολλες επιλογες συνολικα κ απο τις 3 βαρδιες,δεν εχεις αναγκη καμια,θα ξαναβρεις αλλες τοσες.Αν θες μαυρη εχω αλλη πολυ καλη απο Ομονοια που αν σε μαθει ειναι σουπερ τοπ.Οι υπολοιπες μαυρες που παιζουν ειναι Μπεκη-Μπιουτη αλλα η δευτερη εχει φυγει οποτε μονο Μπεκυ εχεις συν Ναομι του φωκαιας 13 υπογειο.Στα Ιασωνος 1 δεν εχω δει τη μαυρη που εχει αναφερθει.Αλλη μια μαυρη εχει εμφανιστει Ομονοια η οποια ειναι υγιης και ψηλη.Επισης μαυρες τουλαχιστον 5 θα βρεις στο Παρκο Φιξ απο τη πλευρα της Πατησιων στο τελειωμα του Παρκου.
Επειδή μου αρέσουν οι μαύρες πες μου πώς είναι αναλογικά αυτή στην Ομόνοια καί πώς τη βρίσκουμε

apollon444

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
5.365
Πόντοι
1.056
Επειδή μου α

Επειδή μου αρέσουν οι μαύρες πες μου πώς είναι αναλογικά αυτή στην Ομόνοια καί πώς τη βρίσκουμε
Να πας στο ξενοδοχειο ΟΡΦΕΑΣ και ρωτα για την Κασσανδρα .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom